Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Boşanmaz Cherry. Madem kimseyi en ufak idare etmek istemiyor boşansın dediğimde , bazı arkadaşlar bu sorunların boşanmak için yeterli olmadığını söylemişti. Hem boşanmaz hem de hayatını daha yaşanır hale getirmek için hiçbir şey yapmaz. Konu sahibinin olayı bu, dertten şikayetten besleniyor.

Bikaç ay önce arabamızı sattık, şuan kafam kulağım rahat ne arabayı isteyen, ne bizi şuraya götür diyen var. Hele o bakımı, sigortası şusu busu, ay aman benzini hariç benden daha fazla para harcıyor araba. Bazen otobüsle bazen taksiyle istediğimiz yere gidiyoruz çoluk çocuk. Bi tatilde falan sıkıntı çekiyoruz. Hele sizin durum çok çok sinir bozucu, biran önce arabayı satın. Altın çeyrek mi bozulur ya. Allah huzur versin ne diyim zor.

Herkes beni suçlu buldu ortamda. Ben araba satılsın. O parayı kasaya atmayı düşünüyorum.
Tabi seni suçlu bulurlar sen çomak sokmussun . Bence altınlarıni asla verme . Iki üç ayda birde ugrarsin bu aileye fazlası zarar. Eşini de takip etmeni öneririm inşallah para yollamitordur

Bence kaynı salak falan değil gayet akıllı.
Bir kuruş vermeden araba sahibi olmuş.
Çalışmıyor.
Üstüne mimar , evi arabası olan da bir kızla evleniyor

Ay nıye sahıpleneyım. Sahıplensem ver temellı der mıyım ya
Yorum yapınca öyle algılanıyor ama. Araba sizin değil masraflarınıda üstlenmemelisiniz. Olay baştan yanlış. Eşinizle aranızda açılıcak arabayı kullanmayın bölsünler ikiye kapansın konu. Kendi üstüne başka araba al o zamanda isteyebiliyorlar mı

Sürekli kavga, tartışma böyle hayat mı olur Allah aşkına insanda huzur mu kalır

Sürekli kavga, tartışma böyle hayat mı olur Allah aşkına insanda huzur mu kalır
Ne tartışması kız, konu sahibi tartışacak biri mi , bi bak Allasen. İçi türlü yemeği dışı muzlu puding. Kimse ile kötü olmaz o.

Yaa eşim dıyorkı. Kaynım çalışmıyor ya, ileride ev ona kalır. Satar onunla geçinir.
Ayy eşin resmen birikim düşmanı. Yapılan Gr altının sigorta yapmak için bozdur der. Koca evi çalışmasın diye kardeşinin satıp yemesi gerektiğini düşünür falan.

Evet evet. O paraya ya cok uzak yerden arsa alcam. Yada başka şehirden ev mı alsam ya. Çünkü bunlar baska araba almayacak. Para kaynıma gıdecek.
İkisi de mantıklı. Ama evi nereden aldığınız önemli. Mesleklerinizi bilmiyorum ama iş konusunda sıkıntı çekmiyceğiniz bir şehirden ev almalısınız ev alacaksanız

Ben senin yasadigin sorunlarin benzerlerini yasayan uyelerin konularindaki yorumlarini hatirliyorum ben olsam soyle yapardim, ben olsam boyle yapardim yaziyordun. Sen yasayinca bu tavsiyelerini neden uygulamiyorsun?
Uyguluyorum zaten. Bınmeyecegım arabaya. Bısey ödemeyecegım.zaten ailesine mesafelıyım. Baska ne yapılır?

İkisi de mantıklı. Ama evi nereden aldığınız önemli. Mesleklerinizi bilmiyorum ama iş konusunda sıkıntı çekmiyceğiniz bir şehirden ev almalısınız ev alacaksanız
Aslında ben artık bu şehirden gitmeyi bıle düşünüyorum. Ancak aılesı yatılı kalmaya bayılıyor. Bu sefer o problem olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…