Ohhh, annen güzel demiş, sanki zorla evlendi oğluBana kalsa oğlumu 32 yaşındayken evlendirirdim dedi (28 yaşındaydı oğlu evlenirken) bunu birkaç kez herkesin içinde söyledi durdu en sonuncusunda annem dayanamadı ve bana kalsaydı kızımı sana asla gelin etmezdim ama bize kalmıyor işte ne yazıkki dedi
O gün bugündür pek görüşmüyorlarOhhh, annen güzel demiş, sanki zorla evlendi oğlu
Benimki de bir bayram ziyaretine giderken eve yaklaşınca eltimin oğlunun elinden tutup yanıma getirdi ve "şimdi içeride bebek varmı diye sorarlar sorunca benim dersin" diye çocuğun elini elime tutturmuştu. Başımdan kaynar sular döküldü.Bir zamanlar benim çocuğum olmazdı. Ben de çok ketumumdur. Ne yapsak etsek benim evimden dışarı asla kendi annem de olsa söylemem mutluluğumuz hariç. Onu annemlerle paylaşırım.
Neyse işte bana diyor ki niye senin çocuğun olmuyor acaba? Dedim bu ne demek her şeyin hayırlısı nasip olmuyorsa vardır bir hikmeti.
Diyor ki “niye herkesin oluyor Allah herkese veriyor da sana niye vermiyor?”
Yani işte ben kötü olduğum için bana verilmiyormuş.
Allah bildiği gibi yapsın ne diyimBenimki de bir bayram ziyaretine giderken eve yaklaşınca eltimin oğlunun elinden tutup yanıma getirdi ve "şimdi içeride bebek varmı diye sorarlar sorunca benim dersin" diye çocuğun elini elime tutturmuştu. Başımdan kaynar sular döküldü.
Bunu yaptığında çocuğumuz olabilme ihtimali %. 5 ti ve ben bu tedavi uğruna yaşadığım şehri değiştirdim işimi değiştirdim. Terfi hakkımdan feragat ettim. Yıllarca maaşımdan tek kuruş kafama göre harcama yapamadım herşeyim tedavi masraflarına gitti bunca fedakarlık karşısında bu muameleyi görünce O gün ondan öyle bir soğudum ki öfkem hala geçmiyor.
Çok şükür çocuğunuz olmuş ama utanır mı hiç sanmam.Benimki de bir bayram ziyaretine giderken eve yaklaşınca eltimin oğlunun elinden tutup yanıma getirdi ve "şimdi içeride bebek varmı diye sorarlar sorunca benim dersin" diye çocuğun elini elime tutturmuştu. Başımdan kaynar sular döküldü.
Bunu yaptığında çocuğumuz olabilme ihtimali %. 5 ti ve ben bu tedavi uğruna yaşadığım şehri değiştirdim işimi değiştirdim. Terfi hakkımdan feragat ettim. Yıllarca maaşımdan tek kuruş kafama göre harcama yapamadım herşeyim tedavi masraflarına gitti bunca fedakarlık karşısında bu muameleyi görünce O gün ondan öyle bir soğudum ki öfkem hala geçmiyor.
Çok şükür kızım 6 aylık şu anÇok şükür çocuğunuz olmuş ama utanır mı hiç sanmam.
Evligimizizin ilk senesiydi. ( Zaten o bebegim dogumdan sonra kaybettim.) Galiba parmağında oynatmaya çalıştı da olmadı. İnşallah olur bende 3. Senenin sonunda kavuştum oğluma. Tabi sizin yanınızda 3 sene çokta değil diyebilirsin ama o 3 senede defalarca kayıp yaşadım. İste herkesin imtihanı farklı. Olacağı zamanı vardır İnşallah.neden kendi annene söylemeyecekmişsin insan evladının evladı olunca sevinir...bu kaynanaların bazı garip düşünceleri ne bileyim...hamişler bana da dua edin ben de 11 senedir bekliyorum bakalım 6. tüp bebek için para biriktirme sürecindeyiz bir de tayin işimiz var...
Dahada varda baktım dökülüyorum biraz dur dedim kendime
Ayy ayrıl ne ya fenadan fenası varBenimde kaynana çocuğun olmuyorsa ayrıl diyordu şimdi ben hamileyken etekleri tutuştu istediği gibi gelip gidemicek evime sonuçta. Belli bir mesafe girdi aramıza ve kendi elleri ile açtı aslında o mesafeyi
Benim kv insanların yanında tabi şakaya vurarak ilk evlendiği zamanlar oğlumu kiskaniyordum diyordu.Ama zaten istemiyorlar ki evlendirmeyi
Şahsen benimki asla istememiş de eşimin hakkından gelememişler.
Bana değil anne kayınvalide bile olamadı ona kuma gelmişim gibi davrandı kadın en başından beri
Kocamla yakın olalım moralleri bozulmalar,alınan hediyeleri kıskanmalar suratının düşmeleri
kayıplar olması da kesinlikle çok zordur.evet parmaklarında oynatmak istiyorlar benim de o huy görümcelerimde var ama kaynanamın da hiç çenesi durmadı sadece onun istekleri ve eksikleriyle kaç sene geçti 6 sene tedavi olamadan geçti ne diyim haktır yani ama umurlarında değildi en son çocuğum olmuyor ne yapalım oğlunu evlendirelim mi dedim ay olur mu öyle şey diyeceğine senin de kuma olman zor olacak ama diyor gülerek ben kuma olacakmışım gelen değil..görümceler kardeşimizin eti belli butu belli sürekli tedavi parası çıkaramaz dediler annem de vefat edince kimsesiz kaldın dediler daha ne anlatayım canım şimdi de işte 6. tüp bebek için para biriktiriyoruz ama hiç çene durmuyor evladını da sağlıcakla büyüt size hayırlı bir evlat olur sağlıklı mutlu huzurlu günleri olsun bizim de inşallah aminEvligimizizin ilk senesiydi. ( Zaten o bebegim dogumdan sonra kaybettim.) Galiba parmağında oynatmaya çalıştı da olmadı. İnşallah olur bende 3. Senenin sonunda kavuştum oğluma. Tabi sizin yanınızda 3 sene çokta değil diyebilirsin ama o 3 senede defalarca kayıp yaşadım. İste herkesin imtihanı farklı. Olacağı zamanı vardır İnşallah.
yüz vermemek gerek gerçekten de benim eşimde annesine hiç kıyamıyor aha şimdi batıya gidince hemen annesine bakacağım şuan ayzaymır günü unutuyor bir yandan da tüp bebek tedavim ile ilgileneceğim bilmiyorum neler olacak bakalımBir keresinde daha yeni evliydik. Yemek yiyorduk eşim kaynim kv ben. Şey dedi. (Benim amca kizlarimi tanıyor) filanı alacaktım oğluma iyi kızdı dedi. Tabi ben daha yeni gelinim saygımı göstereyim diye çok lafımı söylemezdim. Baktim bunu dedi tabi bisey demeyecek sandı.... eee alsaydın neden almadın dedim herkes şok oldu sus pus oturacağım sandi. O zamanlar salakmışım eşim de birsey demiyormuş. Şimdi böyle bir şey desin esimde sessiz otursun ağzına si.çarim. tabi o zamanlar yaşımda küçüktü. Sonra sonra anladım bu kadına yüz vermemeliyim. Yüz verdikçe her şeyi istediği gibi diyor
kıskanacaklarsa evlendirmesinler ya oğullarını benimki de hiç peşini bırakmıyorsun oğlumun diyorduBenim kv insanların yanında tabi şakaya vurarak ilk evlendiği zamanlar oğlumu kiskaniyordum diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?