• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynananızın Size Söylediği En Garip Şey Neydi 🤣

Benim babaannem de böyle bir de 80 öncesinde kürtaj yasakmış suçmuş özelde kötü yerde olurmuşsun 6 kere çocuk aldırmış iyi dedim kukun düşmemiş e ne yapalım diyor doğsa daha kötüydü diyor hap kullanırmış ama olurmuş bence unutuyordu haplarını. Cahildik diyip kapatıyor konuyu. Babam halam doğmuş 4 tane aldırmış sonra diğer halam doğmuş 2 tane arada aldırmış amcam doğmuş. Bir de bana sürekli çocuk aldırma sakın der 😂 5 sene yapmadık bi tarafına zor geliyor annelik de aldırıyor musun diyo 🤣
keşke ben sen miyim deseydin 🤣

Benim 2 koca eskitmiş kaynanam evime gelip bak evden çalışıyorsun işini yapabilirsin sabah kalk oğluma yemeğini hazırla aç gönderme demişti eve temizlikçi alma iki dk süpür demişti 😂 ben de sana ne anne ben senin ev işine karışıyor muyum uykum oğlundan değerli o hazırlıyor bana kahvaltı demiştim. Şimdi aklım olsa çok biliyorsan 2 tane kocayı elinde tutsaydın bana karılık öğretme derdim.
ayy benimkide Allahım 🤢

3 senedir her sene bir kişi olmak üzere ameliyat oluyor ailede, geçen sene ben bir ay öncede kayınpeder oldu,
ameliyatın bitmesini beklerken kayınvalide birden baban iyileşince ben de ameliyat olucam dedi,
hayırdır dedim neyin var hiç haberimiz yok falan filan,
hissediyorum! ben de miyom var ameliyat olmam lazım dedi uzaklara dalarak sgsgsgfg
Kendi kendine teşhis koyup ameliyat kararı verebiliyor mesela benimki de asgfghghf

Eski eşimle balayına Bursa'ya gitmiştik birkaç ay sonrasında da bir kuzeninin ziyaretine Yalova'ya gittik. Annesi oğluna " Bana hiç gelmek istiyor musun diye soran yok" dedi . Haftasonu Pazar günü tek boş günü ve dışarda yürüyüş yapmak istiyorduk ,ben de sizinle geleyim hava alırım diyordu :)

Evliliğin ilk ayında sakın hap map içeyim deme , sonra yoksa çocuğun olmaz ben torun istiyorum dedi annesi

Back
X