Kaynanamla yakın oturmak ve sevgilimin bu konulara karışmaması

Bu genç yaşınızda ev için kredi çekmek mantıklı değil. O parayla yiyip içseniz gezseniz daha huzurlu hayatınız olur. Gidin daha küçük bir eve kira ödeyin karışan olmasın. 800 bine yakın madem kredi çekecek durumunuz var araba alırsınız para harcamak isterseniz.

Hayatı konforlu yaşamak varken, böyle zorlanmana gerek yok.

Siz niye bu aşamada böyle dünden meraklı gibi git gel yapıyorsunuz aradaki çizgiyi siz kaldırmışsınız kadın da kendi düdüğünü çalıp duruyor işte

Sizi de olgun görmedim. İki çocuk cik evlenmeyin

Bu memleketi çok merak ettim.
Uşak canım. Durulacak gibi olmayan dairelerin kirası burda bile 3500 liradan başlıyor. Geçen sene biz bir daire sorduk 1.5 milyon dedi adam,1 ay sonra 2.5 milyona başka birine sattılar. Sandığın gibi değil malesef,ya şehirler hızlıca gelişiyor ya da insanımızın fırsatçılığı diyelim. Köyde arsalar oldu şu an en az 400,500 bin tl malesef.

Ohoo evlenmeyin tabiki. Fanusta yaşayan adamla da zaten evlensen ne yapacaksın boyle bir tip olseniz baska yerde yasamaz

Evlenmek zorunda mısın bu adamla? Tehdit falan mı ediyorlar evlenmezsen vururuz diye..

Evle ilgili bu kadar büyük bir miktar para ödüyorlarsa ev hakkında söz sahibi olarak kendilerini görmeleri çok da saçma değil bence bu durumdan memnun değilseniz sevgilinize açık açık söyleyin ailen ev için ciddi kolaylık sağlayacağı için kendilerinde söz hakkı buluyorlar nerede olması gerektiğine vs kendileri karar vermek istiyorlar o yüzden ben doğru bulmuyorum evi kendimiz kazandığımız parayla alırız zaman içinde su an benim istediğim yerde oturalım evim olmasın ama kafam rahat olsun onlara bu kadar dahil olmak istemiyorum diyin

Annemin arkadasi hep gelinin evini gözetliyordu. Ne zaman cikti ne zaman geldi nerlere gidiyor. Işten mesela gec geldi "Niye gec geldi" diye ogluna hesap soruyordu. Sonra oglu ve gelin baska yere tasindi, ama sonra yinede bosandilar bi sekilde. Yani bela geliyorum diyorsa kacmak lazim

Aynen oyle yapiyolar. Normalde bakkala, markete giderken kocasina ben gidiyorum demeyeceekken, sokaktan cikana kadar haber ucuyor adamlara. Uzak durmak lazim

parayı veren düdüğü çalar anneniz haklı
istemiyorsanız düğünde takılan altınların üzerine nakit eklersiniz varsa ya da kredi çekip ev alırsınız

alamayacak durumdaysanız da kiraya çıkarsınız yapacak bişey yok

Aynen oyle yapiyolar. Normalde bakkala, markete giderken kocasina ben gidiyorum demeyeceekken, sokaktan cikana kadar haber ucuyor adamlara. Uzak durmak lazim

Hele bir cok aile üye varsa hic cekilmez. Bizim bursa bir kadin anlatmisti. Esiyle ana caddesinde el ele yürümüsler. Daha eve gelmeden birileri kayinvalidesine yetistirmis (düsün bunlar cep telefonu olmayan zamanlar birde). Kayinvalidesi "utanmiyormusunuz?!" Demis. Halbuki evliler

Peki hiç bu arsadan paradan alınacak evden haberiniz olmadan ev alınmış olsaydı yani senden önce alınmış hazır bekliyor olsaydı yine o dediği 2 sokak ötesi. Ve kiralar bu kadar arşa çıkmışken ev bulmakta zorken o evde yaşamaya düşünmez miydiniz yine?

Bu devirde kimsede ev alacak durum yok herkes düğününü bile kendi yapıyor aileden destek almadan evi onlar alacaksa maalesef buna uymak zorundasın parasını onlar veriyor sonuçta mesafeye takılma insan bazen aynı alttakileri bile görmüyor orayı idare etmek sana kalmış evlendiğin kişinin ailesi ile de evleniyorsun unutma ben bunu koca yaptım aileyi boşver yok bütünüyle hayatına alacaksın evlilik de bir stratejidir aklını kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…