Kaynanaya "anne" demek

Demeyin valla sonrA kaynanaya gıcık oldukça dediğine bile pişman oluyorsun geri dönüş de yok. Bence çok gerekli zamanlarda adıyla beraber diyin her dakka anne demeye gerek yok. Benimki de elini uzatır öpeyim diye hep sanki mecburum öpmüyorum ıyyy ne gıcık durum.

Ağzına sağlık

Ben 5 sene evlilikte anca demeye başladım ama kv kp bunu meğerse acayip sorun yapmış arkamdan konuşulunca duydum.

Şimdiki aklım olsa baştan zorlar söylerdim sonradan çok sorun yaşadım çünkü. Eğer kv söylemedin diye sorun yaratacak bir tipse hemen alış derim, değilse (ki hiç zannetmiyorum ) de yine alış :) Toplumumuzda çok önem veriliyor bu hususa çünkü. Ben aslında nefret ediyorum anne demekten eşimin annesine mesela ama el mecbur

Eş annesine neden "anne" denildiğini ben ciddi ciddi anlamıyorum. Kardeş miyiz biz? Bu nasıl bir sapık bakış açısı? (Ben de mecbur kaldıkça söylüyorum öyle alışılmış bir kere ama cidden mantığı yok bu işin bence) Kayın valide daha mantıklı bir seçenek ama o da onun hakkında konuşurken kullanılabilecek bir seçenek. Hitap konusu muamma

ben evlendikten sonra anne demeye başladım
onun öncesinde hep siz diye hitap ediyordum
siz de hazır hissettiğiniz zaman söyleyin sıkmayın kendinizi

Anne demeyeni öldürmüyorlar yahu ,demeyiver çok sıkıntıysa .. ben 9 yıldır bir kere anne demedim ,başta biraz sıkıntı çektiler :) ama sonra alıştılar .. istemediğim birseyi neden yapayım ?!

1 yıldan fazladır evliyim. Kv çok severim ama bi türlü anne diyemedim. Ilk 4 5 ay kimse zorlamadı. Sonra eşim annem kırılır hep siz diyorsun dedi. Düşundüm ne diye hitap edebilirim diye. Sizde baya resmi çünkü. Sonralardan x anne dedim. Bu da tabi bi 6 7 ayımı aldı. Hala daha anne annecim diyip bağrıma basamam o resmiyet hep var. Genelde siz derim aradığında falan ama toplum içinde akrabalarda x anne.

Sizde zorlamayın kendinizi içinizden nasıl geliyorsa öyle hitap edkn bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…