- Konu Sahibi hayatbumudur
İşte bu çok yanlış. Verdiğiniz mesaj, hayırlı bir evlatsın ama eş olarak sınıfta kaldın işin zor. Sen yapamazsın, yapmıyorsun mesajını veriyorsunuz ona. Teşvik edici sözler olduğunu düşünerek söylüyorsunuz belli ki ama hayır kesinlikle tam aksi bir etki bırakıyor bence üzerinde. Nasıl ki güzel bir evlatsın aynı şekilde çok da iyi bir eşsin ne kadar şanslıyız demelisiniz ki onu daha da iyisini yapabilmesine teşvik edin.
Ayrıca siz bu adama hiç dışarı çıkalım demiyor musunuz? Sinemaya gidelim, gezelim, bowlinge gidelim, alış veriş yapalım falan?
tabiki demez olurmuyum cnm çıkıp yürüyüş yapalım yada bir çay bahçesine çıkalım diyorum cnm bugünmü boşver başka gün yaparız yorgunum bak ne güzel oturuyoruz falan diyor(
ama bu önerinizi arada bir yapıyorum sen eşlerin en mükemmelisin diyorum oda bana sende öylesin diyorda değişen bir şey olmuyor ben bazen dayanamayıp patlıyorum isyan ediyorum yani çünkü bir şey değişmiyor
ama önerinizi yinede dikkate alacam sabredecem 1 hafta boyunca hep olumlu olacam sen çok iyi bir eşsin diyecem bakalım ne olacak