KAYNANAMIN bitmek bilmeyen hakaretleri ve evliliğimizi geldiği nokta...!

buna sadece kıskançlık denmez. fitne fesat karıştırmak da denir. ben olsam parçalarım o kadını kimse de elimden alamaz.

Aslında önünüzde 2 seçenek eşiniz ya sizden ayrılacak yada ailesinden...

Eşinin ailesi ile arasına mesafe koyması şart çünkü artık siz bir ailesiniz bir yavrunuz var ve öncelik sizin ailenizde olmalı. Tabi ki ihtiyaçları olduğunda destek vereceksiniz ama sizin aile içinize bu kadar girmelerine izin vermemeli eşiniz.

bebeğini al eşyalarınızı topla babanın evine in bence. bu insanlarla nasıl hala aynı evde duruyorsun ki? kocanı da ailesinden ayırt etmiyorum valla hepsi aynıymış çünkü hatta en fenası kocan ki karısıyla anasını böyle birbirine düşürüyor. nasıl adamlarla evlenilmemeliye en güzel örnek.

ya aslında her şeyi geçtim onlar niye hala dönmüyorlar ki evlerine? neyi bekliyorlar?

ayrıca moralini bozmak adına değil gerçekleri görmen adına söylüyorum sen o kocadan özrü boşa bekliyorsun, özür falan dilemez haberin olsun.

ecmel ne güzel ki baban ,ailen arkanda iyi ki de aynı apartmandasınız.Olaylara sıcağı sıcağına senin tarafından bakacak biri varmış enazından...
Nasıl olsa baban bunlara bi çeki düzen vermiş.onlar gidene kadar k.v ile konuşma, er ya da geç çekip gidecekler. adam yerine konmadığını iyice anlayınca çekip gitmesi de kolaylaşır belki.
kocana da helal olsun deli anasına güvenip 20 aylık bebeği annesinden söküp götürecek kadar düşünceliymiş (!)

Küfür konusuna gelince tabi ki iyi etmemişsin ama kendimi senin yerine koyduğumda heralde bende aynısını yapardım hemde sinir krizi geçirmişsin. ama buna anlayış göstermeyeceklerine emin ol.
şimdiye kadar hep laf yiyen taraf sen olmuşsun,o gün azıcık göstermişsin dişini . Onlar da görmüşler damarına basılınca neler yapacağını.
Şimdi desem ki : ''bi daha küfür olayına dikkat et'' yine de bişey değişmeyecek. Söylediklerini de unutmayacaklar buna da hazır ol yani.

buna sadece kıskançlık denmez. fitne fesat karıştırmak da denir. ben olsam parçalarım o kadını kimse de elimden alamaz.

Parçalayamzsın benIpek kocanın annesi,evinde misafir, dengesiz de olasa bir büyük işte. haa bunlara rağmen yaparım diyorsan onu bilmem. Eşini boşamadıkça ailesini de boşayamaz insan.

Parçalayamzsın benIpek kocanın annesi,evinde misafir, dengesiz de olasa bir büyük işte. haa bunlara rağmen yaparım diyorsan onu bilmem. Eşini boşamadıkça ailesini de boşayamaz insan.

nasıl parçalayamam ki o benim çocuğum reşit olana kadar tüm haklarından ben sorumluyum. eğer o kadın alıp giderse çocuğumu çocuk kaçırma suçuna bile girer bu olay. ha koca da koca değil erkek müsvettesiyse olay hak getire.

kım ıste kımkı onun esyalarını tek tek topluyo dusundukce sınırımden delıye donuyorum allahım sen koru aklımı kacırcam ınankıı
allah razı olsun canım aılem yanımda ama babam bır hafta burda bır hafta ızmırde korkuyorum carsamba gunu gıderse ya bunlar bana bısı yaparsa...yada bebeğimi alıp goturmeye kalkarlarsa...
bende aynen bole dusunuyorum dedıklerım yanlıs kabul edıyorum ama benı o raddeye getıren ınsanlara ne demelıı cın carpmıs gıbıydım o gece
aynı sekılde babam olmasaydı benı tutan sanırım oldurecektım o denlı delı kuvvetı vardı cunku...
zaten oyle dıycem ya aılen ya ben bır daha asla benı kapılarına beklemesınler ...saygısızlar

haklısınızı yorumlarınız benım ıcın cok kıymetkı cunku tarafsız ınsanların dusuncelerıne ıhtıyacım var allah hepinizden razı olsun eve gıttım cocugum nasıl sarıldı optu benı kurban olayım ıcım gıttı

kesınlıkle hersey kocamdan kaynaklanıyoo ortayı bulamadıgından ...anacıı oluyo ana dıe hepımızın anası var ama anamız bı yerde aılemız bı yerde

valla gaza getirmek gibi olmasında iş oraya geldikten sonra bende iyi bi döverdim heralde başlarım yaşından başından der saçını elime dolamıştım o zaman çok kıymetli olurdun haa sağda solda beni bi dövdü diye ballandıra ballandıra anlatırdı, bazı insanlar alfabetik dilden anlamazlar dayak cennetten çıkma diyede boşuna dememişler keşke dövseydin bide

o yaşta kadın utanmadan küfür edicek, kocamı doldurucak, benimde koca bozuntusu ona uyucak

bende sakin kalıcam, iyi yapmışsın onlar kim oluyoki küfür ediyo cevaplarını almışlar işte

seni bu cinnet noktasına getirene kadar uğraşmasalarmışş,

kaç yaşında kadın saygı bilmiyosa saygıyı da haketmez

diyorum ya kılıt noktada kaldım sonunda onuda yaptırcak bana o olcak bır ınsana bu kadar ıyılık yapılırken onune koyup kaldırılırken bu laflar denmez kaldıkı dırdırcı cenecı bırı degılım kı bunu yapıyoo cok yazık yaa
şimdi tek düşündüğüm bu ilşki nereye gidecek? neden burdalar nedir niyetleri?

tatlım rahat batmasını bilirdin bi insan için kendini çok paralarsan çok uğraşırsan o senin görevin gibi olur lütuf gibi yapacaksın, ya da yapmayacaksın

Ecmel çok üzüldüm yaşadıklarına....Kayınvalide olacak şahıs gerçekten insanlıktan nasibini almamış ve çok cahil bir insanmış.Eşin de çok çok yanlış davranmış sen artık bebeğinle ona emanetsin bir yerde seni korumak kollamak zaten onun görevi iken neden hala annesinin dolduruşuna geliyor anlayamadım.Şimdi ben sana ''Senin yerinde olsaydım.." Gibi birşey maalesef söyleyemiyorum çünkü insan başa gelmedikçe ne yapacağını da kestiremiyor ki.Mesela ben de asla küfür eden bir insan değilim ama insan kriz anında bilemiyor ki ne yaptığını ya da yapacağını...Allahım yar ve yardımcınız olsun minnak bebeğinle ikinizin ecmelciğim.Eşinle ailesine de vicdan akıl fikir versin Rabbim.

sağolun desteklerınız ıcın ınanın okurken bıle ıcım ferahlıyo aklım evde ısım evımın e alt katı aklım cıkıyo cocugu alıp goturcekler dıe kendımı veremıyorum

ama goturemezlerde gorurum cunku ıcım ıcımı yıyo gecelerı yanıma alıyorum ne olur dua edın bana kızlar allah akıl fıkır versın boyle ınsanlara yarabbı benı evladımla sınama

allah allah
sen neden bu kadar emir vermesine bişi demedin ki?
tamamen sorun sende, fazlaca alttan alma kendıne laf söylettirmeye isteğin var

senin tarafın olduğu için önemsiz elbet.
eşin senin ailenin yanında böyle sorumsuz olduysa sende olacaktın
kendi ailesine 1 aydır bakıyorsun, yetmıyor kaynana dırdırı çekiyorsun
ama senın babaannenler gelıyor ama eşinde çıt yok, saygı yok...arkadaşım afedersın ama sen iyi misin?
niye sana böyle davranmalarına iizn verdin?

eşin anasının yanında kaplan maşallah, çiğ çiğ yiyor seni
boşan güzel arkadaşım, çekme bu hastayı, o ana ölmeden senin eşin asla adam olmaz
asla!
bak ben buradan feci sinir oldum, cinlerim tepeme çıktı

karşılıklı küfürleşme olayına da şu gözle bakıyorum;

sen melek değilsin, ne hale getırmısler seni.
karşındakı insanlar insan değil, küfür etmekle iyi etmişsin bence.
insanında bir sınır var, az bile etmişsin...geçirseydin güzel bir cinnet, ayılıp bayılsaydın
bak eşin nasıl tırsıyordu.
bence asla haklıyken haksız konuma düşmedin. hem kime karşı haksız konuma düşecektın ki? adam olmayan eşine mi, ruh hastası kayınvalıdene mı.

Son düzenleme:

ufacık bır evlat hatrına gormezden gelmek zorunda kaldım
kadın hayatımızda yokken hersey mukemmel ama uzaktanda olsa arada yonetmeyı becersede bu denlı sorun yapmıyo
ama gerçekten yorumun dosdogru dıkkate alıcam zaten o aksam son olarak dedıgım cumle suydu pazartesı gıt boşanma davası ac ben senın aılenıde senın su tavırlarınada daha fazla dayanamıycam dedım

ne dedi peki sen öyle deyınce?
yusuf yusuf olduğunu hissettin mi?

ne dedi peki sen öyle deyınce?
yusuf yusuf olduğunu hissettin mi?
yüzü ve dudakları bembeyazdı tek onu hatırlıyorum
ama yusufladıgını sanmıyorum cunku babam benı evıme cıkardıgımda bunların hepsını yutmak zorunda kaldım sankı
keske evladımıda alıp babamın evınde kalsaydım bu laftan sonra anca o zaman yusuflardı belki sonuc nereye gıdıcek bakalım

baban alt kattta mı oturuyor?
şuan evde kım var, ne zaman gidecekler onlar?

ben olsam bebeğimi alıp babamın evıne gdıderdim
hemen yapmalısın bence şimdi o kadın ne gazlar vermıstır eşine senin.
tartısmadan sonra hiçbişi olmamış gibi davranılırsa, asla sorun çözülmez
ciddiye almazlar senı.

Son düzenleme:
canım diğer konular ayrı açıkçası ben de umut görmedim evliliğinizde. koskaca adam dolduruşa gelmesin bir zahmet, yarın bir gün daha kötü olaylarda dolduruşa gelmeyeceği ne malum.

ama çocuğun olayına gelince; aşağıya kafanda hangi düşünceyle indin bilmiyorum ama bence o zaman inerken de çocuğunla inmeliydin ve ertesi gün de hastaneye sensiz götürmelerine müsaade etmemeliydin? 20 aylık bir bebeğe anne şefkatinden daha iyi gelebilecek bir dr. bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…