- 27 Nisan 2018
- 139
- 114
- 18
- Konu Sahibi tek_dilegim
-
Çok mantıklı :)Bir iki kere sesin içine kaçar sonra alışırsın :)
Bir kitapta okumuştum oradaki karakter kayınvalidesinin adını Anne olarak düşünüp öyle hitap etmişti
Ayyy ne güzelll, Allah bozmasın, sende saygını yitirme, o halde annecim bile diye bilirsin ama sen x anne demeyle başla :)Çok iyi bir kadın. Eltim "lokum" diyor hatta
Ben de öyle diyorumIsmini basa getirerek anne diyebilirsin..ornegin adi eminedir, emine anne vb.
Kız sen de buradasın :))Canim haklısın da iste artık gelenekselleşmiş bir durum zamanla alışırsın..
Ben de “Hatice anne” diyorumİsminin sonuna anne getir.hatice anne vb gibi
Ben de nisanlimin annesine oyle hitap ediyorum. Hem karsi tarafin gonlu olmus oluyor hem de aradaki mesafeyi korumus oluyorum. Hos kendisi bana bir kez bile yavrum kizim vs demedi. Bilmiyorum belki evlenince de yine bu sekilde hitap ederim.Ben de öyle diyorum
Çok da iyi biri ama sebebini bilmiyorum
Evet canisi..Kız sen de buradasın :))
EvetBen de nisanlimin annesine oyle hitap ediyorum. Hem karsi tarafin gonlu olmus oluyor hem de aradaki mesafeyi korumus oluyorum. Hos kendisi bana bir kez bile yavrum kizim vs demedi. Bilmiyorum belki evlenince de yine bu sekilde hitap ederim.
İyi geceler kk üyeleri. Saçma gelecek ama şu an bu konu beni aşırı strese soktu nedenini anlayamadığım şekilde.
2 hafta önce sözüm oldu. Sözden sonra ilk kez ptesi kayınvalideme gideceğim oturmaya. Henüz öyle uzun bi muhabbetim olmadı "anne" vs de demedim haliyle. Ama ptesi gidip oturcam. Haliyke hitap etmek durumunda kalcam.
Sözlüm anneme "anne" demeye başladı çoktan. Benim de demem lazım. Ama düşüncesi bile beni çok strese sokuyor. Utangaç biri değilim. Ama niye böyle oldu bilmiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. Akıl verseniz çok güzel olur
Demiştim. Ne demek diyemiyorum. Ben de zorlanıyorum ama insan alışıyor. Çabalamıyorsun ki demişti.Annemden başkasına anne demem. Eşim benimkine ben onun annesine siz diyerek idare ediyoruz zaten pek fazla görüşmediğimiz için sıkıntı olmuyor. Ama sık sık görüşsem kadına seslenmek zorunda kalsam en fazla x anne’ye kadar zorlayabilirim kendimi. Sizinki ciddi sıkıntısıymış ama nişanlınız sizinkine anne diyorsa karşılık bekler. Dilim dönmüyor yapamıyorum sen de benim anneme anne deme deseniz ikna olur mu
Lokum mu diyorÇok iyi bir kadın. Eltim "lokum" diyor hatta
Yav sen de kendini zorlama benden çıkmıyor de.Demiştim. Ne demek diyemiyorum. Ben de zorlanıyorum ama insan alışıyor. Çabalamıyorsun ki demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?