E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KatnissEverden
-
ama yok sanıırm anlamadılar hala benımde onalra kızdıgımı :))))9
bende kayınvaLidemi çok seviyorum o kadar tatLı ki :) ALLahım hep böyle geçinmeyi nasip eder inşallah :)
hâlâ anlamadılarsa pesssss vallahi arkadaşım. Sende bak eşinle mutlu olmaya... Hayatını yaşaaaa...
a.s.
geldi eşimi anliyorumgece ise gitti sabh geldi hiç uyumadi eşim birazda usengeç birisidir.ben eşme kizdim ogun orda kayinpederimin demesi gerkn eşimeydi yapcksin gitceksin tabi demsi gerkti ama o napti bana bagirmyi tercih etti ben onlara elimdn geldigince yakin davrandimkaynim evlendi kndileirni yanliz hissetmeisnlerdeidm hergun gittim onlrsa benim eşimin iyi niyetindn faydalandlarr
slm arkadaşlar bende severım kayınvaldemı 5 yıl bırlıkte oturduk şimdı 2 yıldırda alt katında oturuyorum ben arada kızarım ama o hep sakındır anlayışılıdır bır cok seyı paylaşırız her dedıgımı yapmaya calışır bende onun kını sunu bılıyorum kı öz kızından ayırmaz ve bılıyorum kı asla benı bılerek kırmaz gercekten şanslıyım allahım cok sukur sana allah herkeze nasıp etsın
hanımlar 55,000 üyeli bi sitede kaynansını seven gelinlerin sayısı toplasak bi elin parmakalrını geçmicek kadar azmı..sevmeyenler kulübü açsam daha fazla ilgi görürdü heralde:))
allah yardımcın olsun tatlım..:1no2:ya inanmıoyurm böyle sevileceğine ne güzel
bende hep böyle severim derdim ama kadın daha nişan bile olmadan konuşuyor
allah bana sabır versin...
inşallah canım..niye herkes biraz gayret etsede hepimizin hayatı güllük gülistanlık olsa..şurda zaten kaç günlük ömrümüz varki...Aynen katılıyorum sana canım. Ne yapalım biz azda olsa imkansızı başaralım, herkesi teşvik edelim. Özenenlerde olur inşallah (kayınvalide ve gelinlerden) kaydirigubbakcemile5
canım yapma böyle ama.:teselli:.allah ne zaman nasip ederse inş..hayırlısını iste bitanem..:Saruboceq:dualarımız seninle..onlrada artıkb iraz hoşgörülü davransınlar..yasakkelimedun bi hamiş haberi daha aldımkzılar halamın kızı 6aylık evlı kazayla hmiş kalmış 2aylık faaln mış snaırm bıraz uzuldum ya eşimede sölemedim ama tıkandı bişiler bogazızma
elbettekı duyacagım böle haberler insnaalr yaaprkn bnden izn alack değillerya dimi :) ama cevremden olunca bıde bzıdne sonrakı evlleneler bunlar dun toparlayamıaıd knedımı bugn iiyidm çok skurde.kayınvalidem dun yemege cağırdı bende yanlzı takılmk isityorum dedim kırıdm kadıncagızı eşimin kardeşi hanımıda ordaydı.gitmedik biz buugn telde konuştuk kayınvalıdeyle mesafir gelcekmış bnde onalrı cagırcktım oglen caya misafir gelck deyınce benı nıye cagırmadın dedim dunde nkzıgınım dedi.sabah kadr uyuyamaıdm dedı.kadın bana kzıamadan ben başladım agalamya ben sana yapmıyorumkı dun morlaım bozuktu deidm anlattım.tutamadım kendımı aglamya başldım bukezde dedıkı simdi gercktende uzldum diye.onalra karsı hep guclu olmaya guclu görunmeye calışıyorum.diğer topıktende arkadaşlr bilirler hep olumlu düşünmeye calışıyorum ama kımızman kendıme söz geciremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?