kaynanayla altlı üstlü ya da yakın oturan varmı:(

tabiki demez olurmuyum cnm çıkıp yürüyüş yapalım yada bir çay bahçesine çıkalım diyorum cnm bugünmü boşver başka gün yaparız yorgunum bak ne güzel oturuyoruz falan diyor(
ama bu önerinizi arada bir yapıyorum sen eşlerin en mükemmelisin diyorum oda bana sende öylesin diyorda değişen bir şey olmuyor ben bazen dayanamayıp patlıyorum isyan ediyorum yani çünkü bir şey değişmiyor
ama önerinizi yinede dikkate alacam sabredecem 1 hafta boyunca hep olumlu olacam sen çok iyi bir eşsin diyecem bakalım ne olacak

Çok pasif kalmışsınız. Kimseyi kıramam diyerek sizin hayatınız geçip gidiyor farkında mısınız? Derdinizi kimseyi kırmadan anlatma şansınız var aslında. İlla birini kıracak değilsiniz. Şu durumda sizin isteğiniz kadar doğal bir şey olamaz. Ama ben anlamıyorum gerçekten. Hiç konuşmuyor musunuz üçünüz otururken. Hep onlar mı konuşuyor? Bugün şu oldu diye anlatmıyor musunuz? Geri planda kalmayın biraz öne atın kendinizi. Belki de eşiniz siz bu kadar pasif olduğunuz için sizinle vakit geçirmekten hoşlanmıyordur yanınızda baş başayken canı sıkılıyordur. Bu durumun mutlaka bir sebebi olmalı.

bunuda denemeliyim:) artık inanın kimselerle paylaşamadığım için içime çok kapandım keşke çok önceden buraya üye olsaydım inanın olumlu olumsuz bütün yorumlara kulak veriyorum ve bu birkaç gündür sanki birileri beni anlıyor benim durumumda olanlarda var diyebiliyorum benden kötü durumdada benden iyi durumdada olan varmış... benden kötü durumda olanları görüp onlar için dua ediyorum onları anlamaya çalışıyorum birbirimizle fikir alış verişi yapıyoruz benden iyi durumda olanlarında fikirlerini uygulamaya çalışıyorum....

tabiki bende sohpetlerine katılıyorum bende konuşuyorum... ama eşim zaten demiştim ya annesini yalnız bırakmak istemiyor hani demiştim ya kaynanam yalnız kalınca canı sıkılıyormuş... o yüzden işte ben eşimin bizim ayrı bir hayatımızın olduğunu bizimde özel bir hayat kurmamaız gerektiğini öğretmek istiyorum işte ben bunu anlatamıyorum kendisine iyiyle anlatıyorum iyi oluyor konuyu değiştiriyor sinirle anlatsam eleştiriyor hemen savunmaya geçiyor(

Bana yaşatıcak şu şeyleri var ya tutarım kolundan götürürüm evimize. Hatta dışarı çıkalım yürüyüş yapalım diyorum gelmiyor mu ısrar ederim çıkana kadar, yine işe yaramazsa resti çekerim kendim çıkarım. Yanlış anlamayın kayınvalidemi çok severim tabii ki de otursunlar sohbet etsinler vakit geçirsinler buna tek kelime etmem ama ne demek her gün her gün? Ki siz senede 6 ay ayrısınız bir de

biz evleneli 1.5 sene oldu beraber kaldığımız toplam süre 6 ay eşim temelli döndü yani soranlara 6 aylık evliyim diyorum:) tabiki bende rahatsız değilim ama dediğiniz gibi her gün akşam yemeğimiz beraber tamam bunu es geçtimde ne anlamı var her gün hergün saat 11 e kadar 12 kadar oturmanın anlamı ne yani kaynanamı bende seviyorum ama benimde cnm sıkılıyor sırf eşimle yalnız vakit geçirmiyorum diye hatta bazen tv izliyoruzdur kaynanam kestirir oğlu hadi kalk git yerinde uyu der sonra bir bakarım uyanmış yok uyumuyordumki der
anlamıyorum ya hani bana kötü davranıyor desem yok hakkını yemem sesini bile bana yükseltmiş değil bişey yaptığımda ellerine ayaklarına sağlık dert görme der kızım der ama neden birraz olsun yalnız kalabilmemiz için arada bir oğlundan kopamıyor

Tabii ki kayınvalidenizin de bunları düşünmesi gerek ama burada asıl sıkıntı eşinizden kaynaklanıyor bence. Yerine yat dediğinde bile çıkmıyor. Acaba o da bir şeylerden mi çekiniyor? Size söyleyemediği bir durum mu var? Cinsel hayatımız iyi dediniz ama belki de onun için durum böyle değildir? Ya da başka bir şey.... ama bence muhakkak ki size söyleyemediği şeyler var.

ben hiçbir taraf üzülmeden darılmadan özel bir hayat kurmak istiyorum bari haftada 2 yada 3 gün başbaşa vakit geçirmek istiyorum

Canım benim. Hiç bir taraf kırılmadan olmuyor bu işler. Net olacaksın yoksa üzülen sen olursun.
Bari haftada 2-3gün başbaşa kalalım lafına içlendim inanki o senin eşin,
Ailesiyle hafta 1-2 görüşmeli asıl.. Adı üstünde evlilik siz birsiniz artık

Sizin aileniz nerede? Aynı şehirdeyseniz sürekli gitmek isteyin diyeceğim ama sanırım değilsiniz? Ben olsam öyle yapardım, 2 güne bir annemlere gidelim derdim.. Ne kötü yaaa neden evlenmiş annesini yanlız bırakamıyorsa :26:

Geçen annem bi olay anlattı, kızın biri evlenmiş ve haftanın 3 günü net annesine yatıya gidiyormuş, kocası boşanmayı düşünüyormuş, ben kıza hak vermedim ama anlamıyorum erkekler yapınca neden göze görünmüyor

yok cinsel yönden hiçbir sıkıntı yok yani olacaksa zaten çıktıktan sonra oluyor:)
ben diyorumki kaynanamın yalnızken canım sıkılıyor demesi ablalarının çevrenin onunla gurur duyması ve kaynanamın muhabbetinin çoğunun anne ve evlat ilişkisi konularının olması işte kaynanam bir şey derken (Allah korusun) ben öldükten sonra kardeşlerin sana emanet işte bir ağaç vardır ben öldükten sonra sen ve çocukların meyvelerini yersiniz sizden önce ben öleyim tarzda muhabbetlerden dolayı acaba eşimin annesini kaybetme korkuşumu oluştu onun içinmi bu kadar çok bağlanıyor sizce öyle olabilirmi..

beni anladığınız için çok ama çok teşekkür ederim inanın ben ona bile razı olmuşum okadar canım sıkkınki bu durumdan galiba o bile beni dünyalar kadar mutlu ederdi

kesinlikle sonuna kadar haklısınız erkekler yapınca hoş oluyor
annemlerle aynı şehirdeyim ve sadece hafta sonları gidiyoruz gidelim deyince bu kez hafta sonu bahane çanları çalıyor
haftada ikinci kez gidelim dediğimde cnm annem babam yalnız kalıyorlar yazık onlara diyor gitsekte annemlerden erken ayrılıyoruz yada cnm ayıp zırt pırt annenlere gitmek diyor ben ona ya gördünmü deyince o ayrı diyor biz aynı ev sayılırız diyor offf ya yemin ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Eşine bi teklif etsene gidip ananla yatalım mı diye bence olur der gibi :44: . sen çok yüz vermişsin arkadaşım.bence burda hata senin. senin de bi annen var.o zaman sen de ben de ondan ayrılamam de 3 aile bir arada yaşayın.bu böyle olmaz ki. eşini çek karşına konuş.ya böyle anormal davranmayı bırak yada ben başka çözümler arayacağım de.kendine gelsin.aşiret gibi bu ne böyle

ben olsam, eşimi arada işyerine çağırırdım, beni almasını isterdim,,,, oradan da bir yerlere giderdim,,,
akşamları yemekten sonra, çık evine ben yorgunum de,,,
arkadaşların dediği gibi bazen bir gün önceden hazırla yemeğini,,,
eşine asla, ailenle değil benimle vakit geçir idye bir şey deme,,,
sen doğruyken yanlış konuma düşersin

Yukarıda ki kırmızı kelimeyi söylemesini istisnalar dışında söylemesini hiç beklemeyin, kayınvalidede suç yok, eşinizde kabahat, bizde kayınvalidemn yanından ayrılmasak inanın hiç gidin demez, hatta daha fazla kalalım ister..
Benim kayınvalideme elini veren kolunu kaptırır, sizin gibi fırsat verseydim haftanın 6 günü orada yatıya kalırdık, yani iş önce eşinizde sonra sizde bitiyor mağlesef

zaten ailenle değil benimle geçireceksin diyemem kıyamet kopar galiba eleştirmeye bile tahmmülü yok savunmaya geçer.
eşim dısarda vakit geçirmeyi pek sevmez cıkıncada eve bir an önce gitmek için can atar

evlendikten sonraki ilk 3 gün yalnız kahvaltı yaptık sonra bize çağırdık sonraki günlerde hepberaber aşağı indik

beni anladığınız için çok ama çok teşekkür ederim inanın ben ona bile razı olmuşum okadar canım sıkkınki bu durumdan galiba o bile beni dünyalar kadar mutlu ederdi

Canım anlıyorum tabiki. Eş çok önemlı bu konular yüzünden işte.
Seninkisi öyleyse ve laf söylettirmiyor konuşamıyorsanıyz, seni anlaması için güzel bir mektup yaz içini dök.
Kendi ailende kal 1 hafta, bakalım neler olacak

sizdemi altlı üstlü oturuyorsunuz
işte maalesef eşim halınden memnun

ııyy ne anneci kocişinn varr
tam dövmelik,anne anne diyosa seni niye almıs
kayınvalidenizde yemeyin,içmeyin ..
Bastan neden böyle basladınız kiii
nasıl baslarsa öyle gider.. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…