Ailemle aram yok malesef ki, öncesinde tek kaliyordum sevgilimin annesi de başlarda melek gibi davranınca beraber yaşayabiliriz sanmıştım
öncesinde tek kalıyormuşsunuz
sonra sevgiliniz gel birlikte kalalım deyince kendi evinizi kapattınız o eve gittiniz, ama sonra annesi de sizin yanınıza geldi, anladığım kadarıyla ?
şu anda kiralar yükseldi diye mi tek eve çıkmaya gücünüz yetmiyor? eşyayı filan dağıtmış mıydınız?
yaşınız çok genç, buradan öğrendiniz ki öyle hemen gel beraber yaşayalım deyince düzen bozup birlikte yaşamanın böyle sonuçları olabilir...
kaynananız değil, erkek arkadaşınızın annesi. belli ki kadının tercihleri böyle. ki olabilir onun bileceği şey. e siz bunlardan rahatsızsınız ki çok normal. benim de böyle bir tecrübem olmuştu:
Öğrenciyken, yine öğrenci bir kızın evinde kalmak üzere anlaşmıştım 2-3 ay kalacaktım bir projede görevliydim
kız da zaten ben bu sürede kalmayacam, başka yerde çalışcam demişti -güya. ama aklına estikçe geliyordu eve, birileriyle. ya da o yokken birileri geliyordu anatarı veriyordu.
kızın böyle hareketli bir hayatı varmış...evde sürekli bilmediğim adamlar. gelen giden belli değil.
kısa bir süre yanıma başka bir arkadaş aldım 4-5 gün benimle kaldı o sırada bir yerler ayarladım, çıktım. yapacak başka şeyim yoktu kıza ben ne yapabilirim ki?
birlikte yaşamaya filan karşı değilim, hızlı hayat da beni ilgilendirmez ama canımı sokakta bulmadım. tanımadığım adamlar içki vs ortamları.
kadın annesi, erkek arkadışınız ona yapma etme demiyor kadın da yapıyorsa burada tek rahatsız olan sizseniz siz bakacaksınız başınızın çaresine...