kaynanasını sevenler kulübü

bende kaynanami sevenlerdenim:)
kaynanami annemden daha çok seviyordum çünkü pek işine karişmaz. sen bilirsin der ama güzelce ögüt verir dinlerim:)
görümcemi başka seviyorum kızkardeşim gibi.. dinliyorum çünkü kötü bşey demezler. kızım der hep bana.
en kötüsü benim onlari kırmak gücendirmek... yabanciyim çünkü ben.

kaynanami annemden daha çok seviyordum çünkü pek işine karişmaz. sen bilirsin der ama güzelce ögüt verir dinlerim:)
görümcemi başka seviyorum kızkardeşim gibi.. dinliyorum çünkü kötü bşey demezler. kızım der hep bana.
bu yorum yalan olduu:işsiz: bi yıl önce çok iyiydi şimdi :63:

Yorumunun altina tam 'biraz daha vaktin var demek ki' yazacaktim ki altraki yorumunu gordum. :halay:

Yorumunun altina tam 'biraz daha vaktin var demek ki' yazacaktim ki altraki yorumunu gordum. :halay:
çocuktan sora değiştiler çoğu.. bin binsuratla karışıyor. böle yapılır böle edilir. ben annesiyim gözün içine baka baka torununa bakiyo. bişey dediğimde hııı diyo sonra oğluna benim hakkımd ŞİKAYETLER başlamaz mi görümcem de dahil... değiştiler artık mesafeliyim altlı üstlüyüm. Allahtan evde degilim. çalışıyorum.

Back
X