• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamin yaptıklarını eşimle hemen paylaşmalıpaylaşmalı miyim? Haksız olursam?

Tasman da vardır senin?

Nasıl tahammül edebiliyorsunuz böyle durumlara? Nasıl aileleriniz var sizin? Nasıl böyle evlilikler yapıp, sürdürüyorsunuz anlamıyorum yaa!

Yapmayın Allah aşkına!
Dokuz canlı değiliz. Bir kere geliyoruz dünyaya. Yaşamınızın, ömrünüzün, sağlıklı ve genç olduğunuz günlerin kıymetini bilin.
Varlığınızdan daha kıymetli bir şey yok!
Azıcık kendinize saygınız olsun.

sana yardimci olabilirim inan okudum icim sikildi cozumler bende bana ulas. Ciddiyim ozelden mesaj at cunku uzun uzun konusucaz bu oyle yorumluk bir durum degil. Allah yardmcin olsun

eski konularina baktim cok uzuldum durumuna. Keske o aileden kurtulabilsen! sana deger vermiyorlar ve surekli dediklerini yapmani istiyorlar. Kendilerine kole almislar sanki seni. Ayrilsan gidecek bir yerin yok mu ? Annene gitsen ?
calisirsin ve yeni bir hayat kurarsin. Cocuk yok yasin daha cocuk sayilir. Bunlar duzelmez kac kurtar kendini.

Esimden dun siddette gordum.
Bana aldsttiysam hakketmissindir dedi diye ona vurdum.birksc canini acittim
Tekme sttm diye kendimi korumak ivin bogsximi skti. Yuzume tokat atti.
Kimi csgiriyorsab csgir dedi.
Ses kaydi yapti.
Beni odaya kitlemisti. Sonrs anahtarları almos ama oyle bisey yok diyor.

Kimseyi aramadım.
Telefonu cikarsam ortsys hrmen zaten elimden alirdi.
Sonrs
Bir sure sonra
Yok elimi op ozur dilerim boyle seylerbolsin istemedim3 dedi.
Pismanim vurdugum icin dedi.

Eski seyleri acip huxurumuz bozulmasin dedi.

Ben disarda okulunu oku derim ama senin bana hal ve hareketlerin iyi degil dedi.
Neysr off kizlar ya.
Ben buna nasil sustum.
Duzelmiyor hicbisey.
Yok ben arksdssima gitmisim hemen o gun lavga etmisiz.

Of of..
Zaten siddet de boyun egdirmenin bir yontemi. Olmazsa olmazlarindan.
Senin icin uzuluyoruz canim.
Ama uc bes cumle yazmaktan oteye de gidemiyoruz burada.
Belki rahatlauici da oluyotdur yazilanlar guc veriyordur...
Ve fakat seni kurtaracak olan yine sensin.
Ister bu evliligi surdurmede ister bitirmede her durumda kendi gūcūne gūvenmekten baska çare dūşūnme.
Diger destek olacak olanlar gūcūne gūç katar.

Zaten siddet de boyun egdirmenin bir yontemi. Olmazsa olmazlarindan.
Senin icin uzuluyoruz canim.
Ama uc bes cumle yazmaktan oteye de gidemiyoruz burada.
Belki rahatlauici da oluyotdur yazilanlar guc veriyordur...
Ve fakat seni kurtaracak olan yine sensin.
Ister bu evliligi surdurmede ister bitirmede her durumda kendi gūcūne gūvenmekten baska çare dūşūnme.
Diger destek olacak olanlar gūcūne gūç katar.

Siddeti ilk ben bsslattm sinirden vurfum onceki geceden ama o bisey yapmadi. Sozle karsilik verdi sadece...
Ona vurarak benxe hats ettim.
Tokat aytm
Ona.

eski konularina baktim cok uzuldum durumuna. Keske o aileden kurtulabilsen! sana deger vermiyorlar ve surekli dediklerini yapmani istiyorlar. Kendilerine kole almislar sanki seni. Ayrilsan gidecek bir yerin yok mu ? Annene gitsen ?
calisirsin ve yeni bir hayat kurarsin. Cocuk yok yasin daha cocuk sayilir. Bunlar duzelmez kac kurtar kendini.

Anneme gidemem.
Kendim hayat kursrim ama devam etmek istiyorum en azindan bir sens dluncaya ksdar

Siddeti ilk ben bsslattm sinirden vurfum onceki geceden ama o bisey yapmadi. Sozle karsilik verdi sadece...
Tokat aytm
Ona.
Siddet zaten sözūn bittigi yerdir.
Kelimelerle kendinizi ifade edemeiginizde ya da ifade etmekle ugrasmak istemediginizde olur.
Aslinda siddet kestirme yoldur.
Sizin durumunuzda ilk ben baslattim diyerek kendini rahatlatyorsun sadece icine dustugun bu hayattan ofkeni almaya calisiyorsun.
Belki de ezilmisliginin ustunu ortmeye calisma çabasi...

Tokat aytm
Ona.
Sen kadinn gucunle ne kadar vurmus olabilirsin ki. Sen baslatsan bile onun yaptigi dogru kabul edilemez. Seni ezmeye calisiyor resmen. Sucsuz der gibisin.... lutfen sana sahip cikacak kim varsa ondan yardim iste.

Anneme gidemem.
Kendim hayat kursrim ama devam etmek istiyorum en azindan bir sens dluncaya ksdar
Duzelmicek... o adam duzelcek gibi degil. Eger hala inatla devam edicem diyosan siddetsiz gecimin tek cozumu kayin vlidene cok iyi davranip kendi yanina cekmek yalakalik yap kadin seni ogluna karsi bile korusun.

Duzelmicek... o adam duzelcek gibi degil. Eger hala inatla devam edicem diyosan siddetsiz gecimin tek cozumu kayin vlidene cok iyi davranip kendi yanina cekmek yalakalik yap kadin seni ogluna karsi bile korusun.

Kayinvalidem benle konusmax ki.
Mutfakta ikimiz olalim bisey diyim cevap bile vermez. Kizi gelince konusur.
Aksm ogullariyla konusur.
Ben anca is yapan biriyim.

Bu sekilde yasanir mi ya? Kendi evinde bile rahat edemeyecek misin? Ben evimde vakit geçirmeyi cok seviyorum mesela. Illa bi işim olmasına gerek yok evde kalmam icin.
Ne demek gel burda uyu falan ne rahatsız edici. Eşin neden musade ediyor bu duruma? Konussan ne söyler hak verir mi sana?

Evine kimin gelip gidecegine, aksama ne yemek yapacagina, nerde uyuyup uyanacagina kimse karisamaz !
Ben anlamiyorum gercekten bazi erkek anneleri kendilerini dunyanin merkezi saniyor ama unutuyorlar onlar da bir gelin !
Kesin cizgilerini belirlemen lazim yoksa cok uzulursun :(

Sorun kayınvalideniz filan değil. Asıl sorun eşinizde. Gitmek istemediğiniz için size 2 hafta babanızın evine bırakıyor öyle mi? Hayır madem anasına bu kadar düşkün otursaydı anasının dizinin dibinde neden evlenip ayrı eve çıktı ki? Daha büyüyememiş sizin eşiniz kusura bakmayın. Siz de bu adamla ömür çürütürsünüz evet bir zaman sonra normale döner ama giden sizin ömrünüzden olur unutmayın.

O ne biçim düzensizlik şiştim.. Kv kim oluyor da senin evine, uykuna, misafirine, gezmeye gitmene, kocana yapacağın yemeğe karışabiliyor. Neden kocan evden çıkasıya seni emanet gibi annesine bırakıyor çocuk musun sen?
'Sen ne karışıyorsun anne karışma bizim evimize' de kapat telefonu. Zaten fiştekliyormuş senin daha çok sesin çıksın sustur..
Büyüyün artık biraz büyüyün.. :sinirli:

Karışıyor esim böyle bişey dememe musaade etmez.
2 hafta eşimle ayrı kaldik.
Annesine gitmek istemiyorum diye beni babamin evine bıraktı.

Sen de tıpış tıpış geri döndün yani? :işsiz:

Bari şu büyüyememiş, niteliksiz, pasif adamlara çocuk yapmayın da üreyemesinler..
Gerçi kv yakında sana çocuk yap der ona da tamam anne dersin..

O nasil is öyle okudukca sinirlerim geriliyor. Kurtul ordan.

Sorun kayınvalideniz filan değil. Asıl sorun eşinizde. Gitmek istemediğiniz için size 2 hafta babanızın evine bırakıyor öyle mi? Hayır madem anasına bu kadar düşkün otursaydı anasının dizinin dibinde neden evlenip ayrı eve çıktı ki? Daha büyüyememiş sizin eşiniz kusura bakmayın. Siz de bu adamla ömür çürütürsünüz evet bir zaman sonra normale döner ama giden sizin ömrünüzden olur unutmayın.

O ne biçim düzensizlik şiştim.. Kv kim oluyor da senin evine, uykuna, misafirine, gezmeye gitmene, kocana yapacağın yemeğe karışabiliyor. Neden kocan evden çıkasıya seni emanet gibi annesine bırakıyor çocuk musun sen?
'Sen ne karışıyorsun anne karışma bizim evimize' de kapat telefonu. Zaten fiştekliyormuş senin daha çok sesin çıksın sustur..
Büyüyün artık biraz büyüyün.. :sinirli:

Sen de tıpış tıpış geri döndün yani? :işsiz:

Bari şu büyüyememiş, niteliksiz, pasif adamlara çocuk yapmayın da üreyemesinler..
Gerçi kv yakında sana çocuk yap der ona da tamam anne dersin..
Illa kotulukle mi yaklssmak gerekiyor.
Evime bile baglanamadim.
Evimde is yapmak duzenlemek istegim bir turlu gerceklesmiyor

Evde kalincada is yapmak ve degisimlik yapmak istemiyoeum yoruluyorum

Bugun onlar hastaneye gidiyor diyr ben gitmedim onlara.

Bu sekilde yasanir mi ya? Kendi evinde bile rahat edemeyecek misin? Ben evimde vakit geçirmeyi cok seviyorum mesela. Illa bi işim olmasına gerek yok evde kalmam icin.
Ne demek gel burda uyu falan ne rahatsız edici. Eşin neden musade ediyor bu duruma? Konussan ne söyler hak verir mi sana?

Esim kendisi istiyor.
Cunku kaynanam cok laf soz yapiyor.
Huzurumuzu kaciriyor.
Boyle de benim hzuurum yok

Esim kendisi istiyor.
Cunku kaynanam cok laf soz yapiyor.
Huzurumuzu kaciriyor.
Boyle de benim hzuurum yok

Bazı insanlar kötü sözden anlar. Zaten kv son derece kaba, saba ve hadsiz birisi.

Sen yapamazsın ama yine de söyliyeyim huzurum yoksa başkasına da huzur vermem. Herkes yerini bilmeli..
Eşinle iyi bir anınızda tatlı tatlı konuş. Bizim evimize kimse karışmamalı. Kocaman yetişkin insanlarız diye..

Kendi anne babanızı çekmezsiniz ama elin kadının lafı kanun. Hiç anlamıyorum hiç..

Back