- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi tek_dilegim
-
Bence soyle gttkce zor oluyor ben 3sene diyemedm ne anne ne teyze oglum dogduktan 3 ay snra dedm zar zor kadın agliyodu nerdeyseİyi geceler kk üyeleri. Saçma gelecek ama şu an bu konu beni aşırı strese soktu nedenini anlayamadığım şekilde.
2 hafta önce sözüm oldu. Sözden sonra ilk kez ptesi kayınvalideme gideceğim oturmaya. Henüz öyle uzun bi muhabbetim olmadı "anne" vs de demedim haliyle. Ama ptesi gidip oturcam. Haliyke hitap etmek durumunda kalcam.
Sözlüm anneme "anne" demeye başladı çoktan. Benim de demem lazım. Ama düşüncesi bile beni çok strese sokuyor. Utangaç biri değilim. Ama niye böyle oldu bilmiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. Akıl verseniz çok güzel olur
Erkekler, kadinlardan daha kolay diyebiliyor. kadınlar hep zor diyen taraf oluyor bu konuda. kimse kimsenin annesi olamaz ama bizim kültürümüzde bir zorunluluk gibi. denmeyince kirginliklar oluyor. Artık etrafimdaki herkes Ayse Anne, Fatma Anne diyor. bence mantıklı..soylenmesi daha kolay.İyi geceler kk üyeleri. Saçma gelecek ama şu an bu konu beni aşırı strese soktu nedenini anlayamadığım şekilde.
2 hafta önce sözüm oldu. Sözden sonra ilk kez ptesi kayınvalideme gideceğim oturmaya. Henüz öyle uzun bi muhabbetim olmadı "anne" vs de demedim haliyle. Ama ptesi gidip oturcam. Haliyke hitap etmek durumunda kalcam.
Sözlüm anneme "anne" demeye başladı çoktan. Benim de demem lazım. Ama düşüncesi bile beni çok strese sokuyor. Utangaç biri değilim. Ama niye böyle oldu bilmiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. Akıl verseniz çok güzel olur
Ayşe anne de sende illa doğrudan anne deme de
AynenBende ayse anne diyorumhem samimi hem mesafeli
Avrupada amerikada isimle hitap ederlerbu anne ve baba kelimesi yerine farkli 2 isim yapılsaydı bu boyle olmazdi
baska ulkelerde nasil acaba bu durum merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?