Kaynanaya "anne" demek

tek_dilegim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
458
412
23
27
İyi geceler kk üyeleri. Saçma gelecek ama şu an bu konu beni aşırı strese soktu nedenini anlayamadığım şekilde.

2 hafta önce sözüm oldu. Sözden sonra ilk kez ptesi kayınvalideme gideceğim oturmaya. Henüz öyle uzun bi muhabbetim olmadı "anne" vs de demedim haliyle. Ama ptesi gidip oturcam. Haliyke hitap etmek durumunda kalcam.

Sözlüm anneme "anne" demeye başladı çoktan. Benim de demem lazım. Ama düşüncesi bile beni çok strese sokuyor. Utangaç biri değilim. Ama niye böyle oldu bilmiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. Akıl verseniz çok güzel olur

Deme deme boşver biz dedik ne oldu hic gerek yok benim kuzenin teyze der ve sizli bizli konuşur harika saygılı iliskile4i var
Şu an sizli konuşuyorum ve annem çok kızıyor . Sözlün bana anne diyor sen demiyosun. Üzülür falan diyor

Çok iyi bir kadın. Eltim "lokum" diyor hatta

Ben esimin annesine "anne derim". Telefonumda (adi fatma olsun): Fatma anne olarak kayitli. Bence nisanlina sor nasil hitap etmen dogru oldugunu. Ben ön isimle anne söylenmesini uygun buluyorum. Ama herkeste farkli tabi

Ben esimin annesine "anne derim". Telefonumda (adi fatma olsun): Fatma anne olarak kayitli. Bence nisanlina sor nasil hitap etmen dogru oldugunu. Ben ön isimle anne söylenmesini uygun buluyorum. Ama herkeste farkli tabi
Sormuştum "anne" dememi istiyor

X anne diye seslenmek ideal bence.

Hem adı var, hem anneliği

Aynı şekilde kaynana pedere de

X baba demek.

Eski erkek ardaşımın babasıyla bir esprimiz varDI, geçmiş zaman ekini unutmuşum
Adı ve soyadı baba
Diye seslenirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…