kaynanasını sevenler kulübü

ya bi tanem ben böyle bi konu açtım ya..
kaynanasını sevenler kulübü diye..
arkadaşım da takılmış..
sizi tehditmi ediyoda böyle diyosunuz diye:)

ohhh ne güzel.bende severim,kendi halinde,evlatlarının,ilesiyle mutlu olmasını isteyen biridir sağolsun.birşey yapamasada istediği yeter.elinde olsa.yapacağından eminimde.
ne deyim herkeze nasip etsin.
sizlere teşekkür ederim.ilerde hepimiz allah nasip ederse kayınvalide olacaksınız.allah sizlerede sizler gibi gelin nasip etsin.hepinizi öpüyorum.

Hayirligunler012.jpg

Tabi ki annem kadar değil ama kaynanamı severim iyi ki kocişimle evlenmişim çünkü eşinin aileside çok önemli altlı üstlü otururuz, sağolsun onun sayesinde hiçbir iş yapmıyorum diyebilirim maddi, manevi çok yardımı oluyor Allah başımızdan eksik etmesin. Allah gönlüme göre eş ve kayınvalide verdi bana.

ben nisanliyim ama kayinvalidemi gercekten cok seviyorum ve cok duskunum ona.3 senedir taniyorum zaten. bana kizi gibi davrandi en basindan beri ve bana bunu itiraf bile etti. Uc gunluk dunyada birbirimizi uzmeye ne gerek var diye dusunuyoruz biz ailecek. Insanlar evlenmek icin mutlu olmak icin bir araya geliyoruz mutlu olup yuvarlanip gitmek varken ne gerek var. dilerim herkes benim kadar mutlu olur

bende 2,5 aylık evliyim ve gerçekten kayınvalidemi annem gidi seviyorum. bir evin bir geliniyim ve eşim evin en küçüğü ve tek bekarıydı. şimdi herkesle çok iyiyim ve onları gerçekten çok seviyorum...........

Anammm -tatlicadiarzu- Böyle bişey varmıymış. Kayınvalidemi seviyorum he:)) Bence kayınvalideyi sevmek bir zaruret. Yani sevdiğiniz adamla tanıştınız, gökten zembille inmeyeceğine ya da yerden bitmeyeceğine göre onu doğuran, büyüten, gecesini gündüzüne katan kutsal bir varlık elbette olacak (her kız çocuğunuda doğuran böyle kutsal bir varlık olduğunu unutmadan) . Ve siz bu varlığı sevmelisiniz. Çünkü onun evladını aldınız, sevmek zorundasınız, aynı havayı tenefüs edeceksiniz, oğluna yemek pişireceksiniz, ütüsünü yapacaksınız vs vb. Yani kimse sevdiği insana senin annenle tanıştığımda onu sevmiycem demez böyle bir mantıkta düşünülemez. Öyle bir toplumda yaşıyoruzki kız evlendiğinde kayınvalidesini sevmeli onunla iyi anlaşmalı, erkek evlendiğinde kızın annesi (dikkat edin kayınvalidesi değil) misafir gibi gitmeli gelmeli. Kısacası yaptırım uygulanıyor ve biz bu kurallara uyum sağlamaya çalışıyoruz. Ne demek kayınvalidemi annem kadar seviyorum? Anneden bahsediyoruz? Ya çok kötü bir anneydi az seviyordunuz, kayınvalidenizide az seviyorsunuz. Ya da annenizle bütün o ruhsal, manevi, göbek kordonu, sütüyle besleme, altınızdan pisliğinizi temizleme bağlarınızı unutup sevdiğim adam için feriştahını severim modundasınızdır. 20 yıllık evliyim, kayınvalideme evladımın babasını doğurduğu, büyüttüğü için saygı duyuyorum. Ben mezara girene kadarda bu böyle olacak. Ha birde unutmayalım. Bizde kayınvalide olduğumuzda bizi sevmeyecekler, mış gibi yapacaklar. Ben buna hazırlıklıyım:sm_cool:

Anammm -tatlicadiarzu- Böyle bişey varmıymış. Kayınvalidemi seviyorum he:)) Bence kayınvalideyi sevmek bir zaruret. Yani sevdiğiniz adamla tanıştınız, gökten zembille inmeyeceğine ya da yerden bitmeyeceğine göre onu doğuran, büyüten, gecesini gündüzüne katan kutsal bir varlık elbette olacak (her kız çocuğunuda doğuran böyle kutsal bir varlık olduğunu unutmadan) . Ve siz bu varlığı sevmelisiniz. Çünkü onun evladını aldınız, sevmek zorundasınız, aynı havayı tenefüs edeceksiniz, oğluna yemek pişireceksiniz, ütüsünü yapacaksınız vs vb. Yani kimse sevdiği insana senin annenle tanıştığımda onu sevmiycem demez böyle bir mantıkta düşünülemez. Öyle bir toplumda yaşıyoruzki kız evlendiğinde kayınvalidesini sevmeli onunla iyi anlaşmalı, erkek evlendiğinde kızın annesi (dikkat edin kayınvalidesi değil) misafir gibi gitmeli gelmeli. Kısacası yaptırım uygulanıyor ve biz bu kurallara uyum sağlamaya çalışıyoruz. Ne demek kayınvalidemi annem kadar seviyorum? Anneden bahsediyoruz? Ya çok kötü bir anneydi az seviyordunuz, kayınvalidenizide az seviyorsunuz. Ya da annenizle bütün o ruhsal, manevi, göbek kordonu, sütüyle besleme, altınızdan pisliğinizi temizleme bağlarınızı unutup sevdiğim adam için feriştahını severim modundasınızdır. 20 yıllık evliyim, kayınvalideme evladımın babasını doğurduğu, büyüttüğü için saygı duyuyorum. Ben mezara girene kadarda bu böyle olacak. Ha birde unutmayalım. Bizde kayınvalide olduğumuzda bizi sevmeyecekler, mış gibi yapacaklar. Ben buna hazırlıklıyım:sm_cool:

canım yazdıklarını anlayabiliyorum
ama öyle kayınvalideler varki gerçekten bi anne sevgisinde
davranıyolar gelinmlerine
ben annemi 9 yaşında kaybettim
üvey anneyle büyüdüm
yalandan kendi çıkarı için beni sevdiğini evlendikten sonra anladım
ama eşimin annesi
o yapılbilecek her türlü emeği sevgiyigösterdi bize
gerçek bi anne nasıl olunur ondan gördüm ben

canım yazdıklarını anlayabiliyorum
ama öyle kayınvalideler varki gerçekten bi anne sevgisinde
davranıyolar gelinmlerine
ben annemi 9 yaşında kaybettim
üvey anneyle büyüdüm
yalandan kendi çıkarı için beni sevdiğini evlendikten sonra anladım
ama eşimin annesi
o yapılbilecek her türlü emeği sevgiyigösterdi bize
gerçek bi anne nasıl olunur ondan gördüm ben

Canım benim bu ihtimali hiç düşünmemiştim çok özür dilerim. Sözümü bu konumda olanların dışında tutuyorum öyleyse. Elbette anneni çok küçük kaybetmişsin, o sevgiyi alamadan başkasının eline kalmışsın. Anne modelini kayınvaliden layıkıyla almış demekki. Sev ama pişman olduğunda tozzz demişti deme :teytey:

Canım benim bu ihtimali hiç düşünmemiştim çok özür dilerim. Sözümü bu konumda olanların dışında tutuyorum öyleyse. Elbette anneni çok küçük kaybetmişsin, o sevgiyi alamadan başkasının eline kalmışsın. Anne modelini kayınvaliden layıkıyla almış demekki. Sev ama pişman olduğunda tozzz demişti deme :teytey:

CANIM KEŞKE İMKAN OLSADA SENİ TANIŞTIRABİLSEM KAYINVALİDEMLE
GÖRENLER ANNE KIZ SANIYOLAR
İNAN TANISAN BENDEN ÇOK SEVERSİN:roflol:

kızlar gerçektende kayınvalidemi annem gibi çok seviyorum..:1hug: o olmasaydı eşimle asla tanışamazdım..yine o olmasaydı hiçbir desteğimiz hiçbir yardımcımız olmayacaktı şu hayatta..iyiki varsın annecim..allah uzun ömürler versin sana ve babama...:Saruboceq:

sizlerdende benim gibi kaynanasını sevenler var mı arkadaşlar a.s.

evet cerenciğim ben kayınvalidemi çok ama çok severim:asigim:

bana her konuda çok destek verir:1hug:

ben kızı, oğlu damadı gibi olmuşuzdurŞeniz

benim gibi kayınvalidesini sevenler olduğunu bilmek beni çok mutlu etti çünkü bazı kayınvalideler gerçekten çok kötü fakat çoğu gelinde çok önyargılı olarak yaklaşıyor aşık oldukları erkeğin annelerin:1no2:

evet cerenciğim ben kayınvalidemi çok ama çok severim:asigim:

bana her konuda çok destek verir:1hug:

ben kızı, oğlu damadı gibi olmuşuzdurŞeniz

benim gibi kayınvalidesini sevenler olduğunu bilmek beni çok mutlu etti çünkü bazı kayınvalideler gerçekten çok kötü fakat çoğu gelinde çok önyargılı olarak yaklaşıyor aşık oldukları erkeğin annelerin:1no2:

yinede bütün kayınvalideler bizimki gibi iyi olmuyo canım
şans işi işte
bazı kayınvalidelerde çok önyargılı yaklaşabiliyo gelinlerine
herşey çift taraflı
ben iyi olsam sen kötü olsan nereye kadar iyi davranabilirimki sana

yinede bütün kayınvalideler bizimki gibi iyi olmuyo canım
şans işi işte
bazı kayınvalidelerde çok önyargılı yaklaşabiliyo gelinlerine
herşey çift taraflı
ben iyi olsam sen kötü olsan nereye kadar iyi davranabilirimki sana

evet hayatım çok haklısın zaten belirtmiştim bazı kayınvalideler gerçekten çok kötü oluyorlar:çok üzgünüm:

bizler şaslıyızkaydirigubbakcemile5

ozur.gif

Back
X