canım olay daha cok buyur dıye korkuyorum yanı bılmıyorum kafam cok karısıkbaban alt kattta mı oturuyor?
şuan evde kım var, ne zaman gidecekler onlar?
ben olsam bebeğimi alıp babamın evıne gdıderdim
hemen yapmalısın benceşimdi o kadın ne gazlar vermıstır eşine senin.
tartısmadan sonra hiçbişi olmamış gibi davranılırsa, asla sorun çözülmez
ciddiye almazlar senı.
ıste en cok buna yanıyorum bılıyomusun o cınnet anında cocugu uyandırmak mı ıstemedım bılmıyorum kı nasıl bı dusunceyle kucakladıgım an onuda ındırmedım...canım diğer konular ayrı açıkçası ben de umut görmedim evliliğinizde. koskaca adam dolduruşa gelmesin bir zahmet, yarın bir gün daha kötü olaylarda dolduruşa gelmeyeceği ne malum.
ama çocuğun olayına gelince; aşağıya kafanda hangi düşünceyle indin bilmiyorum ama bence o zaman inerken de çocuğunla inmeliydin ve ertesi gün de hastaneye sensiz götürmelerine müsaade etmemeliydin? 20 aylık bir bebeğe anne şefkatinden daha iyi gelebilecek bir dr. bilmiyorum.
canım olay daha cok buyur dıye korkuyorum yanı bılmıyorum kafam cok karısık
aynen ole varmıs yokmus bır tek benle konusmuyolar elımden bısı yıyıp ıcmıyolar..
oyle mal gıbı oturuyolat
evde k.peder ve k.valide var k.peder hasta zaten zor yuruyo
bayramda hep beraber ızmıre gıdıcektık benım annemlerde su an orda annemın bugun haberı olmus cılgına donduydu duyunca
baban her tartısmanızı bılmıyo kızım ondan bu kadar sakın ben olaydım elımde kalırdı o kadın annem sen otur kararını ver kocanı sevıyosan hakkını yedırmeden konusun halledın yok ben dayanamıyorum dıyosan kapımız sana hep acık yavrum dedı
ıste en cok buna yanıyorum bılıyomusun o cınnet anında cocugu uyandırmak mı ıstemedım bılmıyorum kı nasıl bı dusunceyle kucakladıgım an onuda ındırmedım...
hastaneye gıderken de benı cagıran olmadı agzımla dıyemedım de o cocugun anası benım farkındamısın dıe ? çok pişmanım olaylar buyumesn dıe susa susa tas oldumm:26:
bu çarşamba babam gidicek onunla beraber bende gitsem ıyı olcak sanırım amacanım sen bir de yemek mi yapıyorsun onlara? ''elımden bişi yemıyorlar'' dediğine göre yapıyorsun
ama sen neden böyle suçlu gibi hareket edıyorsun?
sen ne kadar sorun çıkmasın dıye alttan alıyorsan, o kadar sorun çıkacak emın ol
o bebek senin al kucagına, babanın yanına git
merak eden olursa ararkasma kendını, bırak akışına
hatasını anlaması ıcın bısıler yapması gerek ama hıc sanmıyorum hatasını anladıgını:26:Küfür olayına ben takılmıyorum bu kadar herkes saygısızlık falan olarak gorebılır ama cinnet anında ınsan azından cıkanlara hakım olamaz . Kı zaten cınndet gecırmıs dogal olarak . Burda senın ne yapmak ıstedıgın onemlı . Cocuk ıcın dewam et kızmına gırmıyorum sen ıstersen dewam edersın cocuk ıcın ha kendınde cocuguma tek basıma bakarım gucunu goruyorsan orası ayrı ancak bunda bıle cocugunun babasına da ıhtıyacı oldugunu bılmen gerekır . Sen sevıyormusun ve bu yasananlardan sonra esının sana olan tutumları ne yanı hatasını anlayıp yenıden bır yuvayı sekıllendırmeye calısacakmısınız . Yoksa bu olayları surekı bırbırınınızıın onune koyup aranıza yenı duvarlar mı oreceksınız . Babamının ayrılmak ıstememesının nedenı esının zaman ıcersınde degısebılecegını dusundugu ıcındır . Yoksa anladıgım kadarıyla sana sahıp cıkan bır baban var.
bu çarşamba babam gidicek onunla beraber bende gitsem ıyı olcak sanırım ama
esımınde cocugu nasıl sormadan kacar gıbı alım goturum bılmıyorum
yemek yapıyorum suclulukla bı ılgısı yok bunun yaranmaya calısmak degıl evladım ıcın kendım ıcın o evde yemek yapıyorum...
hatasını anlaması ıcın bısıler yapması gerek ama hıc sanmıyorum hatasını anladıgını:26:
şurda çarşambaya bişi kalmadı babamla konuscameşine ailene gideceğini söyle. zaten boşanacagını söylemişsin
şurda çarşambaya bişi kalmadı babamla konuscam
gerekenıde o soylesın burda kalmak ıstemıyo bılgınız olsun dıye yada ben bır msjla gerekenı acıklarım konusmaya tartısmaya mecalım yok ınanın o kadar berbat bı haldeyım kafam kazan olmuss
emmiyor canım 6 aylıktı benı bıraktıgında bunu bılıyorum ama goturdugumde cılgına donecek onuda bılıyorum aksamı zor sabreden bı kocam var cocuga cok duskun gunde 4-5 tane resım bekler geldıgınde saatlerce oyundan kaldıramam onları oglumda onsuz eksık bılıyorum bunu ıste bunlar en cok dusunduruyo benı cıddı anlamda su ankı canımın yanmasını ayrılsamda degısmıycek hergun olecegıme 1 kere olurum ama o cocuguma baktıkca ondakı eksıklıgı tamamlayamam bu cok dokunuyo bana cıkamıyorum ısın ıcınden...hem sen gıdersen bebeğinide götürmek zorundasınemmıyor mu bebeğin?
ayrıca çok küçük, onun yeri senın yanın
evet canım o kısaltma yaptıgım sey anladıgın sey o adamdıda onu bu hale getırdıler dırdırıyla heee altını cızeyım bende kaynana 1 degıl 2 de gorumce var kaynanadan beter dıller papucc onlar annesınıde gecıyo terbıyesızlıklerı yetmıyo anama babamada agıza alınıycak seyler saydırıolar en buyuk dertlerıde benı cekememelerıde acıklık kapalılık olayı en basından berı yedıremedıler evlenmemızı benım calısıp bısıler yapacak olmamızı hazmedemedılerşuradaki kısaltma yaptığın şey o tahmin ettiğim küfür mü yanlış mı okuyorum? bunu diyen o k.valide olacak şahıs mı?!!!
anası ne ki oğlu ne olsun be canım,yani o anneden bu tarzdaki kadından ancak bu tip bir evlat yetişir zaten..kocan için çok şey derim de keşke eş-baba olmadan önce adam olmayı seçseymiş!!
ne diyim ki şimdi?
aynen oyle guselım whatsapptan gunlerdır yazıyorum 10 gundurbak tavırlarına dıkkat et yapma boyle susuyorum saygısızlık etmemek adına susuyosam laf bılmedıgımden degıl asıllıgımden dıyorum adam bıldıgını okuyo benı onların yanında asagılıyo bagırıyo dovecek gıbı garıp hareketler bulunuyo kı benım kocam mulayım bı adamdır bole cemkırmez adama tanıyamıyorum adamı ama butun suc onun alt zemını hazırlıyo yağlıyo ballamayıda kaynanaya bırakıyo akılsız kocam benım bızı getırdıgı duruma bak huzurunuda dusunmuyoOy oy oy bu kadar şeye rağmen hala çekip evine gitmemiş ya kayınvaliden pes doğrusu.
Eğer eşin sana laf söyletmeseydi kayınvaliden seni bu kadar huzursuz etme hakkını kendisinde bulmazdı, burada en büyük hata eşinde.
çok zor bir durum gerçekten bebeğim olmasa bi nebze eser gürlerim yine ama evlada kıyılmıyor aramızda problemlı bır evlılıgımız olsa ınanın bı sn dusunmem ama normaldede gayet gusel bır ılışkımız var bu kadın ne zaman gelse yada bız gıtsek olay oluyo ben evıne dahı gıtmek ıstemıyorum artık yuz yuze gelmek vs...Ama babama soyledım bana dıyokı nasıl aıle olcaksınız benı ıstemeyen bırıyle ne dıye goruseyım pekı baba huzurumu kaçırmak ıcın mı katlancaksın dıyo 1-2 gunu gecmıycek bırlıktelıgınız esın ıstıyosa gıtce kalcak dıo esımı ısteyen oglumuda ıster ben tek nasıl bırakırım onu ya aklım almıyo cok mu buyutuyorum meseleyı sıgdıramıyorum yedıremıyorum kendıme bu olayları haketmedıgım bıseyı yasamayı ustune bıde evladımla sınanmayı yedıremıyorumkayınvalıden gıller gıttıgınde ılıskınız bı nebze normale donecektır bazen ınsan kendı annesının yapıgını gorur ama onlara veremedıklerı tepkıyı eslerıne gosterırler. Ha bu normal mı hayır tabıkı degıl Ama anlattıgın kadarıyla esın cocuguna gercekten cok asırı derecede duzgun . Bı sure bu sekılde aranız bozulabılır ama sonra duzelıcegıne ınanıyorum ben . Her evde gecımsızlıkler oluyor olmuyor dıyenıne rastlamadım .Esımde bana kendı aılesının yanında bı kac kere aynı seyı yapı akrabalarıın yanında falan ben dırek tepkımı koydum . Insan o zaman cok sınırlenıyor ancak bunlar zaman ıcersnde aşılır dıye dusunuyorum . Senınkının aılesıyle cok muhattap olmucaksın bayramda seyranda arar gecersın. Ben ne evlılıkkler gordum en basıtı benım amcam delı gıbı duskundur babannneme acayıp esı ıle babannemın oyle tartısmaları olmus kı sızın bu anlattıklarınız dewede kulak kalır. Sımdı yengem babannemı byramlarda bıle aramaz ne evıne alır ne evıne gıder . Amcamda ıkısınınde zorlamaz . Esın yuvasnı ve senı sevıyorsa bunları asarsınız . Bıraz zaman tanıyın hatta belkı bıraz ozleyın bırbırınızı
sana aq karısı mı demiş dimi kv yanlış anlamadım? yuhhhhhhh
ağzını yırtardım onun, iyi sabretmişsin.
ilk kez küfür eden birine ağzına sağlık diyesim geldi de demedim yine de. etmeseydin çok farklı durumda olurdun. herkes söylemiş zaten.
çocuğunu işe giderken babana bırak :18:
hayır canım aramız gayet ıyıydı 10 gun oncesıne kadar corumda ve burda devamlı dır dır pesındeydı kaynanam bı gun ogluna bıgun kocasına bıgun kızına kus konusmaz surat yapar agzına gelenı soylerdı ıstanbula donunce tum oklar bana dondu herseyın hesabını benden sorar oldu terslemeler ıle baslayan seyler tartısmaya tartısmaya donen seylerı kavgaya cekmeye basladı olmadık seylerden ole lafları ısıne gelır kısmından anlıyokı hayretlerle bakıyorum...ecmel sen esinle konusuyomusun? Yada osenle
siz ayri yataklardami yatiyosunuz ramazan beri
esinle coxugun esyalarini toplama mevzusunda kocanda dahilmi ve ne diyor bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?