• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynananızın Size Söylediği En Garip Şey Neydi 🤣

Yukarıda bir arkadaş yorum yapmıştı. Aslında o kadar doğru ki. Bazı anneler oğlunu kocası gibi görüyor ve çok mide bulandırıcı 😶

Kocasi da kendinden aşağı kalmıyor malesef. Ben ona bıyıklı kaynana diyorum 🤣🤣

Daha az önce torunum olduğunda ben babaanne olacağım anneannesinden hep bir adım önde olurum değil mi sonuçta ben babaanneyim dedi. Eşim de neden birbirinizin önünde olasınız ikinizde eşitsiniz dedi ve korkulu gözlerle dönüp bana baktı

Aaa ne aklıma geldi henüz nişanlıyız yüzükleri aldık düğün oldu kaynana eşimin yüzüğü için neden altın değil gümüş mü dedi erkeğe haram dediler gümüş aldık dedik. Senin tek taşın göz kamaştırıyor kaç para verilmiş sen de platin yüzük alsaydın o haram değil demişti 🤣 şok olmuştum. Bana takılan takıyı yüzüğü kıskanmıştı. Bana evlenirken şu takıldı işte fotoğraf çekilmedi kuaföre götürmedi gelinine her şeyi almış demişti. Kayınpederimle ayrılar bu arada

Şurayı okuyunca kaynanoşu öpesim gelir gibi oldu. Bana da garip şeyler söylemişliği var da aklımda değil onlara kafamı takamam. Size tavsiyem siz de atın geriye gitsin.

Bana da sinir olacağım çok şey söylemişti. Şuan 4. evre kanser hastası ve yürüyemiyor. Kızdığım anların hepsini de unuttum gerçekten, sadece merhamet duygum kaldı.

Burda okuduklarım çok sıradan.Öyle şeyler söyledi ki buraya yazmak istemiyorum.Allah onu bildiği gibi yapsın .

Benim kaynana değilde kayınpederin var böyle gariplikleri mesela hamileyim biri kız biri erkek. Bana diyor ki ben kız severim kızlar daha cana yakın daha içten oluyor kendini sevdiriyor filan. İçten içe üzülüyorum bende niye takıyorsam hamile psikolojisinden herhalde.

Neyse çocuklar doğdu zaten 4 yılda 2 kez gördüler ama bilin bakalım nasıl çocuklar. Kız hayatta yanına birini yaklaştırmaz insan seçer oğlanda aşırı yalamık kendini sevdirmek için beş bin takla atar. Adam ne dediyse tersi oluyor bununda tersi oldu 🫣

Back