- 23 Mayıs 2009
- 14.314
- 15.631
- 823
- Konu Sahibi hayatbumudur
-
derdimi kimseyle paylaşamadığım için sizlerle paylaşmak istedim 25 yaşındayım 1.5yıllık evliyim fakat eşim yurt dışında olduğu için beraber geçirdiğimiz süre 6 ay...
uzun bir birliktelikten sonra severek evlendik eşimin ailesiyle hiç bir sorunum olmadı kaynanamda iyi bir insan fakat eşimle beraber başbaşa geçirdiğimiz zaman yatmadan yatmaya sadece... kayın babam erken uyuduğundan ve görümcelerim evli olduğundan k.b. uyuyunca kv yalnız kalıyor eşim ailesine özellikle annesine çok düşkün eskiden bukadar değildi şuan aşırı şekilde bağlı...
ben çalışan bir bayan olduğum için sağolsun yemeği kaynanam yapıyor o yüzden işten geldikten sonra yapabileceğim hiçbir işi kaynanama yaptırmıyorum... eşimle başbaşa kalamıyoruz eşime yakındığımda annemi yalnız bırakamam diyor... misafirliğe gidilecek biz gitmesek olmazmı dediğimde hayır biz tek bir aileyiz diyor... dışarda beraber başbaşa vakit geçirelim dediğimde hep bahane buluyor... annem öyle dedi babam öyle dedi diye bana hep kırayımmı onları diyor...
içimde okada cok şey var ki hoşuma gitmeyen bir şey olduğunda hemen ailesini savunmaya geçiyor hep haksız ben oluyorum beni hiç anlamıyor..yanlış anlaşılmasın ailesinin bütün fertlerini çok seviyorum ama bazen çok zoruma giden şeyler oluyor...
Aslında hersey erkeğin elinde o dengeyi ayarlaması gerekiyor herkes ailesini sever herkes düşkün annesine ama bende varım bende onun karısıyım benimde istediklerim olsun özgür ve özel hayat istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum bazen esnediğimde kaynanam bana uykun geldiğse işin varsa çık yap diyor çok zoruma gidiyor ben zaten çalışıyorum bütün gün eşimi görmüyorum iş yaparkende yanıımda olabilir... eşim şuan çalışmadığı için zaten tüm gün ailesinin yanında... hergün evimize yatmadan yatmaya çıkıyoruz
benimle aynı durumdan yakınan varmı yardım edin akıl verin ne olur
öyle konuşsam kaynanamda eşimde şoka uğrar kaynanamla öyle bir ilişkiki bizimkisi onu tanıdığım sürece ne benim ses tonum değişti nede onun en az benim kadar o da çok alıngan ben diyorumki eşim yavaştan alıştırsa erken çıkmayı iyi olur ama işte olmuyor olmuyor... kendi pencerelerinden bakmaya çalışıyorum yine kendimi haklı buluyorum ya adı üstünde evlilik özel hayat ya eşim neden benim gibi görmüyor acaba kendini benim yerime koysa diyelimki annemlere yakın olsak uyuyana kadar annemlerde otursak ne kadar dayanırdı bu duruma acaba bütün erkeklermi böyle gerçekten kaynana gil nekadar iyi olsada mükemmelde olsalar yok gerçekten aynı binada oturulmaz ayrı bina olssaydı yine daha iyi olurdu
tartışabilirsin duyurmadanşimdiyse tartışsak bile duyuluyor ( inanın ayak sesleri bile net gidiyor
evet bende alt ust oturmaktayım..
sızın gıbı yatmadan yatmaya cıkabılırdım evıme..
gunduz cıkacak olsam..
kayınvalıden cınlerle mı oturuyorsun der sıtem ederdı..
dışarı cıkacak olsam sorun olurdu..
gıyınmem sorun olurdu..
yatmam kalkmam sorun..
apartmanda akrabalarının kızları gelecek sorun..( evlerıne gonderılırdı)
yıkanmam sorun ..
12 gıbı bulaşık yıkayamam gorumce tarafından sorun(ben ust katta o altta ıdı)..
daha bırcok sacma sapan yaşanan olaylar..
şimdı ne durumdamıyım..
estım gurledım (hıc hoşuma gıtmesede)
karışmıyorlar artık..
ama dıkkat et bız eşimle boşanmaya kadar gıttık kagıtlar dahı gelmıştı..
allah sabır versin sizede bende yok çok şükür yıkanmama yıkamama giyimime falan karışmazlar.. tek derdim evliyim ama eşimle beraber vakit geçiremiyor olmam.. evliyim ama özel bir hayatım yok... keşke bir mucize olsada içimdeki sıkıntıları eşim hissetsede beni anlasa bana hak verse ya bilmiyorum gerçekten insan çok sıkılıyor böyle daha çocuk yokken böyle monotonsa çocuk olduktan sonra istesekte vakit bulmak zor olacak..
ayrıca zaman geçiyor su gibi bu güzelim yıllar geçiyor arkamıza dönüp çok iyi yıllardı bile diyebileckmiyim....
yada eşim ah nerdeydi o yıllar diye pişman olduğunu görecebilecekmiyim.....
eşime bir kez daha aşık oldum allah a şükür anneci değil.seninki baya abartmiş
allah sabır versin sizede bende yok çok şükür yıkanmama yıkamama giyimime falan karışmazlar.. tek derdim evliyim ama eşimle beraber vakit geçiremiyor olmam.. evliyim ama özel bir hayatım yok... keşke bir mucize olsada içimdeki sıkıntıları eşim hissetsede beni anlasa bana hak verse ya bilmiyorum gerçekten insan çok sıkılıyor böyle daha çocuk yokken böyle monotonsa çocuk olduktan sonra istesekte vakit bulmak zor olacak..
ayrıca zaman geçiyor su gibi bu güzelim yıllar geçiyor arkamıza dönüp çok iyi yıllardı bile diyebileckmiyim....
yada eşim ah nerdeydi o yıllar diye pişman olduğunu görecebilecekmiyim.....
Şu cümleniz çok umutsuz. Mucizeyi beklemek yerine siz bir adım atsanız içinizdekileri anlatmak için? Konuşmadan sizi nasıl anlayabilir? Sizle vakit geçirmek istemiyorsa bunun mutlaka bir sebebi olmalı. Nasıl bir karaktere sahip? Çok konuşkandır siz konuşmuyorsunuz diye yanınızda canı sıkılıyor olabilir. Konuşkan değildir ama baş başayken istediği huzuru bulamıyor olabilir. Eşinizi tanıyan sizsiniz ya da belki de tanımıyorsunuz onu iyi analiz etmeye ihtiyacınız var. Böyle yerinizde oturup da bir mucize olmasını beklerseniz daha çoooook beklersiniz
eşim annesiyle birbirlerine çok bağlılar kaynanam tapıyor diyebilirim yani oğlum artık çıkın evinize demez cıkacagımız zaman bazen yeni konular açılır biz yine otururuz oturduğumuz yerde....
konuşmayı çok denedim sakince konuştuğumda ama canım yalnız kalıyorlar zaten annemde can sıkıntısı var falan diyor yada konuyu değiştiriyor aslında sebep ortada eşim dengeyi kurmasını bilecek yada kaynanam oğlum artık çıkın diyecek bunu diyeceğini sanmıyorum iş eşimde bitecek... tartışma şeklinde isyan ettiğimde ise beni susturuyor eleştiriyor savunmaya geçiyor ister beğen ister beğenme diyor hepte genelde aynı konular.. yoksa biz eşimle yalnızken ve ben sakinken herşey çok güzel oluyor yani eşimin bana karşı şiddeti hiç yok aileme karşıda çok saygılı birbirimizi sevdiğimizede inanıyorum biz kavuşmak için çok bekledik gözlerindende anlıyorum.. gerçi sebebi bumu bilmiyorum kaynanam kendisine hep ben yalnız kalınca aklıma kötü şeyler geliyor canım sıkılıyor yalnızlık kötü diyor galiba oda annesine kıyamıyor... birde dışardan mükemmel bir evlat göründüğü için takdir edildiği için hayatında memnun galiba....
çıldıracak gibiyim aileyle tartışma küslük huzursuzluk yok ev çok şükür bizim sorun yok cinsel yönden herşey yolunda gel gelelim yalnız kalmaya yokkkk
yani bizim evliliğimiz 4 kişilk eşim ben kv, kb(((
İşte kilit nokta belki de burası. O ailesinin yanında olduğu kadar "bir şey" şu hayatta. Hayattaki başarılarını bilemiyorum ama ne büyük başarısı sanırım "hayırlı bir evlat" olmak. İnsan olarak ailesinden bağımsız düşünüldüğünde toplumda başka başarıları var mı? Mesleğinde nasıldır? Arkadaşlarıyla nasıl? Ya da evinde nasıl? Siz de onu annesi gibi överseniz belki de o zaman iyi bir eş de olur? Saygı duyulan birisi olmak istiyor ama iyi bir evlat olmanın dışında ona bu sıfatı kazandıracak belki de başka bir meziyeti yok :44:
eşim herkes tarafından çok sevilen bir insan saygılı işlerindede hep başarılı bir insan her konuda yardımı seven bir insan ben onu zaten övüyorum hatta beni anlaması için şakayla cilveyle hayırlı evlat ah keşke karınada kulak versen biraz çıksak başbaşa vakit geçirsek diyorum kendisine...
bana ölürüm sana canım karıcığım benim sensiz valla yaşayamam iyiki hayatımda sen varsın diyor yani konu yine başka yerlere gidiyor...
bende kendisine konuyu değiştirme dediğimde ise şakaları espirileri el şakaları başlıyor....
gectı gıtt fakat ıcımde bır yerlerde kalan cokuntu hala devam etmekte..
senın yuregın cok temız gercekten..
Allah herşeyı gonlune gore versın hayırlısyla ınşaallah..
hıc bozma o temız yuregını..
ara ara rencıde etmeden(kı etmezsınız) konuşun..
gun olur zaman gecer başkmışsınız.. sız hadı gıdelım annene dersınız:)
iyi görüşleriniz için çok teşekkür ederim inanın ben kimseyi kıramam zaten o insanın sınıfı, yaşı, düşüncesi, dini, mezhebi ne olursa olsun inanın insan olsun benim için yeter.. istesemde bir insanı rencide edemem umarım dualarınız kabul olur.. tamamen bırakmakta doğru olmaz eşim bana deseki cnm sende haklısın yine bukadar cok zoruma gitmezdi eşime göre olması gereken bu sanki herşey normal sanki... inanın bazen eşimle çooooook uzaklara gitmek istiyorum doğanın içine huzur bulacağım yerlere... yanımda ama inanın onu çok özlüyorum evdeyken istediğim an ona dokunmak sarılmak istiyorum...o bunu yapabiliyor sarılıyor öpüyor fakat Allah aşkınıza ben nasıl karşılık vereyim kaynanamın önünde saygıdan ben bunu yapamıyorum istediğim bir konuyuda konuşamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?