• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamin yaptıklarını eşimle hemen paylaşmalıpaylaşmalı miyim? Haksız olursam?

Benimkiler de ayniydi , hep karsi çıktılar baktim benim hayatım diye bisey kalmiyo ,yasimda çok kucuk yolun başında çaresine baktim şiddet te vardi bende , Allah razı olsun aileme destek ciktilarda okulumu bitird im iyi yerlere gelebildim. Esinden umidin yoksa hic uzatip hayatini dahada karartma bu günler bir daha ele gelmiyo iyi düşün taşın.

Beni aldattı sanal dan ama inkar ediyor.

@pembegömlek sizin kendi anne babanız destekliyor mu sizi?
mutlaka okuyun, sizi bu kadar baskı altına almaya çaışan bir kv-kp-eş okumanızı desteklemez, mantığa ters.
Okursanız çalışırsınız, güçlenirsiniz, yönetilemezsiniz.

evliliğinizin devam edebilmesi için de yukarıda söyledikleri gibi eşinizxle arayı sıkı tutun, evde başbaşa iken huzur doruklarda olsun, kv kavga nedeniniz olmasın evinizde. kv karşı ise net olun, eşiniz sizden yana olmazsa bu iş zor.

adam işten annesine gelecek, siz ancak yatmaya evinize gidecekseniz o evin kv'nin evindeki bir odadan farkı kalmaz zaten, ilişkinize bu kadar girmelerine izin vermemeye çalışın. ve okulunuzu bitirin, sakın vazgeçmeyin.
Offf kaynanam yine aradı. Domates yapıyordum kışlık. Yok yaptin mi.
Koçan nasıl izin verdi.
Evli barkli kadınsın. Nasıl gorusceksiniz.
Bende dedim izin vermicek ne varki tanıyor ailem dedim.

Kac yasindasin? Yasin kucukse yillarini gencligini bunlara heba etme sakin. Hele cocuk sakin yapma. Hic kimseye mecbur degilsin. Kendine saygi duy ve sana saygi duymayan herkesi cikar hayatindan. Okulunu oku. O sirada calis ayaklarinin uzerinde kimseye boyun egmeden sapasaglam dur. Elalemin yaninda sikinti cekecegine babanenin yaninda cekersin. Meslek sahibi olunca hic kimseye ihtiyacin yok zaten. Lutfen onunde kocaman hayat varken kendin icin yasa ezdirme kendini. Cok uzuluyorum inan ki yazik degil mi sana, gencligine. Kayinvalidenin telefonlarini acma kafana gore hareket et bakalim esin nasil tepki verecek. Hayir demeyi ogren, yeter demeyi ogren. Korkak ve ezik olma. Kendini sev lutfen. O insanlarin kolesi olma!

Siz yüz vermişsiniz. Her gün neden oradasiniz? Gel burada uyu nedir? Nasıl bu raddeye geldiniz çok merak ediyorum. Birden kesmek kolay olmaz azaltın gitmelerinizi. 5 gün gidiyorsanız bu hafta 3 gün gidin. Haftaya 2 gün gidin. Sonrakinde 1 gün. Neden gelmiyorsun derse evime alışıcam, kafamı dinlemek istiyorum, hastayım, eşim için hazırlik yapıyorum, baş başa olmak istiyorum vs. diyin. Aslında sanane, haddini bil! Demek lazım ama neyse..:kızgın::kızgın:

Siz yüz vermişsiniz. Her gün neden oradasiniz? Gel burada uyu nedir? Nasıl bu raddeye geldiniz çok merak ediyorum. Birden kesmek kolay olmaz azaltın gitmelerinizi. 5 gün gidiyorsanız bu hafta 3 gün gidin. Haftaya 2 gün gidin. Sonrakinde 1 gün. Neden gelmiyorsun derse evime alışıcam, kafamı dinlemek istiyorum, hastayım, eşim için hazırlik yapıyorum, baş başa olmak istiyorum vs. diyin. Aslında sanane, haddini bil! Demek lazım ama neyse..:kızgın::kızgın:

Azalttım sonra kavga çıkardı.
Başka bişey olmadı.
Eşimle huzurumuz kalmadı.

Kac yasindasin? Yasin kucukse yillarini gencligini bunlara heba etme sakin. Hele cocuk sakin yapma. Hic kimseye mecbur degilsin. Kendine saygi duy ve sana saygi duymayan herkesi cikar hayatindan. Okulunu oku. O sirada calis ayaklarinin uzerinde kimseye boyun egmeden sapasaglam dur. Elalemin yaninda sikinti cekecegine babanenin yaninda cekersin. Meslek sahibi olunca hic kimseye ihtiyacin yok zaten. Lutfen onunde kocaman hayat varken kendin icin yasa ezdirme kendini. Cok uzuluyorum inan ki yazik degil mi sana, gencligine. Kayinvalidenin telefonlarini acma kafana gore hareket et bakalim esin nasil tepki verecek. Hayir demeyi ogren, yeter demeyi ogren. Korkak ve ezik olma. Kendini sev lutfen. O insanlarin kolesi olma!

Offfff
Bende bunları yapabilmek istiyorum ama korkuyorum.

Bana karşı davranışları yüzünden gerçekten korkuyorum ve artık olmuyorsa olmuyor dememe rağmen kendi içimde birşeyleri yapamiyorum.

Kendi isteklerim hep erteleniyor.

Nasıl kendime güvenerek karşısında dik durabilirim.
Ben düzgunce söylesem o evirip çevirip herkese öyle anlatıyor.
Cirkefleşiyor.
Sonra da ağlıyor acindiriyor kendini.
Eşime söyledim konuşmamız gerek diye.
Artık onların hatalarını esimlesimle konuşmaktan sıkıldım.
Bıktım.
Onu uzmekten.
Ama o beni uzmekten bıkmadı...
Sürekli birşeyler zorla oluyor.

Haddin değil desem beni yolar döver eve kitler.

Sen kaç yaşındasın?? Bu ne ya annene babana böyle sinmezsiniz kaynanaya gelince sesiniz çıkmıyor. Sanane diyemiyomusun arkadaşım? Yürüsün gitsin işine baksın çat çat söyle her şeyi. Kocan arkanda durmazsa da durmasın yol ver gitsin bi kere gelmişsin hayata miletin derdini çekmek için mi? Az kendine değer ver ya. Allahım sinirden ölüyorum sizin gibi pasifleri görünce

Sen kaç yaşındasın?? Bu ne ya annene babana böyle sinmezsiniz kaynanaya gelince sesiniz çıkmıyor. Sanane diyemiyomusun arkadaşım? Yürüsün gitsin işine baksın çat çat söyle her şeyi. Kocan arkanda durmazsa da durmasın yol ver gitsin bi kere gelmişsin hayata miletin derdini çekmek için mi? Az kendine değer ver ya. Allahım sinirden ölüyorum sizin gibi pasifleri görünce
20 yaşındayım.

Eşim anneme erken git dedi laf etmesin dedi.
Şimdi gider gitmez sorun çıkarmak istemiyorum napacagim ya.

Sizde hata valla. Neden her gün gidiyorsunuz neden yemeğiniz orada yiyorsunuz neden laf ediyorlar diye eve misafir çağırmıyorsunuz? Artık Bunları düzeltmeniz zor bir kere alıştırmışsınız

20 yaşındayım.

Eşim anneme erken git dedi laf etmesin dedi.
Şimdi gider gitmez sorun çıkarmak istemiyorum napacagim ya.

Şimdi ne yapacaksın biliyo musun bu akşam git sorun çıkarma orda ama mesafeli dur. Üzgün olduğunu belli et eşine. Sonra eve döndüğünüzde al karşına çok kesin bi dille bir daha böyle bir hayat istemediğini annesinin he rşeyine karıştığını ikinize ait bir aile olmak istediğini ve arkanda durmasını istediğini söyle. Uyumama bile izin vermiyor ben artık dayanamıyorum saygısızlık etmek istemiyorum dengeyi kurmak sana düşüyor de. Eğer o eşin olacak adam hala sana karşı çıkarsa da kararından dönmeyeceksin zamanla hepsi alışır yeterki sen dişli ol biraz.

Bu kadına neden bu kadar Valide Sultan muamelesi yapıyorsunuz ben anlamadım ki? Kadının kıçını oğlu kaldırmış olabilir ama siz de göz yummuşsunuz. "Benim evime gelecek misafir sizi neden ilgilendiriyor?" demek yerine "Yok canım eve gelmicek ki ihihi" yapmışsınız. Bu işi çözene, kadını hayatınızdan geri postalayana kadar çocuk mocuk yapmayın sonra yapışır kalır size.

Offfff
Bende bunları yapabilmek istiyorum ama korkuyorum.

Bana karşı davranışları yüzünden gerçekten korkuyorum ve artık olmuyorsa olmuyor dememe rağmen kendi içimde birşeyleri yapamiyorum.

Kendi isteklerim hep erteleniyor.

Ilk once tam olarak neyden korkuyorsun onu bi soyle?
Herseyi hemen yapmak zorunda degilsin. Yavas yavas gerceklestir bahsettigim seyleri.
En onemlisi once HAYIR demeyi ogren. 20 yas nedir ya onunde kocamaaan bir hayat var. Gec kalirsan pisman olursun. CESUR OL. Suan ne istiyorsan okuyabilirsin hangi meslegi istiyorsan sahip olabilirsin ama istersen. Lufen gec kalma. Esinden korkma. Ailen yaninda olmasa devlet yaninda olur. Neredeysen gelip kurtarasim geldi!

Back