- 31 Ekim 2022
- 1.504
- 5.463
- 24
Dediklerinizde yüzde yüz haklısınız, o yüzden böyle erkeklerle evlenmemek gerekiyor çünkü belli armut dibine düşmüş, malzeme bu. Ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz. Sakın değiştiririm, istediğim gibi olur falan düşünmeyin, olmuyor. Kesin bilgi bdv sayesinde ben bile öğrendim. Gerisi size kalmış. Hayat sizin, seçim sizin.Küsüratı bi z kuşağı olarak söylememek benim hatam
Benim kendi annem de diyor kadın istediği yerden alır para ondaysa diye. Ama düşünsenize evimi aldım diye her şeyime karışacacak. Mahallerinde anneannesinşn teyzelerinin dayılarının olduğu yere bizi de koyacaklar biz de o mahallede yaşayacağız. Bu kadar iç içe olmak sizce doğru mu? Ben neden kendi aileme uzağım da kayınvalidemin ailesine yakın olacağım?
Konu sahibiyle aramızda 2 yaş var ben 24 yaşındayım ve onun yaşında evlendim, 1 buçuk senelikte evliyim. Kvalideme 45 dk uzakta oturuyorum bende sizin gibi bu kadar çok gitmemişimdir en son bayramın 3. günü gittim eşim o gün izinliydi çünkü ondan evvelde 1 Ocak'ta gitmiştim6 yillik evliyim, kv evine bu kadar gitmemisimdir heralde. Simdiden micmic olmussunuz ortada ne soz var ne nisan. Kadin tehlikeli. Sevgili genc ve pisirik gorunuyor. Evlenmek icin zaten erken. Ben olsam onume bakardim.
KIZILCIK ŞERBETİ; PİNK MOMMY, ABDULLAH BEY, FATİHElimizdekiler:
- Her şeyi yönetmek isteyen bir kayınvalide
- "Şaka yollu" kapan diyen bir kayınpeder (gül gül öldük)
- Beni arada bırakma diyen erkek arkadaş
Kızın istediği ev demedim ki zaten, dikkatli oku bak 'kizin istediği yere gore' demişim... Evet daha nişanlı bile degillerken evin yerine bile ben karar veririm tabi ki...Kızın istediği ev değil yahu. Kız aynı mahallede olmasın bi zahmet biraz ortalarda neden olmuyoruz mevzu bu neden dizinin dibindeyim. Afedersin yaptığım tuvalete bile müdahele edecek kadar yakın
3 sene önce ben üniversiteden mezun olduktan sonra kendi annem babam memleketten daire aldı 200 bin ₺'ye önce ne gerek var dedim şimdi Ya Rabbi şükür diyorum çünkü dairenin güncel fiyatı şu an 2 buçuk milyon değerinde. Konu sahibi de benim gibi ya en azından yatırımlık olur diye düşünse güzel olur ancak kayınvalidesi ve ev sorunundan önce sevgilisi ile bazı konularda anlaşmazlıkları var önce bunu halletmeliler aralarında. Kızı kendi ailesinin yanında yalnızlaştıracak hatta ezdirecek gibi izlenim veriyor anlatılanlara göre.Bu devirde, bu kadar paraya bana da annem ev alsa nerde alırsa alsın okeylerim.
Ne zannediyorsun hem senin istediğin olacak hem de parasını sen vermeyeceksin bedavadan bu yaşta ev sahibi olacaksınız işte öp başına koy. Beğenmiyorsan sevgilinle git ev tut.
Abla bende seninle benzer şekilde kurtuldumKayinvalidemle kavga ettik eşimin diğer aile bireyleri ile de mesafe koydum
Gelin ata binmiş ya nasip demiş der büyükler birde ortada ne fol ne yumurta var derler. Çok değil 2 sene önce ben bu zamanlarda yaşları 20 ila 25 arasındaki arkadaşlarım evlenip hamile kalıp patır patır da doğuruyorlar diye şok geçiriyordum ne aceleniz var diye. Evliliğin e'sinden bile tiksindiğim, büyük konuştuğum bir zamanda eşimle tanışıp apar topar evlendim. Konu sahibinin yaşındayken 2.üniversitemi bitirdim. Velhasıl kelam her şey nasiptir. Aynı yollardan geçen biri olarak söylüyorum aynı şeyleri eski sevgilimde yaşadım ağzımı açıp tek bir kelime etmeden aydınlanıp ayrıldım. Ayrılsın demiyorum ancak salsın, su akar yolunu elbet bulur.Birincisi ben senin kardeşin değilim, ikincisi senin ne olduğunu mesajlarını okuyan herkes analiz etti zaten ,çevir kazı yanmasın. Sözde öğrenci sozde yirmili yaslarda birinin muhabbetleri bunlarsa ne olduğu ortada iste.Ayrica aileyi ve cocugu bu kadar beğenmiyorsan uzak durursun olur biter.Daha 20 yaşındaki kız elalemin evet elalemin malının akıbetinin derdine düşmüş, her konuda mükemmel olan ama annesi cıssss kaka olan sevgilini al madem kendiniz çalışıp kazanıp, istediğiniz yerden kendi evinizi alın
yahu trilyon, milyar daha para hesabı yapamıyorsunuz. milyon milyon..1 milyarını verecek 500 -800 bin tl kendimiz ödeyeceğiz. Evet güzel bir pay ödeyecek ama bizim de tutarımız var
Kadına bir gülme geliyordur.yahu trilyon, milyar daha para hesabı yapamıyorsunuz. milyon milyon..
22 yaşındasınız, söz yok nişan yok kayınvalide diye sahiplenip evine gidip bir de ev muhabbeti yapıyorsunuz. sevgilinizin dünya yansa umrunda değil başka yerden istiyorsan annemi ikna et filan diyor. kim olarak annesiyle pazarlığa girişeceksiniz anlamadım. allah yolunuzu açık etsin ne diyeyim
evet ya.. bir de kadına 1 trilyon, 1 milyar gibi konuşuyorsa kadın içten içe dalgasını geçiyordur.. küçücük kız söz yok nişan yok daha paradaki sıfırları bilmiyor benim alacağım evi konuşuyor kimlerle muhatap oluyoruz diye..Kadına bir gülme geliyordur.
İnsan evladı için ne tür saçmalıklara katlanıyor gerçekten.
Gene kibar kadınmışevet ya.. bir de kadına 1 trilyon, 1 milyar gibi konuşuyorsa kadın içten içe dalgasını geçiyordur.. küçücük kız söz yok nişan yok daha paradaki sıfırları bilmiyor benim alacağım evi konuşuyor kimlerle muhatap oluyoruz diye..
Bu memleketi çok merak ettim.3 sene önce ben üniversiteden mezun olduktan sonra kendi annem babam memleketten daire aldı 200 bin ₺'ye önce ne gerek var dedim şimdi Ya Rabbi şükür diyorum çünkü dairenin güncel fiyatı şu an 2 buçuk milyon değerinde
kiz 3 buçuk yıl önce biz de evimizi 155 bin tlye almıştık, o zaman bu kadar yüksek değildi ev fiyatlarıBu memleketi çok merak ettim.
tamam fiyatlar katladı da memleket diyince kırsal bir yer sandım oralarda da 2,5 gibi rakamlar var mı ciddenkiz 3 buçuk yıl önce biz de evimizi 155 bin tlye almıştık, o zaman bu kadar yüksek değildi ev fiyatları
var var.. maalesef ki. ben küçük bir ilçede oturuyorumtamam fiyatlar katladı da memleket diyince kırsal bir yer sandım oralarda da 2,5 gibi rakamlar var mı cidden
var var.. maalesef ki. ben küçük bir ilçede oturuyorum
evler 1 milyon 500den başlıyor, 4 milyon 500e kadar uzanıyorben de bir daireye o fiyatı vereceğime müstakil yaptırıyorum hatta..
benim annem geçen sene 3+1 büyük güzel bir ev aldı 500 bine, babam da evi aldıkları inşaatın ofisinde çalışıyor. 1 hafta önce babama 3 milyona satmaz mısın diye sormuşlar
3-4 Büyükşehir dışında hala bir yerlerde durum o kadar kötü değildir sanıyordum
Malatya'da yaşıyordum, depremde ağır hasar alan evimizin fiyatı 3 milyoncuktutamam fiyatlar katladı da memleket diyince kırsal bir yer sandım oralarda da 2,5 gibi rakamlar var mı cidden
Oğlu karar vermiyor ki kadın karar veriyor oğlu da semtinden ayrılmayacağı şçin seviniyor ve işine geliyor ben ne kadar istemesemde bana diyor ki annemle komuş ikna et isteğidiğin yerden ev alsın daiga geçer gibi.. yanımda olmak ve birlik olmak yerine kendini bulandırmıyor ailesine
Farkediyorum ama bir şey yapamıyorum. Beni kısıtlayacaklar diyorum ya semtte tüm akrabaları oturuyor beni de herkesin oturduğu o mahalleye sokacaklar tüm mahremiyetim onlara yayılacak. Sevgilim tartışmalarımızı annesine anlatıyor düşün ki evlenince neler olur. Elimi çekip her şeyi yapacak güce sahil değil çünkü konfor alanından çok memnun biri
Kira diyince bi tutuşur gibi çünkü daha önce bu konuları konuştuk beni ikna etmeye calışıyor. Eviniz olsun boşver aldırma falan diyor. Adam istiyor ki annesinin çevresinde otursun. Ben ağzımı açınca benim fikirlerimi sevmiyor istemiyor,desteklemiyor.