kaynanasını sevenler kulübü

ya bı fıkra var yazcam ama nasıl yapım burayamı yazım konumu acsam acaba ceren gelın kayınvalıde fıkrası

yok bişi olcagı için değilde konu açım ben eniyisi arkadşalr dha rahat okurlar görurler burayada kopyalrım sonra

bnde ewli deilim sözlüym ama kayınvalidemi yanii annemi çokkkk sewiorm :dance: kndi annemden hçbir farkı yok.. Annemden bile daa yakın hatta bna.Hep dua eder bna :teytey: sözlümün ailesnden hepsi bna karşı çok iii çok şükür :asigim: görümcem eltim fln hepsi çok iiler inş. hep böle kalrlar tabii bnde onlara karşı...

sen saygını yaptıktan sonra kimse kötü birşey yapamaz...

a.s.

ben kayın validemle 8 yıl beraber olma şansım oldu ve neyazıki geçen yıl onu kaybettik.onunla çok daha uzun yıllar beraber olmak isterdim o farklıydı kompleksiz,duyarlı onu çok özlüyorum.bu yüzden kayınvalidenin ne demek olduğunu aslında bilemiyorum kendi annemle eş değerdeydi.

kayınvalidemi annem gibi sever ve sayarım :asigim:
şu ana kadar bi kötülüğünü görmedim kadncağızın
ne istesem alır yapar
allah razı olsun

sevenler lütfen nazar duası okusunlar.
allahın şanslı kulu imişler:)))))
yav tama bende bazen severim bazen ismini duymaya tahammülüm olmaz ama hiçde yüzlerine vurmam .seszi kalırım sevgisin ede nefretine de:))

annemle muhabbetim nasılsa kayınvalidemlede öyledir.şakkıdı severim keratayıkaydirigubbakcemile3kötülüğünü görmedim .saolsun sürekli bişiler alır durur. Hayır duasını eksik etmez bizlerden Allahannelerimi başımdan eksik etmesin. her iki keratayıda seviyorum:sm_cool:

ben evli değilim ama 5. yıla giren bir ilişkim var.

annesiyle de sık sık görüşürdük ama son 1- 1 bucuk yıldır bir soğukluk girdi.

allah sonumuzu hayır etsin...

ilk evliliğimde de kayınvalidemle ciddi bir sorunum olmadı şimdiki yuvam da da şu an için yok dilerim daimi olsun bu..anne kadar sevmek biraz zor olsa gerek ama herşeyden önce eşimizin annesi olduğu için gereken saygı ve sevgiyi göstermeli..ve bir büyük olarak her ne kadar okumamış olabilirler belki yada köyde yaşıyo yada vs.ama asla bizden tecrübesiz değiller bizden önce geçtiler bu aile birliği ve annelik yokundan bir çok şeyi aslında bizden daha iyi biliyorlar..en azından yaşlarına hörmeten annemizle denkler çünkü genelde..saygı göstermeli herşeyi çok iyi biliyor gibi davranmamalı ama bilmiyor gibi de yani denge..çok güzel yaptığımız bir yemeğin nasıl yaptığımızı sorduklarında bile biz anlatırken bize sorduklarında uygulamasak bile bi de öyele denim ..yada bende annemim yemekleri neden bu kadar güzel oluyo diye düşünüyodum gibi laflarla gururlarını okşayabiliriz.asla politik olmamalı ama unutmayalım o çok sevdiğimiz eşlerimizi onlar olmasa tanıma imkanımız olamayacaktı belki de ve birgün bizde kayınvalide olacağız..tabi çok çektirenleri de var yok değil kabul ediyorum..bende yeri geldi hoş olmayan cümleler duydum tabi kayınvalimden den ama ğstünde durup kavga etmek yerine lafı çevirdim espri yaptım yada en dayanamadığım yerde münasip bi zaman bulup açık açık konuştum kendiyle..ve evliliğim bittiği halde kayın validem beni 6 yıl sonra bi ortamda ilk kez gördü geçenlerde ve sarılıp gözyaşı döktü..ve duyduğum arkamdan laf edenlere karşı hep savunduğu ve laf ettirmediği..sabır dostça yaklaşım...herşeyi daimi kılıyor..kaynana diye yaklaşmayalım kızlar o şekil yaklaşırsak zaten baştan ofsayt olur herşey unutmayalım o da bir kadın o da bir anne...

sevenler lütfen nazar duası okusunlar.
allahın şanslı kulu imişler:)))))
yav tama bende bazen severim bazen ismini duymaya tahammülüm olmaz ama hiçde yüzlerine vurmam .seszi kalırım sevgisin ede nefretine de:))

katılıyorum canım sana ben nezman eşimi yada kayınvalıde ovsem onular hakkında gzuel seyler anlatsam arkasındna bı tartışmamız oluyo muhahkk

benim eşim evin bi tek oglu.ee haliyle bende tek gelin.4 tane görümcem var.hepside çok iyiler.kayınvalidem beni görmüş begenmiş.ogluda görünce bırakmadı tabi.aramızda bu zamana kadar bi problem olmadı çok şükür.bende annem gibi görüyorum onu.hatta bazen oglununun dedikodusunu beraber yaparız:)kayınpederimde iyidir aslında.hiç konuşmazda kendisi:):):):)ya aslında düşüncek olursan öz annemizle bile tartışmıyozmu.ama bi gercek daha bazı insanlar içten pazarlıklı olup huzursuz etmeyi seviyo.ben böyle bi duruma maruz kalmadım çohihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytk şükür.bende seviyorum kayınvalidemi:):):)

gecen iki gelın kayın valıdemıze kahvaltıya gıttk kadıncagız ekmegımızı ısıtta yag bal surdu ben bu kadına nasıl olurda kotu derım arkadaşlar yanlışları var tabı ama ıyılıklerını dusunmk lazım iyiyleherkez anlaşır kotuyleanlamşk marıfet bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…