Kaynanaya "anne" demek

Annemden başkasına anne demem. Eşim benimkine ben onun annesine siz diyerek idare ediyoruz zaten pek fazla görüşmediğimiz için sıkıntı olmuyor. Ama sık sık görüşsem kadına seslenmek zorunda kalsam en fazla x anne’ye kadar zorlayabilirim kendimi. Sizinki ciddi sıkıntısıymış ama nişanlınız sizinkine anne diyorsa karşılık bekler. Dilim dönmüyor yapamıyorum sen de benim anneme anne deme deseniz ikna olur mu

Ben de öyle diyorum
Çok da iyi biri ama sebebini bilmiyorum
Ben de nisanlimin annesine oyle hitap ediyorum. Hem karsi tarafin gonlu olmus oluyor hem de aradaki mesafeyi korumus oluyorum. Hos kendisi bana bir kez bile yavrum kizim vs demedi. Bilmiyorum belki evlenince de yine bu sekilde hitap ederim.

Ben de nisanlimin annesine oyle hitap ediyorum. Hem karsi tarafin gonlu olmus oluyor hem de aradaki mesafeyi korumus oluyorum. Hos kendisi bana bir kez bile yavrum kizim vs demedi. Bilmiyorum belki evlenince de yine bu sekilde hitap ederim.
Evet
Samimiyet iyi değil de dengelemek lazım

Amaan de geç anne dedin diye annen olmayacak ya geleneklerden biri işte. Büyüklerimizin gönülleri hoş olsun.. üzerine düşünürsen seni iyice zorlar bence hiç düşünme, gittiğinde direk anne de veya “ayşe anne” gibi isim artı anneyle hitap et

Demiştim. Ne demek diyemiyorum. Ben de zorlanıyorum ama insan alışıyor. Çabalamıyorsun ki demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…