• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanayla altlı üstlü ya da yakın oturan varmı:(

maalesef mümkün değil erkek olarak tek:(
kendi hayatından memnun beni anlamıyor

bende aynı binada oturdum kadın oğlu işten gelince merdivende yakalayıp karnını doyuruyordu oysaki ben soframı hazırlayıp eşimi bekliyorum herşeye burnunu sokardı eşimde annemin bir bildiği vardır diyerek aldığı maaşını kuruşuna kadar annesine verirdi.
sonuç daha beterleri oldu ayrıldım iyide yaptım yani kiminle evlendim ben ne için evlendim belki sevgiliyken yanlız daha çok vakit geçiriyordunuz değilmi

Son düzenleme:
kızınızı Allah bağışlasın analı babalı büyütsün....
başka yere taşınmamız mümkün değil ev müstakil eşim tek erkek
teşekkür ederim
o zaman yapacağınız tek şey yavaş yavaş ayağınızı oradan kesmek
tabii ki aile büyükleriniz, gidip geleceksiniz ama fazla içli dışlı olmanın sonucu kötü oluyor
tecrübeyle sabit

Son düzenleme:
derdimi kimseyle paylaşamadığım için sizlerle paylaşmak istedim 25 yaşındayım 1.5yıllık evliyim fakat eşim yurt dışında olduğu için beraber geçirdiğimiz süre 6 ay...
uzun bir birliktelikten sonra severek evlendik eşimin ailesiyle hiç bir sorunum olmadı kaynanamda iyi bir insan fakat eşimle beraber başbaşa geçirdiğimiz zaman yatmadan yatmaya sadece... kayın babam erken uyuduğundan ve görümcelerim evli olduğundan k.b. uyuyunca kv yalnız kalıyor eşim ailesine özellikle annesine çok düşkün eskiden bukadar değildi şuan aşırı şekilde bağlı...
ben çalışan bir bayan olduğum için sağolsun yemeği kaynanam yapıyor o yüzden işten geldikten sonra yapabileceğim hiçbir işi kaynanama yaptırmıyorum... eşimle başbaşa kalamıyoruz eşime yakındığımda annemi yalnız bırakamam diyor... misafirliğe gidilecek biz gitmesek olmazmı dediğimde hayır biz tek bir aileyiz diyor... dışarda beraber başbaşa vakit geçirelim dediğimde hep bahane buluyor... annem öyle dedi babam öyle dedi diye bana hep kırayımmı onları diyor...
içimde okada cok şey var ki hoşuma gitmeyen bir şey olduğunda hemen ailesini savunmaya geçiyor hep haksız ben oluyorum beni hiç anlamıyor..yanlış anlaşılmasın ailesinin bütün fertlerini çok seviyorum ama bazen çok zoruma giden şeyler oluyor...
Aslında hersey erkeğin elinde o dengeyi ayarlaması gerekiyor herkes ailesini sever herkes düşkün annesine ama bende varım bende onun karısıyım benimde istediklerim olsun özgür ve özel hayat istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum bazen esnediğimde kaynanam bana uykun geldiğse işin varsa çık yap diyor çok zoruma gidiyor ben zaten çalışıyorum bütün gün eşimi görmüyorum iş yaparkende yanıımda olabilir... eşim şuan çalışmadığı için zaten tüm gün ailesinin yanında... hergün evimize yatmadan yatmaya çıkıyoruz
benimle aynı durumdan yakınan varmı yardım edin akıl verin ne olur

canım gene şanslısın en azından bipolar bozukluğu olmayan bi kayınvaliden var veböyle bi insanla altlı üstlü oturmuyosun :27:

bende altlı üstlü oturuyorum 4 aydır lafımıda istemediğim birşeyide çatır çatır söylüyorum hem eşime hem kvme isteyen zorla birşey yaptırsında göreyim
benim eşimde laf söyletmez yaşlıdır şöyledir böyledir diye savunur ailesini ama ana kuzusu değildir.
bırak eşin kırılsın laf etsin aşağıya inme evinde otur iyiler diye kendinden ödün verip kendini mutsuz etme

bende altlı üstlü oturuyorum 4 aydır lafımıda istemediğim birşeyide çatır çatır söylüyorum hem eşime hem kvme isteyen zorla birşey yaptırsında göreyim
benim eşimde laf söyletmez yaşlıdır şöyledir böyledir diye savunur ailesini ama ana kuzusu değildir.
bırak eşin kırılsın laf etsin aşağıya inme evinde otur iyiler diye kendinden ödün verip kendini mutsuz etme

işten çıktığımda yemek hazır olmuş oluyor yani inmesem eşim benden uzaklaşacak ayrıca nankör sıfatına düşecem:(((

ben hiçbir taraf üzülmeden darılmadan özel bir hayat kurmak istiyorum bari haftada 2 yada 3 gün başbaşa vakit geçirmek istiyorum

Yani benim anlamadığım zaten evde kayınpeder var,kayınvalide yalnız değil ki Allah Allaaaahhhh.Ayy şu anasına düşkün erkekler evlenmesin lütfen yaaa.Valla duyan duymayana duyursun.Bende çok sinir oluyorum böyle tiplere.Eşin zaten bütün gün annesindeyse akşam sen gelincede bi zahmet çıksın evine hey Allahım valla ne diyim bilemedim.Konuşuncada olacak gibi değil ki.Allah yardımcın olsun canım çok zor valla haklısın.

erkekler bu konuda çok ama çok bencil. kadının olduğu yöne geçip de asla bakmaya çalışmıyorlar.hep onlar haklı,mantıklı düşünen yine onlar. kadına da bu konuda en çok dırdırcı sıfatı yakışıyor.
bu noktada çok politik olman lazım. asla kavga çıkarma. bir kere eşinin gözünde aile düşmanı olursan temizlemen bir ömür alır. o zaman da bir işe yaramaz zaten. inceden inceden planlar yap. sabırlı olman lazım ancak.
mümkünse başka bir yere taşın.

çok çaresizim ailesi gerçekten iyi insanlar hiçbir sorunum olmadı onlarla ama dayanamıyorum evlilik hayatı yaşamak istiyorum...
ben bunu eşime anlatamıyorum yakınınca sanki ailesini eleştiriyorum sanıyor:( sizler biliyorsunuz sadece hiçkimseye anlatamıyorum derdimi

Bakin benim de kayinvalidem haberim bile olmadan onlara gittigimiz zaman utulerimi yapardi. Bu derece iyidir. Amaaaa bu başka.
Yıllık ortalama 30 gun iznimiz var ben tamamını onlarin yaninda gecirmek istemedigimi söyledim esime.
Sonucta ben de esimi yil boyunca dogru duzgun goremiyorum. Kayinvalideyle misafirlige git, kayinvalideye misafirler gelsin ohoooooo...
Nerde kaldi benim esimle tatilim?
Param varsa tatile giderim, yoksa kirar dizimi esimle evde yatarim..Maksat beraber olmak degil mi?
Allah'tan esim evrimini tamamlayan bi tip de hak verdi bana.
Sizin de yapmaniz gereken ikna etmek olmuyosa cıngar cikarmak. Olmuyosa koy g.tüne rahvan gitsin..

Anasindan kopamayan, birey olmayi basaramamis tipik turk erkegi. Elin Avrupalısi 18 yasina gelmeden ayri eve cikar, bizimkiler evlenince bile dizinin dibinden ayrilamaz. Kırk yaşında hala ana baba destegi olmadan yasayamayan sumsukler olurlar.
Ensest yasak olmasaydi bu modeller başkasıyla bile evlenmezdi.

bu işin milliyeti yok. her millette bu tip olaylar oluyor. Avrupa hayranlığına başlamayın hemen.

bence erkekte değil kadında bitiyor. evde güzelce yemek hazırla. güzel ve açık şeyler giyin. eşinin aklını başından al. sürekli aklına gir. tatlı tatlı söyle her zaman birlikte olmak istediğini. alttan alttan işle. yavaş yavaş ayağınızı kesin. zor durum kolay gelsin. :13:

Bebegimi de öyle buyutuyorum. Disarida herkesin bebegi aglayip, zirlarken benimki sadece oynuyo. Hic de yazik degil.
Asıl yazik digerlerine soylenmeli..

yahu bunun çocuk büyütmeyle ne alakası var? çocuk büyütmek karakterle alakalıdır. avrupadaki her insan çocuğunu mükemmel mi yetiştiriyor? avrupada da çok var cinayetler, uyuşturucu kullanımı vs... kaç yıl Avrupada kaldınız merak ettim???

yahu bunun çocuk büyütmeyle ne alakası var? çocuk büyütmek karakterle alakalıdır. avrupadaki her insan çocuğunu mükemmel mi yetiştiriyor? avrupada da çok var cinayetler, uyuşturucu kullanımı vs... kaç yıl Avrupada kaldınız merak ettim???

Evet cok alakasi var, buyuyunce konu sahibinin esi gibi oluyolar..

Back