çocukları aldır kendi isteğinle sonra da cennet kapısında bekleyecek ahhh ahhh kendini kandırsın...Maksat muhabbet olsun
Benim kaynanam zamanında 5 kere çocuk aldırmış. Ve o çocukların cennet kapısında onu beklediğini biliyormuşŞok olmuştum
Allah tez vakitte sağlıklı bir evlatla müjdelesin. 10 senedir bizde bekliyoruz çok şükür şuan hamileyim.çocukları aldır kendi isteğinle sonra da cennet kapısında bekleyecek ahhh ahhh kendini kandırsın...
biz de 11 senedir evlat istiyoruz ne diyelim insan ne diyeceğini bilemiyor
seninle onun durumu aynı değil maalesef bence de kıskandı sanırım...o o çocukların ahını nasıl öder ALLAH bilir...Allah tez vakitte sağlıklı bir evlatla müjdelesin. 10 senedir bizde bekliyoruz çok şükür şuan hamileyim.
2018 de ve 2020 de 2 bebeğimi kaybettim 18 ve 15 haftalik o dönemde herkes cennette şefaatçi olacak diyordu bana oda beni kıskandı herhalde benimde 5 evladım cennet kapısında beni bekliyor dedi
neden kendi annene söylemeyecekmişsin insan evladının evladı olunca sevinir...bu kaynanaların bazı garip düşünceleri ne bileyim...hamişler bana da dua edin ben de 11 senedir bekliyorum bakalım 6. tüp bebek için para biriktirme sürecindeyiz bir de tayin işimiz var...Ha bide daha yeni hamileyken şey demişti. Kendi annene en az 4 ay olana kadar söyleme dedi. Çoktan söyledim dedim. Sana soylemesek sen küsmezmisin dedim
zaten anneye benziyor demek hoşlarına gitmiyor arkadaşlarımın kaynanalrından da görüyorum ille oğullarına ya da kendilerine benzeyecekBenim oğlum sarışın beyaz saçıda sarı. Bende sarışınım. Eşim ve ailesi esmer. Oğlum bana benziyor. İnsanlar onun yanında annesine benziyor deyince yok ya oğluma benziyor diyor. Bide sürekli oglumun tıpa tıp aynısı diye geziniyoralakası bile yok babasıyla. Bide oglumun saçının şu iki tarafında saç çok. Benimde öyle aslında. Şey diyor benim abimin oğlunun saçıda öyle alnın yukarisinda iki tarafında saç yok diyor. kadin çatlıyor. Bende he he 1. Derece annesine benzememiş senin abinin çocuğuna benzeyip öyle olmuş he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?