Kaynananızın Size Söylediği En Garip Şey Neydi 🤣

Kocasi da kendinden aşağı kalmıyor malesef. Ben ona bıyıklı kaynana diyorum 🤣🤣

Daha az önce torunum olduğunda ben babaanne olacağım anneannesinden hep bir adım önde olurum değil mi sonuçta ben babaanneyim dedi. Eşim de neden birbirinizin önünde olasınız ikinizde eşitsiniz dedi ve korkulu gözlerle dönüp bana baktı

Aaa ne aklıma geldi henüz nişanlıyız yüzükleri aldık düğün oldu kaynana eşimin yüzüğü için neden altın değil gümüş mü dedi erkeğe haram dediler gümüş aldık dedik. Senin tek taşın göz kamaştırıyor kaç para verilmiş sen de platin yüzük alsaydın o haram değil demişti 🤣 şok olmuştum. Bana takılan takıyı yüzüğü kıskanmıştı. Bana evlenirken şu takıldı işte fotoğraf çekilmedi kuaföre götürmedi gelinine her şeyi almış demişti. Kayınpederimle ayrılar bu arada

Benim kaynana değilde kayınpederin var böyle gariplikleri mesela hamileyim biri kız biri erkek. Bana diyor ki ben kız severim kızlar daha cana yakın daha içten oluyor kendini sevdiriyor filan. İçten içe üzülüyorum bende niye takıyorsam hamile psikolojisinden herhalde.

Neyse çocuklar doğdu zaten 4 yılda 2 kez gördüler ama bilin bakalım nasıl çocuklar. Kız hayatta yanına birini yaklaştırmaz insan seçer oğlanda aşırı yalamık kendini sevdirmek için beş bin takla atar. Adam ne dediyse tersi oluyor bununda tersi oldu 🫣

Ay bende yazacağım 🤣 benim kaynanam gelini süslensin altınlar taksın millete göstersin çok güzel giyinsin gösterişli olsun çok sever yeni gelinim o zamanlar 2. Bayramımız falan altı üstlü oturuyoruz bu arada. Bizimde maddi durumumuz hiç yoktu o zamanlar kendime bayramlim falan alamadım hep eskiden kalma eşyalarım var(bekarken kendi imkanımla evlendim ailem destek çıkamadı maddi sıkıntıdan zaten eşya alabilen biri değildim) birkaç yer gezdik sonraki gün başka bir yere gideceğiz görümcem yenge bende bi trençkot var ben hiç giymedim sana çok yakışır dedi (görümcem çok iyidir bu arada yerim onu) onu giydim asagi indim kaynanam dedi ki ‘Heh bak şimdi geline benzemişsin’ başımdan kaynar sular döküldü hala unutmam. Ne yani normalde benzemiyor muydum dedim geçiştirdi. Diğer bayram geldi eşime dedim ki kartla bana bayramlik alıyorsun tamam dedi aldım giyindim çok beğendi kaynanam ay çok güzel de bilmem ne de sürekli bana bakiyor falan sonra dedim ki, para olunca bizde giyinmeyi biliyor musuz anne dimi dedim 🤣

Ay bende yazacağım 🤣 benim kaynanam gelini süslensin altınlar taksın millete göstersin çok güzel giyinsin gösterişli olsun çok sever yeni gelinim o zamanlar 2. Bayramımız falan altı üstlü oturuyoruz bu arada. Bizimde maddi durumumuz hiç yoktu o zamanlar kendime bayramlim falan alamadım hep eskiden kalma eşyalarım var(bekarken kendi imkanımla evlendim ailem destek çıkamadı maddi sıkıntıdan zaten eşya alabilen biri değildim) birkaç yer gezdik sonraki gün başka bir yere gideceğiz görümcem yenge bende bi trençkot var ben hiç giymedim sana çok yakışır dedi (görümcem çok iyidir bu arada yerim onu) onu giydim asagi indim kaynanam dedi ki ‘Heh bak şimdi geline benzemişsin’ başımdan kaynar sular döküldü hala unutmam. Ne yani normalde benzemiyor muydum dedim geçiştirdi. Diğer bayram geldi eşime dedim ki kartla bana bayramlik alıyorsun tamam dedi aldım giyindim çok beğendi kaynanam ay çok güzel de bilmem ne de sürekli bana bakiyor falan sonra dedim ki, para olunca bizde giyinmeyi biliyor musuz anne dimi dedim 🤣
Gelinini hep şıkır şıkır görmek istiyorsa tıkır tıkır alışveriş yapacak 🤣🤣

Eşim prematüre doğmuş, altını açamadığı için çocuk doktoruna götürmüş alt değiştirme yapsın diye. Sonra da esimi apartmanın önüne kadar getirip apartman kapısında bırakıp(!) yukarıya çıkmış. Gerekçesi yorulmak. Eve gidince bebek nerde demişler aşağıda demiş ve biri gidip eşimi yani 3 günlük bebeği sokaktan almış. Daha garip çok az şey duydum benim için camiye bırakmaktan farkı yok ama rahatlıkla anlatıyor bunu

Yok artık yaa 🤣🤣
Eşim prematüre doğmuş, altını açamadığı için çocuk doktoruna götürmüş alt değiştirme yapsın diye. Sonra da esimi apartmanın önüne kadar getirip apartman kapısında bırakıp(!) yukarıya çıkmış. Gerekçesi yorulmak. Eve gidince bebek nerde demişler aşağıda demiş ve biri gidip eşimi yani 3 günlük bebeği sokaktan almış. Daha garip çok az şey duydum benim için camiye bırakmaktan farkı yok ama rahatlıkla anlatıyor bunu

Benim oğlum sarışın beyaz saçıda sarı. Bende sarışınım. Eşim ve ailesi esmer. Oğlum bana benziyor. İnsanlar onun yanında annesine benziyor deyince yok ya oğluma benziyor diyor. Bide sürekli oglumun tıpa tıp aynısı diye geziniyor 😅 alakası bile yok babasıyla. Bide oglumun saçının şu iki tarafında saç çok. Benimde öyle aslında. Şey diyor benim abimin oğlunun saçıda öyle alnın yukarisinda iki tarafında saç yok diyor. 😅😅 kadin çatlıyor. Bende he he 1. Derece annesine benzememiş senin abinin çocuğuna benzeyip öyle olmuş he he 🤣🤣
Kız kaynanalarımız kardeş olmasın. 🤣 hep oğluma benziyo diyo. Taaa Akrabasının çocuğuna bile benzetiyor bana aslaa🤣🤣

Kız kaynanalarımız kardeş olmasın. 🤣 hep oğluma benziyo diyo. Taaa Akrabasının çocuğuna bile benzetiyor bana aslaa🤣🤣
🤣🤣 evet evet . annemde babamda 2 ablamda 1 kardeşimde doğum lekesi var. Oğlumda da var dedi ki bizde hiç yok nerden çıktı böyle diye. Bende ailemde ben haricinde hepsinde var dedim sustu 🤣🤣🤣

Back
X