Kaynanamla yakın oturmak ve sevgilimin bu konulara karışmaması

Şu yaşta daha okuldan mezun olmadan kaynanam da kaynanam,ev alacaklar ama karışacaklar, yok kapan dediler diye ağlıyorsunuz bravo gerçekten.
Birkaç seneye açacağınız konuları görebiliyorum.
Bende görüyorum bana ayrılma ve soğuma taktiği ver dkskdkdkdk büyü mü yapayım kendime soğumak için. Bende bunların farkındayım ama

Alırlar mı bilmiyorum. Kv istediği yerden alacak gibi. Beni ikna etme girişiminde olur mu bilmiyorum. Kadına bi saygısızlık yapmadım okudum efendi oturmasını kalkmasını bilen biriyim belki kaybetmek istemez ama çocugun pasifliği benim canımı sıkıyor. Annesini ikna etse ortalarda ev alma konusunu..son çare kira kalıyor.

Keşke profindeki kedi olsaydım dertsiz tasasız :)

Bu mesaj cok sey anlatiyor. Kapanmanizi bekleyen aile her disari ciktiginizda sizi gozetleyecek. Zaten hepsi bir mahallede oturuyormus.
Market sag tarafta, gelin sola döndü,
Evden 1 de cikti, 5 te döndü,
Bu saatte eve gelinir mi,
Evine gelen misafir kim.
Boyle bi ortamda sevgi mevgi kalmaz.
Bu yasta niye evleniyosunuz ki? Daha cok gencsiniz. 22 yasinda kayinvalide gozetimi altında, herseyine karisilarak yaşanmaz

e evlenme o zaman?

Ben eşimin anneannesi teyzesi dayilarinin olduğu mahalledeyim
İlk başta bende öyle olacak diye düşündüm
Ama semt çok güzeldi o yüzden sorun çıkarmadım
Yerleştik evimize
Ve hiç sorun çıkmadı
Ne gelirler ne müdahale ederler
İki ayda bı yemeğe davet ederler kabul edersek gideriz çoğu zaman bahanemiz olur
Hiç öyle iç içe olmadık
Hiç biriyle

Asla ama asla eşinin ailesiyle yakın oturma zıkkımın kökünü yaptim yemeğe gelin,şu geldi gelin,suna gidicez gelin,bilmem kimin bebesi olmus hadi görmeye gidelim,bu haftasonu düğün var gidelim,gün var gidelim,sana gelelim,aramadın sormadın,gelmedin sana milyarlarca örnek sayabilirim.Ben var ya şu 2 senedir rahatım 5 senemin 3 senesi bunlardan kurtulmaya calısmakla gecti ördek ailesi gibi ic içe olmak istediler hep

Es adayiniz sizi koruma niyetinde degil. Evlenmezsiniz akliniz varsa..

Nasıl kurtuldun

Siz nerelisiniz eşiniz nereli ve hangi semttesiniz semt bile nezih imzalar taşır

tm knk ne allah aşkına. kendi kendinize dünya kadar evlenmemek için sebep sayıyorsunuz. parayı kaynananız veriyor evi onlar alıyor. kaynınız kapanmanızı istiyor ona bile karışabiliyor. tüm sülale aynı mahallede. sevgiliniz size asla güven vermiyor.

şu kadar olumsuzluğu sevgi nasıl kurtarıyor anlamış değilim. ki yaşınızın gençliğinden bahsetmiyorum bile. karar sizin tabii.

Şimdi sen içten içe düşünüyorsun ki bu çocuk pasif, evlenince ailesi de biraz uzakta olsun ben bunu idare ederim ama öyle olmuyor o işler. Evden önceki sorun pasif, ailesiyle göbek bağını koparamayan biriyle evlilik düşünmen, bu da gençliğinden kaynaklanıyor. İstersen bin kilometre öteden ev aldır bu adamı değiştiremezsin bu aileyle hep baş başa olursun, çok çekersin. O yüzden okulunu bitir, biraz yaşa, tecrübe edin, sonra evlilik düşün. Kv ye gelince para onun, istediğini alır sen bu konuda söz sahibi olamazsın ancak ben bu şekilde yaşamak istemiyorum deyip ortamı terk edebilirsin başka yolun yok.

22 yaşında ciddileşmek istediğinize emin misiniz ? Diğer konulara gelene kadar asıl sorun yaşınız.yapmayın, etmeyin.siz şimdi kendi gözünüze küçük gelmezsiniz.ben 15 yaşında bile kendimi küçük hissetmiyordum çünkü.evlenilecek bir yaş değil.üstelik eğitimli biri için.bu yaşlar bilmem kimin anasını, danasını, bilmem kaç milyona sattığı arsaları düşüneceğiniz yaş değil.bırak bu demode işleri.sanki 22 yaşında biri değil de koca karı tipli eğitimsiz biri yazmış konuyu.yakişmıyor size.
Kendi evini de kendin al.kaynanaya ev aldırmaya çalışıp bir de sevgiline anacı diyorsun . Üniversiteye hobi olarak gitmişsiniz sanırım.hiç iş bulma, kendi göbeğini kendi kesme planları, eğtlitimli insan ufku yok konuda.

Son düzenleme:
E ozaman daha neyi dusunuyosun olmaz boyle biriyle buyumemis olgunlasmamis kendisni ailesinin yönetimine teslim etmis birey bile olamamis boyle biriyle cok zorlanirsiniz mutluda olamazsiniz daha okuldan mezun olmadan ne bu evlilik acelesi ne bu dertler cok sonra dusunmeniz gereken seyler bunlar. Ayrilmaniz en dogrusu olur

Kanks ben 22 yaşındayım senin gibi düşüncem vardı ama çocuğu seviyorum. Neyse artık hayırlsı. Düşüncene sevindim ama böyle devam et tüm samimiyetimle söylüyorum
Millete akıl dağıtıp bizden akıl istemen
Senin evliliğe değil kendini geliştirmeye ihtiyacın var.
Oku, işini gücünü eline al.. Kimseye muhtaç olmayacağın bir hayat kur sonra evlenirsin. Böylece oturacağın yeri kayınvaliden değil sen seçersin. Yaşın küçük, evleneceğin adama güvenmiyorsun, sorunu onun ailesinde arıyorsun. Burada çocuklarına düşkün bir aile var. Aynı şekilde anne babasına düşkün bir evlat. Anne babaya ya da evlada düşkün olmak son derece normal ayrıca. Bu hayatta evlatlarım bir yana dünya bir yana.. Anam babam bir yana dünya bir yana..
Evlendiğinde seni kızları gibi görüp el üstünde tutacak bir aile de olabilirler. Ama bu riske atılıp denenecek bişey değil. Olmayabilirler de
Senin önceliğin kendi ayakları üzerinde duracak güçlü bir kadın yaratmak kendinden...

Kanks ben 22 yaşındayım senin gibi düşüncem vardı ama çocuğu seviyorum. Neyse artık hayırlsı. Düşüncene sevindim ama böyle devam et tüm samimiyetimle söylüyorum
İyiki bu evlilik işini bayağı yavaşdan alıyorsun, az daha erken olsaymış 15 yaşında başlıcaktın demekki
Kadının verdiği para ile alacağı evin konumu size uygun değilse, sağol kanks ya biz kendimiz alırız evimizi sen yazlığında güzel güzel yazlarını geçir der eyvallah çekebilirsiniz mesela.
Ha ozaman tabii bayağı yavaşlatmak gerekir evlilik işini tabii, oda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…