- 13 Ekim 2016
- 3.625
- 6.452
- 158
Allahım ne değişik insanlar var gerçekten. Gelini bitse annesi babası ile uğraşırlar. Ben kendi hayatıma zor yetişiyorum bunlar nasıl hem kendi hem başkalarının hayatını yönetmeye çalışıyor.Dofum yapmıştım ertesi günü konuştuk dedi yemek getireyim mi hayır Annemler gelecek dedim aaa daha gelmedi mi annen dedi hayır bu gun gelecek dedim. Dogum yaptığım günün ertesiydi. Sonra bebeğim ertesi günü vefat etti. Bende hastanedeyim. Bebeğin cenazesinin baş ucunda oturmuş durup dururken anneme anne olup çocuğun yanına gidemedin mi demiş. Annem yüzüme vurulmuş gibi oldum dedi. Nerden çıkardın ben gittim kızımın yanına demiş. Benim annem kendi ayakları üstünde duran kadın alkolik babamı yola getirip kendisi erkek gibi gidip pazarda 25 senedir meyve satıp kaç çocuğunu yurt dışında okuttu evini düzdü. O kadar kıskanıyor ki annemi her halinden belliydi zaten. Bende sonra dedim ben sana annem gelmiyor diye şikayet mi ettim de sen gidip insanların içinde durup dururken anneme böyle şey dedin. Hayır demedim ben böyle bir şey dedi o kadar yalancı bir insan ki iki sözünün biri yalan. Hani birisiyle telde konuşuyor kulağı tam duymadığı için hoparlörde konuştuğu için duyuyorum hani yanındayım ama sonra o kişinin söylediği şeyleri çarptırıp anlatıyor. Hani benim şahit olduğum şeyi bile üstüne arttıra arttıran söylüyor. Çöm yalancı birisi. Annemi hiç sevmezdi ama en zor gününde herkes yüz çevirince yine annem yardım etti.
Yok artık ne biçim adetmiş o.Evlenirken ben kvdemin evine gidecekmişim gelinlikle ordan oranın kızı gibi çıkacakmışım demişti fıkraya baya bi gülmüştüm ama sadece dediğiyle kaldı
İkimizde rizeli aileyiz ilk kez boyle birşey duydum tabi o gün sadece güldûm sonra kocacıma benim anam babam yokmu annen ne zırvaliyor diye hayattan bezdirmiştim ha hiç bir türlû öyle birsey zaten olamazdıda ben çemkirmemi tabi ki yaptimYok artık ne biçim adetmiş o.
Ama bu kadarı da fazlaBen doğumun ertesi günü tansiyon 20 ile yatarken oğluna ben de tansiyon hastasıyım 13e fırladı tansiyonum ya ölseydim demişti
Turşusunu kuramamış, vah zavallı"öpmeye kıyamadığım oğlumu sana verdim" demişti.
Ben senin bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum demişti (30 yaşında evlendimMaksat muhabbet olsun
Benim kaynanam zamanında 5 kere çocuk aldırmış. Ve o çocukların cennet kapısında onu beklediğini biliyormuşŞok olmuştum
Resmen gelinleri ile yarışıyorlar vallaEn masumunu söyliyim ben de -
Eşimin bizim memlekette erik ağacında erik toplarken fotosunu cektim eşim de dedi ki anneme de gönder sevinir mutlu nımızı paylaştığımız için. Tamam dedim attım.
Yarım saat sonra bir telefon - bidaha oğlumu öyle ağaç tepelerine cıkarma düşer müşer ben sokakta bulmadım evladımı-tamam ben cıkarım ağaca bidahakine zorla cıkarmadım ki dedim kapadım.
Yaz boyu fındık cuvalı taşımaktan dolayı bel fıtığı oldu cocuk (annesinin bahçesinde) o zaman kıymetli olmuyor da 1.5 metre ağactan merdivenle erik toplarken incileri dökülecek oğluşunun....
Ben senin bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum demişti (30 yaşında evlendim)
Sorma sorma benimki gene iyi dediğim kaynana modeli ama en iyisi bile böyle işteResmen gelinleri ile yarışıyorlar valla
Turşusunu kuramamış, vah zavallı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?