- 13 Nisan 2008
- 5.800
- 26.919
Ablacım sen niye anlamak istemiyorsun? Yazlıkları kızlara verir vermez sana ne? Kadın "hayırdır sana mı soracağız evlatlarımıza mal bölüştürürken" dese yazık değil mi sana? Tut ki vazgeçtiler arsayı satmaktan, ucuza gidecek malımızdan olmayalım dediler. Ne diyeceksin, ne diyebilirsin? Şimdi resmiyet yok kimse kimsenin lafının altında kalmaz ezilmez. Söz nişan yaptığınız zaman ailene mahçup olursun.Ben de ödeme yapacaksam bizim üstümüze olacak. Ayrıca yazlıkları var yazlıkları kıza verir oturduğu ev falan.. kısaca bu eve müdahale etmezler. 500-800 bin tl ödeyeceksek edemezler de
Ay hadi inşallah. Kayınvalide görümce vs bunlar değil de eşinin yaptığı koyuyor insana ya da yapmadığı. Yarı yolda bırakılacağına hiç çıkma o yola.Es adayım ailesinin köpeği olmuş onun için soğuyorum zaten yol görünüyor gibi twk isteğim sevgimin körelmesi
Bu devirde, bu kadar paraya bana da annem ev alsa nerde alırsa alsın okeylerim.Evet sevgilim rest çekmeyi bilmiyor resti bırak ailesiyle ortak yolu bulmayıp dediklerini okeyliyor.
Kız ya da erkek olmak bir ırk değil cinsiyetdir, buna da ırkçılık değil cinsiyetçilik denirBenim türkçemde 3 kardeş olarak geçerli ama kadına göre 1 erkek 2 kız çocuğu var. Irkçı değilim
Bak kardeşim benim aklım fikrim evlilikte değil evlilik meraklısı değilim sadece be bir durumun içindeyim. Yasadığımı ve analiz ettiğim durumları samimice açıklamak istedim. Allah sana akıl fikir versin de insanları böyle cahil duruma koyma. Farkındaysan ben kendimi kullandırtmıyorum sadece olayların farkındayım ve buna dur demek istiyorum bu bile bir devrimdirKiz kardesimin bir arkadaşi vardi ,sozde uni okuyor iste.Akli fikri evlilik ,kaynana falan.Sozde nişanlandı,eve git gel bir guzel kullandılar kızı her anlamda.Sonrada yol verdiler.Kardesim okulunu bitirdi cok şükür is güç sahibi ,o kız ise gene biriyle nişanlandı, Allah akil fikir versin,vizyon versin ,gençlere
kürtlerde olur ya erkek çocugu daha önemli bi yerde. Ona nazaran yazdım. Irk derken bundan kastım. Irkçı değilim ama her yerin bir popüler özelliği vardır.Kız ya da erkek olmak bir ırk değil cinsiyetdir, buna da ırkçılık değil cinsiyetçilik deniryaşın çoook küçük gibi geldi bana biraz ertele bence bu evlilik işini.
Sen açma aman. Kadınlar kulubü değil kurtlar kulubüymüş bu. Ne güzel medenice yorum yaptınız Allah sizden razı olsun. AydınlandımDaha nişanlı bile değilken kadının evine git gel yapıp bir de manipülasyoncu bir insan olduğunu anlamışsınız (demek ki sizi manipüle etmiş). Evlenince olacakları düşünemiyorum buraya daha sayfa sayfa konu açarsınız.
Valla güzelim hepimiz ablan yaşındayız, ilerde başın yanmasın diye böyle acı konuşuyoruz. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Ama görüyorum ki acılara yürüyor korkmuyorsun.. Kolaylıklar dilerimSen açma aman. Kadınlar kulubü değil kurtlar kulubüymüş bu. Ne güzel medenice yorum yaptınız Allah sizden razı olsun. Aydınlandım
Birincisi ben senin kardeşin değilim, ikincisi senin ne olduğunu mesajlarını okuyan herkes analiz etti zaten ,çevir kazı yanmasın. Sözde öğrenci sozde yirmili yaslarda birinin muhabbetleri bunlarsa ne olduğu ortada iste.Ayrica aileyi ve cocugu bu kadar beğenmiyorsan uzak durursun olur biter.Daha 20 yaşındaki kız elalemin evet elalemin malının akıbetinin derdine düşmüş, her konuda mükemmel olan ama annesi cıssss kaka olan sevgilini al madem kendiniz çalışıp kazanıp, istediğiniz yerden kendi evinizi alınBak kardeşim benim aklım fikrim evlilikte değil evlilik meraklısı değilim sadece be bir durumun içindeyim. Yasadığımı ve analiz ettiğim durumları samimice açıklamak istedim. Allah sana akıl fikir versin de insanları böyle cahil duruma koyma. Farkındaysan ben kendimi kullandırtmıyorum sadece olayların farkındayım ve buna dur demek istiyorum bu bile bir devrimdir
Buram buram sonradan görme çünküBirincisi ben senin kardeşin değilim, ikincisi senin ne olduğunu mesajlarını okuyan herkes analiz etti zaten ,çevir kazı yanmasın. Sözde öğrenci sozde yirmili yaslarda birinin muhabbetleri bunlarsa ne olduğu ortada iste.Ayrica aileyi ve cocugu bu kadar beğenmiyorsan uzak durursun olur biter.Daha 20 yaşındaki kız elalemin evet elalemin malının akıbetinin derdine düşmüş, her konuda mükemmel olan ama annesi cıssss kaka olan sevgilini al madem kendiniz çalışıp kazanıp, istediğiniz yerden kendi evinizi alın
Bu kadar yakın oturmayı istemiyorsanız yapılacak şey basit :Merhaba arkadaşlar 2,5 yıllık ilişkim var şuan söz nişan vs yok aileler kaynaşıyor bu dönemde.
Zaten üniversitede son senem olduğu için biraz yavaştan alıyorum bu ciddileşme sürecini.
Her neyse ben kayınvalide adayımın yanına git gel yapıyorum eşiyle ve kızlarıyla yaşıyorlar. Kadın fel fecir biri her şeyi yönetmek istiyor farkettim. Hani bazı insanlar olur ya profesyonelce manipüle eder işte bizimki de iyi diliyle ve yönlendirmesiyle istediğini yaptırır. Kadın kendi evliliğinde de her şeyi yönetmiş.. şuan canım cicim diyor ama ben kendisini sıkıntılı buluyorum.
Beni ve sevgilimi evlendirip ev almamızı kolaylaştırmak için yazlıktaki arsasını satacaklar. Mesela ev 1.5 trilyon ise 1 trilyonunu sattıkları bu arsa karşılayacak. Sevgilimle bana bu şekilde ev alacaklar ama onlarda (güç) para olduğu için bize seçim hakkı sunmuyorlar. Kaynana adayı istiyor ki bi-iki sokak ilerisinde oturalım, her zaman elim kulağım onlarda olsun. Kadının niyeti şuan iyi olabilir anlıyorum ama çok müdahale edeceğinin sinyalini alıyorum şimdiden irrite oluyorum. Sevgilim aile konusunda karışmaz. Kendisi hatta bana şöyle dedi ‘’lütfen beni kimseyle arada bırakma diye, haftada 1 gideriz eğer çok istersen ‘’
Ama çok inandırıcı bulmuyorum çünkü adam yaşadığı semtin dışına çıkmamış, sadece bir tane arkadası var yani şöyle söyleyeyim bu adam bi fanusta yaşıyor. Fanusta alışkanlık demek. Bana ne kadar yok çekse de ikna olmuyorum.
Ben istiyorum ki evimiz iki tarafa da eşit uzaklıkta olsun. Sadece onun annesine yaklaşmak istemiyorum. Benimki nasıl benim anneme yaklaşmak istemiyorsa benimde onun annesine yaklaşmak istememe hakkım var.
Evi alacak güç ailesinde olduğu için ve çocuğun böyle konularda çok dahil olmak istemediği bu ilişkide neler yapmam gerekiyor.
Not: iki kız çocukları var sevgilim tek erkek çocuk onu seviyorum ama çok yakınkarda oturmayı inanın kalpten istemiyorum. Ailesi iyi hoş ama fena.
İki tarafın ailesine de eşit uzaklıkta olmak istiyorsanız kimseden para almayın. Para almaya gelince geleneksellik, mesafeye gelince modernlik istemek pek mümkün değil. Birini seçin yoksa huzurunuz olmaz.Merhaba arkadaşlar 2,5 yıllık ilişkim var şuan söz nişan vs yok aileler kaynaşıyor bu dönemde.
Zaten üniversitede son senem olduğu için biraz yavaştan alıyorum bu ciddileşme sürecini.
Her neyse ben kayınvalide adayımın yanına git gel yapıyorum eşiyle ve kızlarıyla yaşıyorlar. Kadın fel fecir biri her şeyi yönetmek istiyor farkettim. Hani bazı insanlar olur ya profesyonelce manipüle eder işte bizimki de iyi diliyle ve yönlendirmesiyle istediğini yaptırır. Kadın kendi evliliğinde de her şeyi yönetmiş.. şuan canım cicim diyor ama ben kendisini sıkıntılı buluyorum.
Beni ve sevgilimi evlendirip ev almamızı kolaylaştırmak için yazlıktaki arsasını satacaklar. Mesela ev 1.5 trilyon ise 1 trilyonunu sattıkları bu arsa karşılayacak. Sevgilimle bana bu şekilde ev alacaklar ama onlarda (güç) para olduğu için bize seçim hakkı sunmuyorlar. Kaynana adayı istiyor ki bi-iki sokak ilerisinde oturalım, her zaman elim kulağım onlarda olsun. Kadının niyeti şuan iyi olabilir anlıyorum ama çok müdahale edeceğinin sinyalini alıyorum şimdiden irrite oluyorum. Sevgilim aile konusunda karışmaz. Kendisi hatta bana şöyle dedi ‘’lütfen beni kimseyle arada bırakma diye, haftada 1 gideriz eğer çok istersen ‘’
Ama çok inandırıcı bulmuyorum çünkü adam yaşadığı semtin dışına çıkmamış, sadece bir tane arkadası var yani şöyle söyleyeyim bu adam bi fanusta yaşıyor. Fanusta alışkanlık demek. Bana ne kadar yok çekse de ikna olmuyorum.
Ben istiyorum ki evimiz iki tarafa da eşit uzaklıkta olsun. Sadece onun annesine yaklaşmak istemiyorum. Benimki nasıl benim anneme yaklaşmak istemiyorsa benimde onun annesine yaklaşmak istememe hakkım var.
Evi alacak güç ailesinde olduğu için ve çocuğun böyle konularda çok dahil olmak istemediği bu ilişkide neler yapmam gerekiyor.
Not: iki kız çocukları var sevgilim tek erkek çocuk onu seviyorum ama çok yakınkarda oturmayı inanın kalpten istemiyorum. Ailesi iyi hoş ama fena.
Kv 1 milyon verecek.1 milyarını verecek 500 -800 bin tl kendimiz ödeyeceğiz. Evet güzel bir pay ödeyecek ama bizim de tutarımız var