Kaynananız ve kayınpederinizle aranız nasıl?

Ameliaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
68
12
3
Merhaba kızlar
Ben 1 buçuk yıldır evliyim.
Kayınvalidem ve kayınpederimin evi benim evimin yanında.
Gittiğim zaman,kaynanam hoş geldiniz falan diyor, hoş bulduk anne diyorum, nasılsın anne diye soruyorum öyle.
O kadar başka bir şey konuşmuyoruz.o oturuyor ya telefonda bakıyor ya televizyona bakıyor, kayınpeder evde varken soruyorum baba nasılsın napıyorsun, eve olmadığı zaman, geldi zaman baba hoşgeldin diyorum, sağolasın diyor o kadar.
Benim iki görümcem var
Onlar varken konuşuyorlar gülüyorlar
Ama benimle ağızini bile acmiyorlar.
Orda gidince sıkılıyorum,kimse konuşmuyor, saatlerce oturuyorum aynı yerde öyle televizyona bakıyorum.
Hiç rahat değilim orda gidince,Kendimi onların ailesinin bir parçası gibi hissetmiyorum.
Ben normalde biraz utangaç biriydim ama diğer taraf benimle yakın olsa konuşsa,o anda bende rahat oluyorum ,rahat konuşabiliyorum...
Kayınpederiniz ve kayınvalidenizle aranız nasıl kızlar?

Eşiniz biliyor mu bu düşüncelerinizi? Görümceleriniz varken gayet güzel sohbet ettiklerini, güldüklerini ama siz varken ağızlarının bıçak açmadığının farkında mı?

Merhaba kızlar
Ben 1 buçuk yıldır evliyim.
Kayınvalidem ve kayınpederimin evi benim evimin yanında.
Gittiğim zaman,kaynanam hoş geldiniz falan diyor, hoş bulduk anne diyorum, nasılsın anne diye soruyorum öyle.
O kadar başka bir şey konuşmuyoruz.o oturuyor ya telefonda bakıyor ya televizyona bakıyor, kayınpeder evde varken soruyorum baba nasılsın napıyorsun, eve olmadığı zaman, geldi zaman baba hoşgeldin diyorum, sağolasın diyor o kadar.
Benim iki görümcem var
Onlar varken konuşuyorlar gülüyorlar
Ama benimle ağızini bile acmiyorlar.
Orda gidince sıkılıyorum,kimse konuşmuyor, saatlerce oturuyorum aynı yerde öyle televizyona bakıyorum.
Hiç rahat değilim orda gidince,Kendimi onların ailesinin bir parçası gibi hissetmiyorum.
Ben normalde biraz utangaç biriydim ama diğer taraf benimle yakın olsa konuşsa,o anda bende rahat oluyorum ,rahat konuşabiliyorum...
Kayınpederiniz ve kayınvalidenizle aranız nasıl kızlar?
Öncelikle empati kurun bir buçuk yıl olmuş evleneli bu az bir zaman değil yanyana oturuyormussunuz birde evinize davet ettin mi mesela eşinin ailesini sabah kahvaltıya yada bir kahve içmeye yada birlikte bir yerlere gittiniz mi sürekli siz mi gidiyorsunuz onların evine siz konu açtınız mı hiç yoksa onlar susup oturuyor diye siz de mi susuyorsunuz ?

Bir iki kere açmistim bu konuyu eşime
Sana öyle geliyordur dedi
Ondan sonra hıc bir şey söylemedim
Cidden sana öyle geliyor olsa bile şu duyarsızlığa sinir oluyorum ben.
“Hayatım dikkatimi çekmemişti ama bende vi bakayım gerçekten öyle mi diye. Sen sıkma canını, zamanla iletişiminiz oturur.” gibi cümleleri niye erkekler akıl edemiyor yada akıl edebiliyorlarsa neden kurmuyorlar. Bir üye sormuş, bende merak ettim. Siz evine davet ettiniz mi?

Öncelikle empati kurun bir buçuk yıl olmuş evleneli bu az bir zaman değil yanyana oturuyormussunuz birde evinize davet ettin mi mesela eşinin ailesini sabah kahvaltıya yada bir kahve içmeye yada birlikte bir yerlere gittiniz mi sürekli siz mi gidiyorsunuz onların evine siz konu açtınız mı hiç yoksa onlar susup oturuyor diye siz de mi susuyorsunuz ?
Bi kac kere davet ettim kahvaltıya ama gelmiyorlar,cay içmeye gelmişler bi kac defa.bi gün geldiler bi şey söylemeden saat 10 falandı gece,cay doldurdum,5 Daka bile oturmadilar kalktılar.

Bi kac kere davet ettim kahvaltıya ama gelmiyorlar,cay içmeye gelmişler bi kac defa.bi gün geldiler bi şey söylemeden saat 10 falandı gece,cay doldurdum,5 Daka bile oturmadilar kalktılar.
Kayinvalideniz hem cinsiniz bence kahve içmeye davet edin orda da açık yüreklilik ile söyleyin bir hatam mi oldu vs. Bu şekilde davranmanız beni üzüyor acaba bende mi bir sorun var bunu kafama takmaya başladım anne diyin zaten eğer gerçekten sizi önemsiyorsa dikkat eder hareketlerine kocasiylada konuşur sende takip edersin bence eşine birşey söylemeden önce kendi çözmeye çalış baktın aynı tas aynı hamam o zaman mesafeni koyarsın sende canim

“Hayatım dikkatimi çekmemişti ama bende vi bakayım gerçekten öyle mi diye. Sen sıkma canını, zamanla iletişiminiz oturur.” gibi cümleleri niye erkekler akıl edemiyor yada akıl edebiliyorlarsa neden kurmuyorlar. Bir üye sormuş, bende merak ettim. Siz evine davet ettiniz mi

“Hayatım dikkatimi çekmemişti ama bende vi bakayım gerçekten öyle mi diye. Sen sıkma canını, zamanla iletişiminiz oturur.” gibi cümleleri niye erkekler akıl edemiyor yada akıl edebiliyorlarsa neden kurmuyorlar. Bir üye sormuş, bende merak ettim. Siz evine davet ettiniz mi?
Evlendiğimden beri hemen işe koyuldum, balayına bile gitmedik. Cumartesi günü bile çalışıyordum bazen,pazar günü temizlik yapıyordum,bi kac kere çağırmıştım ama gelmediler kahvaltıya. Cay icmeye geldiler bi kac kere,fazla oturmuyorlar, hemen kalkıyorlar

Evlendiğimden beri hemen işe koyuldum, balayına bile gitmedik. Cumartesi günü bile çalışıyordum bazen,pazar günü temizlik yapıyordum,bi kac kere çağırmıştım ama gelmediler kahvaltıya. Cay icmeye geldiler bi kac kere,fazla oturmuyorlar, hemen kalkıyorlar
Evlenmeniz nasıl oldu? İstemiyorlar mıydı seni? Görümcelerinle aran nasıl, onlar nasıl davranıyor?

Seviyorlardı beni sözde, hiç bir şey için yardım etmediler. Düğünde takılan paraları bile eksik verdiler
Görümcemlerim bana iyi davranıyorlar. Sıkıntı yok onlarla
Her aile farklı oluyor. Boşver, seninle uğraşmadıkları sürece, sınırlarını aşmadıkları sürece sen kendi eşinle mutlu olmaya bak. Çok fazla yüz göz olmaktansa böyle olmak daha iyidir.

Back
X