kaynanayla altlı üstlü ya da yakın oturan varmı:(

kp karısını düşünmeyip erkenden yatıyo oğlu anasını yalnız bırakcam diye ödü kopuyo, sanki anası kimsesiz ücra bi köyde onu yalnız bırakamazmış. kendi evi var karısı var hiçmi karısıyla başbaşa kalmak istemiyo özel şeyler yaşamak istemiyo sadece cinsellik değil insan sarılıp oturmakta ister yada bunların hepsini gece 12den sonrasınamı sığdırıyo.. sizin 2 kişilik bi aileolduğunuzu beynine sokman lazım zaten her gün 12lere kadar ne konuşuluyoki

Yok artık canım ... Daha neler yani...
Koca adam çalışmayacak, bütün gün anasının yanında oturacak, eşi işten geldiğinde bir de ona surat yapacak ''nerde kaldın'' diye öyle mi....
Öyle adamın alnını karışlarım... Bu kadar net!
Tepki veremiyor musun arkadaşım yaa, sinik olma...
Bırak, biraz da o düşünsün... Ailesinden önce, artık onun kendi evi olduğunu anlaması lazım...
Zira, bu adamla ömür boyu işin zor gibi görünüyor

Ben de esimin ailesiyle yakin oturuyorum her evimin onunden gecmesinde pencereme bakar balkonuma bakar soyle yaomissin yapmasan perde acik kapatsan gunes geliyor ay gunes soldurur mu koltugunu vs vs.. bir suru laf salatasi.
Her gun gitsek biz de niye geliyosunuz demez Allah razi olsun ama bazen kendi kafasında program yapar bizi dahil eder surekli bunaltma modunda maalesef.
Valla burda esine is düşüyor sen laf soylesen sen kötü olursun esin müdahale etmeli sonucta sizin de bir hayatiniz var ve surekli mirc mirc olmaz yani az bas basa kalmak istediginizi belirtin.

sen kimseye gıkını çıkarmamışsın hiç hakkını aramamışsın ki o yüzden onlara çok iyi diyorsun.
kv.nin neresi iyi ya senin hakkını yiyor ve sen buna ses etmediğin için onunda işine geliyor .sen de bu kadına iyi diyorsun.
biz yılda 20 gün yazları 10 gün kızları izine gidiyoruz. iki gün orada kalınca bana fenalık geliyor rahat edemiyorum.
hakkını kullandırtma.
ayrıca bu kadınları anlayamıyorum baştan niye beraber oturmayı kabul ediyorsunuz siz şartınızı koyun onlar size uysun
. evlenmeyin babanızın evinde rahat yaşayacağınız birini bulana kadar bekleyin. bi koca için elin anasının babasının kahrı çekilir mi.
kendi anamıza babamıza naz yaparken, kocamızın anası sanki altın kaplama ona toz kondurulmuyor her işi eksiksiz yapılıyor.
sen hakkını savun zaten canın sıkılıyor bu duruma madem öyle sesini çıkar onlarında canı sıkılsın. onlar seni düşünmüyor ama sen halen onları düşünüyorsun.

evet bende alt ust oturmaktayım..
sızın gıbı yatmadan yatmaya cıkabılırdım evıme..
gunduz cıkacak olsam..
kayınvalıden cınlerle mı oturuyorsun der sıtem ederdı..
dışarı cıkacak olsam sorun olurdu..
gıyınmem sorun olurdu..
yatmam kalkmam sorun..
apartmanda akrabalarının kızları gelecek sorun..( evlerıne gonderılırdı)
yıkanmam sorun ..
12 gıbı bulaşık yıkayamam gorumce tarafından sorun(ben ust katta o altta ıdı)..
daha bırcok sacma sapan yaşanan olaylar..
şimdı ne durumdamıyım..
estım gurledım (hıc hoşuma gıtmesede)
karışmıyorlar artık..
ama dıkkat et bız eşimle boşanmaya kadar gıttık kagıtlar dahı gelmıştı..

Konuyu dikkatlice okudum, bende altli ustlu oturdugum icin yorum yapma geregi duydum..
Bu gune kadar seninkine benzer bi durum yasamadim, tam tersine herseye ragmen biz hep evimizde durduk.. Ilk gunden mutfagim ayriydi ve mesafemide korudum, cok icli disli olmak iki taraf icinde sakincali bence!!! Nasil ki sizin ozeliniz var o insanlarinda ozeli vardir.. Mesela zirt pirt inmedim hic, yapimda da yok zaten oyle cat kapi :) e ben mesafeli oluncada karsi tarafta saygi duydu boyle ce gecinip gidiyoruz..
Sorun esinde canim, senle vakit gecirmek yerine ailesini tercih ediyor.. Benim esim hic oyle davranmadi ben otursam bile o oturmaz gelir eve :)
Uzun lafin kisasi ya bu sekilde yasamaya devam edeceksin yada dislerini gostereceksin, boyle konu acip kendi kendini uzmekle olmaz bu is :) bi duzen kurmak istiyorsan caba gostermen lazim, kimse kirilsin istemiyorum lafini bi kenara birak !!!! Kirilan ve mutsuz olan hep sen olursun malesef !!!!

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

allah sabır versin sizede bende yok çok şükür yıkanmama yıkamama giyimime falan karışmazlar.. tek derdim evliyim ama eşimle beraber vakit geçiremiyor olmam.. evliyim ama özel bir hayatım yok... keşke bir mucize olsada içimdeki sıkıntıları eşim hissetsede beni anlasa bana hak verse ya bilmiyorum gerçekten insan çok sıkılıyor böyle daha çocuk yokken böyle monotonsa çocuk olduktan sonra istesekte vakit bulmak zor olacak..
ayrıca zaman geçiyor su gibi bu güzelim yıllar geçiyor arkamıza dönüp çok iyi yıllardı bile diyebileckmiyim....
yada eşim ah nerdeydi o yıllar diye pişman olduğunu görecebilecekmiyim.....

Şu cümleniz çok umutsuz. Mucizeyi beklemek yerine siz bir adım atsanız içinizdekileri anlatmak için? Konuşmadan sizi nasıl anlayabilir? Sizle vakit geçirmek istemiyorsa bunun mutlaka bir sebebi olmalı. Nasıl bir karaktere sahip? Çok konuşkandır siz konuşmuyorsunuz diye yanınızda canı sıkılıyor olabilir. Konuşkan değildir ama baş başayken istediği huzuru bulamıyor olabilir. Eşinizi tanıyan sizsiniz ya da belki de tanımıyorsunuz onu iyi analiz etmeye ihtiyacınız var. Böyle yerinizde oturup da bir mucize olmasını beklerseniz daha çoooook beklersiniz

eşime bir kez daha aşık oldum allah a şükür anneci değil.seninki baya abartmiş

ben annesine bağlılığından şikayetçi değilimde keşke bazı şeyleri abartmasa... yani bizimde bir hayatımız olduğunu bilse yada aslında birileri ona evliliğin ne olduğunu anlatsa.... dışardan hep takdir ediliyor hatta misafirliklerde kaynanam övüyor benim oğlum sağolsun her işimi yapar beni yalnız bırakmaz ortamda bulunan insanlarda aferin sana helal olsun sana keşke senin gibi bir evladımız olsa, inan çocukların olupta büyüdüklerinde senin gibi hayırlı evlatların olacak diyorlar....
lütfen yanlış anlaşılmasında herkesin hayatı farklı büyüklere göre bu tip hayırlı evlatlar oluyorlar Allah aşkınıza böyle takdir eden insanlara sormak isterdim muhakkak kızları vardır eşleri kızlarına böyle bir hayat yaşatsa hayırsız damat kızımıza vakit ayırmıyor demezlermiydi???

Son düzenleme:

gectı gıtt fakat ıcımde bır yerlerde kalan cokuntu hala devam etmekte..
senın yuregın cok temız gercekten..
Allah herşeyı gonlune gore versın hayırlısyla ınşaallah..
hıc bozma o temız yuregını..
ara ara rencıde etmeden(kı etmezsınız) konuşun..
gun olur zaman gecer başkmışsınız.. sız hadı gıdelım annene dersınız:)

tamam eşin suçlu, sana vakit ayırması seni mutlu etmesi lazım bütün ömrünü onun annesini mutlu etmeye adayamazsın,
amaaa sen de suçluusn
konuşacaksın arkadaşım ağlamayan bebeye mama yok
söylüceksin eş hakkı dişe bişey var diiceksin,
isteklerinden çok ciddi bahsedeceksin, gencim eşimle vakit geçirmeye gezmeye tozmaya ihtiyacım var diyeceksin
bi mucize olsa da eşim benm hislerimi anlasa rüyalaıyla kendi hayatını kabusa çevirmekten vazgeç

eşim annesiyle birbirlerine çok bağlılar kaynanam tapıyor diyebilirim yani oğlum artık çıkın evinize demez cıkacagımız zaman bazen yeni konular açılır biz yine otururuz oturduğumuz yerde....
konuşmayı çok denedim sakince konuştuğumda ama canım yalnız kalıyorlar zaten annemde can sıkıntısı var falan diyor yada konuyu değiştiriyor aslında sebep ortada eşim dengeyi kurmasını bilecek yada kaynanam oğlum artık çıkın diyecek bunu diyeceğini sanmıyorum iş eşimde bitecek... tartışma şeklinde isyan ettiğimde ise beni susturuyor eleştiriyor savunmaya geçiyor ister beğen ister beğenme diyor hepte genelde aynı konular.. yoksa biz eşimle yalnızken ve ben sakinken herşey çok güzel oluyor yani eşimin bana karşı şiddeti hiç yok aileme karşıda çok saygılı birbirimizi sevdiğimizede inanıyorum biz kavuşmak için çok bekledik gözlerindende anlıyorum.. gerçi sebebi bumu bilmiyorum kaynanam kendisine hep ben yalnız kalınca aklıma kötü şeyler geliyor canım sıkılıyor yalnızlık kötü diyor galiba oda annesine kıyamıyor... birde dışardan mükemmel bir evlat göründüğü için takdir edildiği için hayatında memnun galiba....

çıldıracak gibiyim aileyle tartışma küslük huzursuzluk yok ev çok şükür bizim sorun yok cinsel yönden herşey yolunda gel gelelim yalnız kalmaya yokkkk
yani bizim evliliğimiz 4 kişilk eşim ben kv, kb (((

İşte kilit nokta belki de burası. O ailesinin yanında olduğu kadar "bir şey" şu hayatta. Hayattaki başarılarını bilemiyorum ama ne büyük başarısı sanırım "hayırlı bir evlat" olmak. İnsan olarak ailesinden bağımsız düşünüldüğünde toplumda başka başarıları var mı? Mesleğinde nasıldır? Arkadaşlarıyla nasıl? Ya da evinde nasıl? Siz de onu annesi gibi överseniz belki de o zaman iyi bir eş de olur? Saygı duyulan birisi olmak istiyor ama iyi bir evlat olmanın dışında ona bu sıfatı kazandıracak belki de başka bir meziyeti yok :44:

eşim herkes tarafından çok sevilen bir insan saygılı işlerindede hep başarılı bir insan her konuda yardımı seven bir insan ben onu zaten övüyorum hatta beni anlaması için şakayla cilveyle hayırlı evlat ah keşke karınada kulak versen biraz çıksak başbaşa vakit geçirsek diyorum kendisine...
bana ölürüm sana canım karıcığım benim sensiz valla yaşayamam iyiki hayatımda sen varsın diyor yani konu yine başka yerlere gidiyor...
bende kendisine konuyu değiştirme dediğimde ise şakaları espirileri el şakaları başlıyor....

İşte bu çok yanlış. Verdiğiniz mesaj, hayırlı bir evlatsın ama eş olarak sınıfta kaldın işin zor. Sen yapamazsın, yapmıyorsun mesajını veriyorsunuz ona. Teşvik edici sözler olduğunu düşünerek söylüyorsunuz belli ki ama hayır kesinlikle tam aksi bir etki bırakıyor bence üzerinde. Nasıl ki güzel bir evlatsın aynı şekilde çok da iyi bir eşsin ne kadar şanslıyız demelisiniz ki onu daha da iyisini yapabilmesine teşvik edin.

Ayrıca siz bu adama hiç dışarı çıkalım demiyor musunuz? Sinemaya gidelim, gezelim, bowlinge gidelim, alış veriş yapalım falan?

ne derdin varsa herkesle aynı ortamdayken söyle ben benim arkadaşım hep içine attı şimdi kanser şimdi çok pişmanım diyor herkese herşeyi söylüyor sende söyle bu akşam ben eşimle evde yalnız kalmak istiyorum de eşine de sen söylemediğin için ben söylüyorum de bir alt katta oturup 2 saat ayrı kalınca hayısız evlat olunmuyor benim eşimde herşeylerine koşar ama banada zaman ayırır bu dünyada anladığım şu yok aman şu kırılırmı bu kırılırmı yok direk söyleyeceksin

iyi görüşleriniz için çok teşekkür ederim inanın ben kimseyi kıramam zaten o insanın sınıfı, yaşı, düşüncesi, dini, mezhebi ne olursa olsun inanın insan olsun benim için yeter.. istesemde bir insanı rencide edemem umarım dualarınız kabul olur.. tamamen bırakmakta doğru olmaz eşim bana deseki cnm sende haklısın yine bukadar cok zoruma gitmezdi eşime göre olması gereken bu sanki herşey normal sanki... inanın bazen eşimle çooooook uzaklara gitmek istiyorum doğanın içine huzur bulacağım yerlere... yanımda ama inanın onu çok özlüyorum evdeyken istediğim an ona dokunmak sarılmak istiyorum...o bunu yapabiliyor sarılıyor öpüyor fakat Allah aşkınıza ben nasıl karşılık vereyim kaynanamın önünde saygıdan ben bunu yapamıyorum istediğim bir konuyuda konuşamıyorum..

Konu sahibi arkadaşım, eşin annenlerde oldugunuz süre boyunca hep annesinin dizinin dibinde mi? Hic su almaya mutfaga ya da tuvalete banyoya falan gitmiyor mu? Senin yerinde olsam boyle anlarda koridorda baska odada yahut mutfakta 10 sn yalniz yakalayip adam akilli aklini alacak cilve yapardim, sonra kacardim. Arkasi yarin gibi, hani devamini istersen eve cikalim yalniz kalalim der gibi. Eger cilveyi yeteri dozda yaparsan sanki esin hayir diyemez gibime geliyor, sen ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…