- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
- Konu Sahibi tek_dilegim
Kız kedi adı gibi o neÇok tuhaf geliyor
Tövbe tövbe![]()

Hiç gerek yok öyle balımlı lokumlu sıfatlara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız kedi adı gibi o neÇok tuhaf geliyor
Tövbe tövbe![]()
Tam onu diyecektim taşlarlar diye korktumKız kedi adı gibi o ne
Hiç gerek yok öyle balımlı lokumlu sıfatlara
Bende ilk anne dedigimde o kadar zorlandimki.kayinvalidem de yuzuk takilir takilmaz annecim de bakalim dedi.kirmamak icin soyledim ama hayatimda yasadigim en zor anlardan biriydiİyi geceler kk üyeleri. Saçma gelecek ama şu an bu konu beni aşırı strese soktu nedenini anlayamadığım şekilde.
2 hafta önce sözüm oldu. Sözden sonra ilk kez ptesi kayınvalideme gideceğim oturmaya. Henüz öyle uzun bi muhabbetim olmadı "anne" vs de demedim haliyle. Ama ptesi gidip oturcam. Haliyke hitap etmek durumunda kalcam.
Sözlüm anneme "anne" demeye başladı çoktan. Benim de demem lazım. Ama düşüncesi bile beni çok strese sokuyor. Utangaç biri değilim. Ama niye böyle oldu bilmiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. Akıl verseniz çok güzel olur![]()
Çok iyi bir kadın. Eltim "lokum" diyor hatta![]()
İyi geceler kk üyeleri. Saçma gelecek ama şu an bu konu beni aşırı strese soktu nedenini anlayamadığım şekilde.
2 hafta önce sözüm oldu. Sözden sonra ilk kez ptesi kayınvalideme gideceğim oturmaya. Henüz öyle uzun bi muhabbetim olmadı "anne" vs de demedim haliyle. Ama ptesi gidip oturcam. Haliyke hitap etmek durumunda kalcam.
Sözlüm anneme "anne" demeye başladı çoktan. Benim de demem lazım. Ama düşüncesi bile beni çok strese sokuyor. Utangaç biri değilim. Ama niye böyle oldu bilmiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. Akıl verseniz çok güzel olur![]()
Bi arkadaşım şey demişti ilişkinin 3. Yılı 2 yıldır evli:))Kadının ismi " anne" imiş gibi düşünebilirsin.
Anlam yüklemeden.
Bi arkadaşım şey demişti ilişkinin 3. Yılı 2 yıldır evli:))
X teyze 1. Yıl sevgiliyken
X anne 1.yıl evliyken
O kadın 2. Yıl evliyken:))
Bende anlam yüklemeden anne diyorum. Başkasına bahsederken eşimin annesi diyorum hala.