kaynanasını sevenler kulübü

bende sendenim,benim kayınvalidem de çok iyidir.arkadaşım gibi desem yeridir.her zaman benim tarafımdadır.herkese böyle kayınvalide dilerim.

tek ben degilmişim kayınvalidesini seven benim kayınvalidemde çok iyidir çok temiz kalpli ve çok iyi niyetlidir eşimle tartıştıgımızı fark etse hemen kızımı üzme der böyle kayınvalide sevilmezmi

bende severdim rahmetli kayın validemi nur içinde yatsın öleli 7 yıl oldu hala aklıma geldikçe hüzünlenirim gözlerim dolar
çok iyi niyetli ve temiz kalpli bi insandı sağolsun sarılır öperdim anacım derdim hep ona
herzaman iğiliğimizi isterdi herzaman bize destekçiydi onca olumsuzluklara rağmen o hep arkamızda olmuştu canım anacım benim ruhu şad olsun çok iyi geçinirdik biz arada sorunlar oldu almadı değil ama hiç ikimizden kaynaklanmadı hep eltim görümcemler aramıza girmeye çalıştı ama biz yinede aramızı iyi tutmayı başardık 10 yıla yakın gül gibi geçindik
çünki hiç art niyetli değildi kıyamam nur içinde yatsın

canım çok üzüldüm kayınvalidene..alah rahmet eylesin..işte iyi insanlar iyi anılıyolar öldükten sonra bile...allah bizede iyi anılan kayınvalideler olmayı nasip etsin inş..:))

amin efsunefe cim..

Ama bunuyani nikli arkadaşada katılıyorum..önemli olan kötü kaynanayı sevmek..çok doğru söylüyor..

kayinvalidemelr geldiler çok sukur memlekttelrdi pazar gunu geldiler özlemiim acikcasi onalri onlrda bzi ozlemiş dun eşim işteydi gece de gelmedi kayinvalidelerdeydimbend kayinpedere beni eve birakirmsin dedim napcan evde yanliz kal burda heryer musait.aklimz sende kalir sonra deid sabah kahvalti yapalim birlikte dedi bu bile yeter sağolsunlar allah başimzdan eksik etmesin onlari.sağolsun kayinvalidme memleketten yağ sucuk tahin bişielrgetirmişparayla almiş bide onlari borek yapmiş bziede getirmiş buzluga atmiş bozulmasin diye sirf bzide tadalim diye gelmeden onceki akşam etli ekmek yaptirmişlar.ama yine diyorum kotu huyalri yokmu var ters gelen yonelri de var bana ama iyiisyle kotusuyle eşimin annesi saygi duymk zorundayim paylaşmak istedim yeniden

paylaşğın için çok teşekkürler canım...gerçektende ne kadar kötüde olsalar elin iyisinden iyidi yinede..getirdiklerini bi tek sende yicek değilsin..neticede o evde evladı da yaşıyo..benim kayınvalidemde seninkinden iyi olmasın canım ya kışlıkla hazırlayıp memleketten otobüsle göndermiş..sağolsun kadıncağız taa cerenin bayram harçlığından tutta bayramda yaptığı baklvaya kadar göndermiş..işte gerçek anne....allah uzun ömürler versin annemede babamada...allah başımızdan eksik etmesin..:Saruboceq:

cnm bende kayınvalidemi çok severim.hayır duası hep üstümdedir.kendi kızlarından hiç ayırt etmedi.hatta kendi kızlarından önce beni düşünür.herkesin kendi kaynanası sahip çıksın ben gelinimin yanındayım der.gerçi sadece kayınvalidem degil,kayınpderim,2 tane görümcem var evli ikiside kardeşim gibiler.eşimin bütün ailesini severim.üstüme titrerler hepsi.

ne güzel canım ya...siz böyle yazdıkça ben çok mutlu oluyorum...allah hiçbirinizin muhabbetini bozmasın arkadaşlar....:1hug:a.s.

sagol cnm.gerçi onlar bana uzaktalar.ben bursada onlar boluda.ara sıra ben gidiyorum boluya yanlarına 1 haftalıgına filan. bolu kışın çok soguk oldugu için en soguk zamanlarda onlarda bana geliyorlar 1,5-2 ay kadar kalıyorlar.kadıncagız bir zararım olacak diye ödü patlıyor.kayınvalidemde,kyınpederimde evlendiğimden beri bana hiç zorluk yaşatmadılar.ne nişan,düğün üzeri nede şimdi.hep sen nasıl istersen öyle olsun dediler ben begendim onlar aldı.allah bundan sonrada bozmasın.herzamsn başımın üstünde yerleri var.

Annemi bende severim (kayınvalide demem ona ben) çirkin bir kelimeymiş gibi geliyor. Çünkü onu seviyorum. Her konuda beni bilgilendirir. Asla sıkmaz. Kendi annem gibidir. 8 yıllık evliyim şimdiye kadar birbirimizi kırmadık... Hatalarımız olmuyor değil tabiii...
Herşey için şükretmeliyiz...

a.s.

canım bende anne diyorum aslında ama topiği kaynana başlığında açtığım için bahsederken karışıklık olmasın diye kaynana diyorum.sengözlerimebaksanab
..canım benim anneni sevdiğine çok sevindim..bende canım annemi çoookkk seviyorum.:asigim:.allah başımızdan eksik etmesin onları..:Saruboceq:..

benim kayınvalidemde pek iyidir severim kendisini çok adalateli davranır. 3 gelini var daha agzından kötü yorum yaptıgını duymamışımdır. hep alttan alır sabırlıdır. ama biraz dagınıktır pek temiz deildir. canı saolsun kim dört dörtlükki

Canım yok sana gönderme filan değildi annem hakkındaki yazdığım gerçekten alışık değilim kayınvalide demeye. Birilerinin yanında konu geçince insanlar; kendi annenmi diye soruyorlar hayır eşimin annesi benimde annem diyerek anlatıyorum.
Yaaa herkesin kayınvalide deyip burun kıvırmasına anlam veremiyorum. O da insan vede sevdiğiniz insanı doğuran bir insan nasıl sevmezsiniz? Bunu hiç anlayamam. Ama iş birazda büyüklerde bilhassa kız annelerinde diyede düşünüyorum. Annem bana hep nasihat ederdi onlarla iyi ol onları sev say ; benim kızımsın ben seni affederim ama ne kadar olsa el kırma derdi... Hâlâ da babam olsun annem olsun. Aman kızım iyi ol siz anlaştıkça bizim aklımızda kalmaz derlerdi...
Sevgilerimle...

a.s.

canım inan seni o kadar iyi anlıyorum ki..bende kayınvalide diyemem kaynatamada baba diyorum..ikisinide çok seviyorum..:1hug:
bazı arkadaşların sevmemesi konusuna gelince canım sana çok fazla katılamıyorum kusura bakma.:1no2:.herşey karşılıklı..bazen sen ne kadar iyi olursan ol öyle kayınvalideler varki(yakın çevremizdende duyup görüyoruz)geline etmediklerini bırakmıyolar..işte o zamanda iş gelinlere düşüyo..ya sabır küpü olup cevap vemicekler,yada kötü olucaklar..allah yardımcıları olsun..çok üzülüyorum böyle arkadaşlarıma.:çok üzgünüm:.evlendiğinizde sadece eşinizle değil onların ailesiylede evlenmiş oluyosunuz.a.s.

Arkadşalr bziler kendi annemizle bile tezat durumalra düşmüyomuyuz bide başkasi yani bu elbette sikinti oldugu zmanalr olck meslea ben bugnlerde çok kziginimkirginim kayinvalidmee kayinpederime ama yinede saygida kusur etmiyorumçunku kocamin hatri var acikcasi su kuzginligimzustune kocamin hatri omasa konuşmam onlarla

canım bu kadar kızdığına göre gerçekten seni üzücek bişey yapmış olmalılar..çok özel değilse dök içini rahatla be canım..:teselli:

Ayy valla çok sğl canim ebnde anlatack birlirini ariyorudmacikcasi çok sğlun.dun açikogretimharcini yatirmk için bankaya gittik.sistemde ariza varmiş olmadi işimzi internettende aypiliyodu harc yatirmaişi bend eeşime söledimki eşim bikere alipta ilğilenipte bakmdi kitapciga onemsemedi yani beni nese deim buyutmedim ben bukonuyu buyutmemiştim yani:) noterdeki işimzi hallettik bankaya gititk bankada sirmiz geldi baktikki sistem bozuk olmaidişimizneyse kayinvalidmeelre geldik eşim onlrsiz bi iş yapamzda )) orda netten yapamya caliştik para yatirmayi omaid yine eşimd ebiraz özengecsin ustunuze afiyet.eşimi de anliyorum sabaha kadr calişti işten geldi kosturdu ama kim yapck canim bu işleri ben babama gitck değilimya benim işimihalletdiye dimiama! Ki gitsem geri cevirmezler sagolsunlarkayinpedrimdegeri cevirmzböle bişiyi istesem ama ben eşimle yapmkistedim ahkli olarak neyse eşimedeidmki gidelim bankaya bida soralm egerki araliysa yine doner eglirzsne yatarsin bende ben ogledn sonra giderim tekara dedim bunun uzerine eşim bagirmaya başladi ____ eziyet eziyet eziyet _dedi benimd etepem atti tabi ole deyince ne eziyeti ya diedim babanmi yapcakti bizm işimzi benim babmmi dedim tabiki sne yapcksin deidm eşim kziyo daha bend deimki _evllenmeseydin madem dedim ben söleniyorumama artikkizidmahklioldugumu duşunuyorum canim.bunun üzerine kayinpedrim bagirmaya başladi _sus be kzim bi sus yaa dedibaşkabişide soledimi hatirlayamiyorm dao lafi bile yetti kipkirmiz oldum ben dudagimi isirdim saddece cvp vermemik için sonra çiktikbiz evde amanasil çiktigimzi hatirlamiyorum banakya gititk olamdi sistem açilmamiş.eşimde arabadabana söleniyo cvp vermeseydin konuşamsaydin diye ki cvp vermedim zaten ben
-eşime deidmkusra bakma senin baban sinirliyse bende sinirliyim bu işi tabiki sen yapcksin deidm -sen gitmezsin artik o eve diyo eşim bana niyeki dedim gidrim.sonra arabainin anahtarini bahane etti eşim giitk oraya.giridk içeri verkdik anahtari.kayinpederimyoktu dişari gitmiş ben hiç konuşmuyorum tabi.babaninz sinrlendi sinrili adam nap psin hakimolamiyo diyo .hiçkonuşamdim.eşimel plan yapiyoalr egr sistem acilirsa paaryi yatirip izmire basvuru ypmaya gitcek eşim evde ytck.ben hiçkonuşamidm evimziegeldik biz ordan.

eve geldik nese eşimin işi duştu bana sirnasiyo hiç sirnazma dedim bi savunamadin annenlere beni dedim.o sinirliyse bende sinirliyim bn yerdne bitmedimya dedim benimde guruum var sonuçta.haketmedimayni bagirmayi ben.amaeşimde ters bis dese onuda mafetcem orda oel sinrliyim.eşijmalttan aldi ansilolduysa bbambana solendin diye kzidi dedi.hakli çikarmazyiende dimi ama.eşimyine diyoki sne ogledn sonra git bankaya olursa işin giidn abbamla yaptirn kaydini bide laminant bakicaz eve onuda halledin gelin diyi hayir dedimgitmem paaryi yatiirr eve gelirm ayrin gdieriz deimolekaldi eşim yatti.bnede ogeldn sonra aradim abnkayi sorun hallolmuş.hemen giyindimçiktim evden.yatirdim parayi ama sinrim geçmedi hala.akliam geldi ben niye medet omuyosam onalrakendimde hallledbilrimbunu.kayinvalidelrin ust katinda oturan arkadşai aradim hemen abna arkadşa ol izmre igdelimdeidm kirmadi beni .gititk izmire kayinvalide otobuste ariyo beni acmadim atbi telikzin anneisndne duymuş sanirmgititğimzi.konaga konaktan yali duragina nese yaptikişimzibzi oturduk yemk yedik bide eşim haberi yok daha benimgititğmden saat 6yi geciyo dun yani.kayinvalide ariyo beni neresin diye anlattim ebnde gayet sakin sekilde.eşimin haberi varmi dediyokk dedim.niye olsunki deim admaa eziyet geiliyo ya bak deim ben halledebilrimdedim.ama gayet umursmaz seikldeyim diyokimbana artikevlisn kafana göre ahraket edemzsin

vapurlaakrisya gectik otobuse binip eve gelcez eşimaradi nerdesin diye deidm karsiyakadayim gelcem otobuse bincem.kayit işi noldu dedi yaptimdedimiyi dedibişidemedi.nese eve geldim saat 8oldu.analttimeşimeolanalri sole youlduk böl yoruldukdiye dediminsna bi tesekkur edr sğl beni yormadigin iin der dedim.sğl dedi ekeldi anneme ahber etseydin keske dei niyeki niyehbr etcem suç bende ben kendimyaapbilrimsizeniye medet umdumki deidm.annenlere alf dusurme bana laf söleyemsinler deim.annesi yle konuştu akşam annesi beni sorud laf söledi herhalde dediki eşimde tamam kapat konuyu yapmiş gelmişkadriye dedi o ohhh ohh çokiyi dedi eşimde arkamdaya artik ebn tam gazyani.

canım ya nedesem bilemedim..sende haklısın da..eşinin canı belki başka bişeyede sıkılmış olabilir.ne dersin..o yüzden böyle kızgın davranmış olabilirmi..n zaman neye kızıcakları belli olmuyo grçi bu erkeklerin ama..
kayınpederin gerçekten ayıp etmiş..niye karışıyoki sizn konuşmanıza..yinede büyükler canım boşver kırma kalplerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…