- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
- Konu Sahibi hayatbumudur
kesinlikle sonuna kadar haklısınız erkekler yapınca hoş oluyor
annemlerle aynı şehirdeyim ve sadece hafta sonları gidiyoruz gidelim deyince bu kez hafta sonu bahane çanları çalıyor
haftada ikinci kez gidelim dediğimde cnm annem babam yalnız kalıyorlar yazık onlara diyor gitsekte annemlerden erken ayrılıyoruz yada cnm ayıp zırt pırt annenlere gitmek diyor ben ona ya gördünmü deyince o ayrı diyor biz aynı ev sayılırız diyor offf ya yemin ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Üzüldüm şimdi gerçekten, iyi niyetli ve sessiz sakin biri olduğun belli, bende eskiden senin gibiydim son bir kaç yıldır sesiz çıkmaya başladı, Allahtan gözüm açıldı da öyle evlendim..
Şaka gibi senin ailene yazık değil mi çok sinirleniyorum böyle şeylere..
Canım iki seçenek var ya ses etmeyip o şekilde yaşayacaksınız yada eşine iyi bir uyarı gerek..uyarmışssın ama anlamıyorda :26:
Yaa seni yanlış yönlendirmek istemem ama iyi bir küsmeyi hak ediyor, annene gitmeyelim şeklinde bir telaffuz olmadan ben çok sıkılıyorum modunda..
Eşine küsersen kayınvalidene de bir o kadar iyi davran, sohbet et kayınvalidenle ama eşinin yüzüne bile bakma..
Kayınvalidenn bir suçu yok burada.. ben olsam öyle yapardım ama senin durumunu biklemem :26: