• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanayla altlı üstlü ya da yakın oturan varmı:(

ağlamıyor , büyüyünce de anneleriyle görüşmüyorlarmış :1:

:27::1::27:

Yaklaşık 25 sene Almanya'da yaşamış biri olarak Avrupa hayranı arkadaşın neyden bahsettiğini anlamadım ama konuya geri dönmek gerekirse gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Adam kendine eş değil annesine evlat edindirmiş sanki. Aralarda güzel tavsiyeler var. Değerlendirmeni öneririm. Onun dışında kv ile konuşamaz mısın? "Bu akşam buraya gitmek istiyorumama xy (eşiniz) sizsiz bir yere gitmek istemiyor. Kırılırsınız diye düşünüyor. Kırılır mısınız ki? Kırılmazsınız değil mi?" Falan fişman vs vs. Tabi kvnin yapısına bağlı.:26:

kayınvalidene yarın yemeği evde hazırlayacam deyin bence yemeği yeyip aşağı kaçmak olmaz
birgün önceden söyle kv yarın evde yiyecez de eşinede güzel yemekler hazırla
yavaş yavaş eşinde evine gelecektir ama sabırlı ol canım

derdimi kimseyle paylaşamadığım için sizlerle paylaşmak istedim 25 yaşındayım 1.5yıllık evliyim fakat eşim yurt dışında olduğu için beraber geçirdiğimiz süre 6 ay...
uzun bir birliktelikten sonra severek evlendik eşimin ailesiyle hiç bir sorunum olmadı kaynanamda iyi bir insan fakat eşimle beraber başbaşa geçirdiğimiz zaman yatmadan yatmaya sadece... kayın babam erken uyuduğundan ve görümcelerim evli olduğundan k.b. uyuyunca kv yalnız kalıyor eşim ailesine özellikle annesine çok düşkün eskiden bukadar değildi şuan aşırı şekilde bağlı...
ben çalışan bir bayan olduğum için sağolsun yemeği kaynanam yapıyor o yüzden işten geldikten sonra yapabileceğim hiçbir işi kaynanama yaptırmıyorum... eşimle başbaşa kalamıyoruz eşime yakındığımda annemi yalnız bırakamam diyor... misafirliğe gidilecek biz gitmesek olmazmı dediğimde hayır biz tek bir aileyiz diyor... dışarda beraber başbaşa vakit geçirelim dediğimde hep bahane buluyor... annem öyle dedi babam öyle dedi diye bana hep kırayımmı onları diyor...
içimde okada cok şey var ki hoşuma gitmeyen bir şey olduğunda hemen ailesini savunmaya geçiyor hep haksız ben oluyorum beni hiç anlamıyor..yanlış anlaşılmasın ailesinin bütün fertlerini çok seviyorum ama bazen çok zoruma giden şeyler oluyor...
Aslında hersey erkeğin elinde o dengeyi ayarlaması gerekiyor herkes ailesini sever herkes düşkün annesine ama bende varım bende onun karısıyım benimde istediklerim olsun özgür ve özel hayat istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum bazen esnediğimde kaynanam bana uykun geldiğse işin varsa çık yap diyor çok zoruma gidiyor ben zaten çalışıyorum bütün gün eşimi görmüyorum iş yaparkende yanıımda olabilir... eşim şuan çalışmadığı için zaten tüm gün ailesinin yanında... hergün evimize yatmadan yatmaya çıkıyoruz
benimle aynı durumdan yakınan varmı yardım edin akıl verin ne olur

Ben varımmmm.
Hemde öyle az buz zaman değil 8 yıldır yaşıyorum.
Hiç kolay değiş bu yüzden cicim aylarım hep kavga ile geçti. Tıpkı senin kaynanam gibi yemeğiöi yaptı.sonra çocum oldu ben bakarım dedi.sen çalıi iki kadın napıcaz dedi vs. Çok şey var aslında anlataak
derkrn geçen ay kızlarına ev aldılar 2katlı bizde ev aldık ama kendimiz ödediik (yeni ev be kiraya verildi ben gideöedim kocam ayrılmaö ben dedi) bize ev alınırken kredi çekmediler ama kızlarına tam destek zoruma gittiği için neden bize yardım etmediniz dedim bana dediği yemeğini yapıyorum.kocana 2 çeşit kaloriferini yakıypruö çocuğunu büyüttüm dedi daha ne yapacam dedei 8 yıldan sonra yüzüme vurdu kaldıki ben hep temizliğini yaparım her hafta olmasa ayda bir güzelce temizlerdim sadece bu yıl pek temizlemedim kızım okula başladı. Kimse bana sormadiki kaynananla yiyeceksin diye oturulacak dendi.kocacıma helince karısı ve kızınım yanıma gece 10 olmadan çıkmaz yada karısıyla vakit geçirmez. Tüm suç kocamda ve kaynanamda. Yarın öbür gün yediğin yemeğinde lafını yaparlar canım
Sakın bir bulaşıl bile bırakma yüzüne vururlar bem yıkadım diye

bence erkekte değil kadında bitiyor. evde güzelce yemek hazırla. güzel ve açık şeyler giyin. eşinin aklını başından al. sürekli aklına gir. tatlı tatlı söyle her zaman birlikte olmak istediğini. alttan alttan işle. yavaş yavaş ayağınızı kesin. zor durum kolay gelsin. :13:

işte bu imkansız bana bizim bir aile olduğumuzu söylüyor beraber yemek istediğimizi söylüyor ben evdeyken yalnız vakit geçirmekten yana maalesef umutsuzum ben haftada üç günede razıyım ama olmuyor:(( dargınlık olur..

kayınvalidene yarın yemeği evde hazırlayacam deyin bence yemeği yeyip aşağı kaçmak olmaz

yemek yapmayı sevdiğim için arada bir zaten bugün yemeği ben yapacam diyorum yani yemeği ben yapsamda yapmasamda zaten yemeği beraber yiyoruz... benim kahrolduğum gece 11 den önce çıktığımız yok :(

zaten arada bir yemek pişiriyorumda ben pişirsemde pişirmesemde zaten beraber yiyoruz ben yemek konusunda rahatsız olmuyorumda gece 11 den önce evimize çıkmıyoruz
benim kahrolduğum sey bu :(( siz düşünün kaynana önünde nasıl davranabilirsiniz eşinize.... saygıdan dolayı mesafefeli olmak zorunda kalıyorum ama evimde yalnız olsak özel konular olsun güzel vakit olsun eşinle başbaşa sıcak bir kahve olsun ne iyi olurdu

bence herşey eşinde ve kayınvalidende bitiyor. birkere kayınvalidenin sizi yalnız bırakması lazım. bunlar da genç yeni evli zaten az buluşabiliyorlar demesi lazım. ama o da oğlunun ilgisinden memnun muhtemelen. aslında kendi eşiyle mutlu olmadığı için büyük ihtimal size sarmış. vakit geçirmeye adam arıyor. ya her dakka işiniz olmaz ki ev bu fabrika değil heralde. bence eşinle değilde kayınvalidenle konuş. anne de ben sizi çok seviyorum ama eşimle biraz da başbaşa kalmak istiyorum de. tamam gene gelelim gidelim ama ben işten gelince de evimize gidelim kendi hayatımızı bilelim de. böyle evlilikten de bişey anlamıyoruz de. bunu şakayla karışık anlat anlayacağı şekilde. seninle de vakit geçirsin gün boyu beraber olun ama akşam biz evimizi bilelim de. ben böyle ev hanımlığını anlamıyorum sonra çok zorlanırız falan de. kaynanan da sizi yollamayı öğrensin hadi oğlum kızım siz evinize gidin siz gençsiniz desin. hatta hadi gidin ben torun istiyorum artık falan bile diyebilir. madem iyi insanlar güzelce konuş anlat. eşin bunu değiştirebez değiştirebilecek olan kv.

kaynanamda oğluna çok bağlı olduğu için siz çıkın diyeceğini sanmıyorum ancak saat artık 12 leri gösterince diyor zaten o saatten sonra ne konusabilirsinki nasıl vakit gecirebilirsinki:(

kaynanamda oğluna çok bağlı olduğu için siz çıkın diyeceğini sanmıyorum ancak saat artık 12 leri gösterince diyor zaten o saatten sonra ne konusabilirsinki nasıl vakit gecirebilirsinki:(

canım iyi hoş da kayınvalidenle bu konuyu hiç konuştun mu? anne ben çalışıyorum zaten gündüz görüşemiyoruz. akşam da sizin yanınızda rahat olamıyoruz. valla o da kadın sen de kadınsın. bir yerden sonra utanacak sıkılacak bişey değil yani. böyle olurca evlilikten bişey anlaşılmıyor de. eşin için aslında çıkmak istiyor ama sizi yalnız bıraktığını düşünüp üzülüyor de. ama sen dersen ki hadi oğlum kızım siz evinize çıkın artık geç oldu ben de yatacam dersen çıkar eşim de de. bunları konuşamazsan senin rahatsız olduğunu kimse anlamaz ki. oh ne güzel eve dışardan biri daha girdi düzen hep böyleydi böyle de devam eder gider derler. kp erkenden yatıyormuş nasılsa kv de de gitsin kocasının yanına canım neden size sarıyor ki sonuçta herkes kendi kocasına sarsın değil mi ama :21::21::17::17::17:

canım iyi hoş da kayınvalidenle bu konuyu hiç konuştun mu? anne ben çalışıyorum zaten gündüz görüşemiyoruz. akşam da sizin yanınızda rahat olamıyoruz. valla o da kadın sen de kadınsın. bir yerden sonra utanacak sıkılacak bişey değil yani. böyle olurca evlilikten bişey anlaşılmıyor de. eşin için aslında çıkmak istiyor ama sizi yalnız bıraktığını düşünüp üzülüyor de. ama sen dersen ki hadi oğlum kızım siz evinize çıkın artık geç oldu ben de yatacam dersen çıkar eşim de de. bunları konuşamazsan senin rahatsız olduğunu kimse anlamaz ki. oh ne güzel eve dışardan biri daha girdi düzen hep böyleydi böyle de devam eder gider derler. kp erkenden yatıyormuş nasılsa kv de de gitsin kocasının yanına canım neden size sarıyor ki sonuçta herkes kendi kocasına sarsın değil mi ama :21::21::17::17::17:

öyle konuşsam kaynanamda eşimde şoka uğrar kaynanamla öyle bir ilişkiki bizimkisi onu tanıdığım sürece ne benim ses tonum değişti nede onun en az benim kadar o da çok alıngan ben diyorumki eşim yavaştan alıştırsa erken çıkmayı iyi olur ama işte olmuyor olmuyor... kendi pencerelerinden bakmaya çalışıyorum yine kendimi haklı buluyorum ya adı üstünde evlilik özel hayat ya eşim neden benim gibi görmüyor acaba kendini benim yerime koysa diyelimki annemlere yakın olsak uyuyana kadar annemlerde otursak ne kadar dayanırdı bu duruma acaba bütün erkeklermi böyle gerçekten kaynana gil nekadar iyi olsada mükemmelde olsalar yok gerçekten aynı binada oturulmaz ayrı bina olssaydı yine daha iyi olurdu
tartışabilirsin duyurmadan:( şimdiyse tartışsak bile duyuluyor:(( inanın ayak sesleri bile net gidiyor

madem kv ye söyleyemiyorsun o zaman eşine kabul ettireceksin. mesela o iş için çok geç oldu ben çok yoruldum diyeceksin. tamam az görüyorsun kocanı ama dayanacaksın. ben böyle bişey anlamıyorum da diyebilirsin. biraz romantizim olmadan küt diye oluyor anlamıyorum de mesela. biraz daha erken çıkmayı öğren evine o zaman olur de. dön popoyu uyu. belik bu çare olur. anne biz çıkıyoruz deyiverir eşin ki bu iş eşinde ya da kv de de biter çözümü birinden birinde sağlamalısın :)

madem kv ye söyleyemiyorsun o zaman eşine kabul ettireceksin. mesela o iş için çok geç oldu ben çok yoruldum diyeceksin. tamam az görüyorsun kocanı ama dayanacaksın. ben böyle bişey anlamıyorum da diyebilirsin. biraz romantizim olmadan küt diye oluyor anlamıyorum de mesela. biraz daha erken çıkmayı öğren evine o zaman olur de. dön popoyu uyu. belik bu çare olur. anne biz çıkıyoruz deyiverir eşin ki bu iş eşinde ya da kv de de biter çözümü birinden b

fikirleriniz için teşekkürler inanın bazen çamaşırım ütüm oluyor hadi çıkalım diyorum sonra yaparsın diyor yada hafta sonuna bırak diyor dün kendisine şakayla karışık bir türlü erken çıkamıyoruz dedim soğuk bir gülümseme oldu yüzünde sadece cvp bile vermedi:(

madem kv ye söyleyemiyorsun o zaman eşine kabul ettireceksin. mesela o iş için çok geç oldu ben çok yoruldum diyeceksin. tamam az görüyorsun kocanı ama dayanacaksın. ben böyle bişey anlamıyorum da diyebilirsin. biraz romantizim olmadan küt diye oluyor anlamıyorum de mesela. biraz daha erken çıkmayı öğren evine o zaman olur de. dön popoyu uyu. belik bu çare olur. anne biz çıkıyoruz deyiverir eşin ki bu iş eşinde ya da kv de de biter çözümü birinden birinde sağlamalısın :)

dün tam eve çıkacağız eşim hadi çıkalım cnm diyor kv konu açıp durdu:)) gülsemmi ağlasammı bilmiyorum hadi çıkalım dedikten 1 saat sonra çıkabildik
hepte aynı muhabbetler her gün aynı konular...

Az önce bi konu sahibi
Kaynanamın 2 evi var birini bize vermiyo diyodu ya
Gelsin senin konunu okusun
Aynı bina yeme içme bir yaşamak çok zor olmalı, borçlan başka yerden ev bak bence

Bunu bana yazmissin ben versin demiyorm vermesinide istemiyorum zaten ben bana surekli kiradasn kiradasn demesine kizdigim icin cok dusunuyorsa versin dedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anasindan kopamayan, birey olmayi basaramamis tipik turk erkegi. Elin Avrupalısi 18 yasina gelmeden ayri eve cikar, bizimkiler evlenince bile dizinin dibinden ayrilamaz. Kırk yaşında hala ana baba destegi olmadan yasayamayan sumsukler olurlar.
Ensest yasak olmasaydi bu modeller başkasıyla bile evlenmezdi.

Allah iyiligini versin yaa :) bayildimmm yorumunaa :)

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Evlenmeseymiş madem zevzek.
Kusura bakma sinir oldum eşine.

Benim sana sunabileceğim önerileri arkadaşlar sunmuş hep bir sebep göstermişsin.

Farklı bir önerim var.
Eşin saat 12den önce çıkmıyor eve madem.
Sen de o saatten sonra vur kafayı uyu.
İki kelime etme, birlikte olma yarın iş var, iş yaptım yoruldum de saat kaç oldu de.

Karısını özleyen adam gecenin 12 sine kadar kalabalıkta oturmaz, başbaşa kalmak için can atar de.
Sen özlesen bile, kötü hissetsen de bu dediğimi kararlı olarak 15 gün uygula.

Senin rahatsızlığın umrunda değil ki adamın.
Onu etkilesin bu iç içelik.
Salak değilse ve normal bir erkekse işe yarayacağını umuyorum..:ssz:

Back