• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYNANAMIN bitmek bilmeyen hakaretleri ve evliliğimizi geldiği nokta...!

O kv resmen insan artığıymış sen iyi küfürle kalmışsın ben ağzını burnunu dağıtırdım kocana diyeceklerim var ama seni kırar üzer diye yazmak istemedim ama anasının ağzına bakan adamdan koca olmaz şartların nedir bilemiyorum ahkam keser gibi olmak istemem bence o şeytan kabilesi evinden çıkana kadar al yavrunu in babacığının evine onlar defolup gittikten sonra al kocanı karşına konuş öyle bir sonuca varırsın diye düşünüyorum.Bir de hala evde oturuyorlar ya suratı köseleden mi bu insanların :47::47::kkk:

hayir,canim bu olaydan beri nasil diyorum araniz yalnis anladin
konusmuyoruz soylekı ben ayagına cayına kadar goturuyorum dusun yanı yanassa belkı cozulcek dugumler
ama sevgılı kaynana oglum dur ben senın yatagını acayım dıe cıkıyo aradan anne gerek yok ben hallederım dıyo
belkı adam yanıma gelcek sana ne be kadın...

Aklı basında bı kaynana olsa oglum gıt esının yanına yat derdı ama gormem o kı ayrılmamıza dunden razı:14:

Yuvamızı yıktı ya ne cektımm beee:43:

o günden beri eşinle hiç konuşmadınız mı yüzyüze şimdi gelmiş ofise neden babanla konuşmak istediğini sormadın mı olan olmuş ama hiçbişey seni bebeğinden ayıramaz bu konuda tavrını ortaya koy ecmelcim

o günden beri eşinle hiç konuşmadınız mı yüzyüze şimdi gelmiş ofise neden babanla konuşmak istediğini sormadın mı olan olmuş ama hiçbişey seni bebeğinden ayıramaz bu konuda tavrını ortaya koy ecmelcim
sağol zayıflama topıgı arkadasım sormadım cunku konusmuyoruz ıs yerındekılerde anlamasın dıe hıc bulasmadım su anda ıcım ıcımı yıyo bıtecekse bıtsın uzulmem ınanın benı boyle haksızlıklara ezdırdıgı gun ıcımde yara oldu ama evladım ıcın kahır olurum babasız buyuyecegıne kuzum kucucuk daha rabbımden herseyın hayırlısını dılıyorum herkes ıcın ...kendım ıcınde neyse hayırlısı ıkı taraf ıcınde o olsun

Olaylar bayağı çığırından çıkmış. yorumları okumadım ama herkes aynı şeyi demiştir. Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz, belliki günlerdir sizi delirtmişler ve bunun patlamasını yaşamışsınız. olmuşla ölmüşe çare yoktur. bundan sonrasına bakıp, siz onları umursamayın. nasıl yüzsüz bir şekilde durduklarına anlam veremesemde siz adım atmayın. kendileri ne halleri varsa görsün. Ben sizin yerinizde olsam; çocugumuda alır, babamın evine inerdim.

canım isin cok zor Allah yardımcın olsun..tabiki her is kocanda bitiyor o annesiyse sende esisin cocugunun annesisin..ailesi yokken esinle aran nasıl ailesini gorunce mi degişiyor yoksa normaldede sana deger vermeyen birimi eger hep aynı ise işin daha zor..eşin le bu konuyu konusup annesinin gercek yuzunu ona farkettirmelisin bence tabii anlayacak biriyse...esini seviyorsan sabret bir cocuğun var ama kendi mutlulugundan da taviz verme esinle konusmayı dene eger seviyorsa seni kaybetmeyide göze alamaz..evlilik cok zor ki evlilikte ki sıkıntı hic bir seye benzemiyor bazen okadar cikmaz oluyor ki ya dayanıp sabredeceksin yada cekip gideceksin ki bosanıp dul olmak ta hic kolay degil kalıp katlanmakta..Allah iyi insanlarla karsılaştırsın Allahtan korkan merhametli içi temiz insanlarla....

olaylar bayağı çığırından çıkmış. Yorumları okumadım ama herkes aynı şeyi demiştir. Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz, belliki günlerdir sizi delirtmişler ve bunun patlamasını yaşamışsınız. Olmuşla ölmüşe çare yoktur. Bundan sonrasına bakıp, siz onları umursamayın. Nasıl yüzsüz bir şekilde durduklarına anlam veremesemde siz adım atmayın. Kendileri ne halleri varsa görsün. Ben sizin yerinizde olsam; çocugumuda alır, babamın evine inerdim.
sağolun yorumunuz ıcın aklın yolu bır haklısınız ıcımden gecen bu ama yapamıyorum evladımın baba sevgısınede kıyamıyorum sımdı esımle babam konusuyolar bakalım ne olcak herseyın hayırlısı kaderde ne varsa o yasanıyo bız ne desek ne anlatsak boss

canım isin cok zor allah yardımcın olsun..tabiki her is kocanda bitiyor o annesiyse sende esisin cocugunun annesisin..ailesi yokken esinle aran nasıl ailesini gorunce mi degişiyor yoksa normaldede sana deger vermeyen birimi eger hep aynı ise işin daha zor..eşin le bu konuyu konusup annesinin gercek yuzunu ona farkettirmelisin bence tabii anlayacak biriyse...esini seviyorsan sabret bir cocuğun var ama kendi mutlulugundan da taviz verme esinle konusmayı dene eger seviyorsa seni kaybetmeyide göze alamaz..evlilik cok zor ki evlilikte ki sıkıntı hic bir seye benzemiyor bazen okadar cikmaz oluyor ki ya dayanıp sabredeceksin yada cekip gideceksin ki bosanıp dul olmak ta hic kolay degil kalıp katlanmakta..allah iyi insanlarla karsılaştırsın allahtan korkan merhametli içi temiz insanlarla....
amin gülüm inşallah kocam normalde bole bırı degıl annensının nasıl bırı oldugunu bılıyo fakat annesını uyarmadıgı gıbı benıde savunmadıgı gıbı bıde hep dogru yapıyormus gıbı pohpohluyo sorunda tam bu noktada baslıyo aılesınde herkes bu kadını boyle alıstırmıs pohpohlamaya bıraz kendını bısı sanıyo...

Dedıgın gıbı ıkı tarafta zor asagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık rabbım en dogrusunu bılır ınsallah hayır dualarınızı eksık etmeyın

sağolun yorumunuz ıcın aklın yolu bır haklısınız ıcımden gecen bu ama yapamıyorum evladımın baba sevgısınede kıyamıyorum sımdı esımle babam konusuyolar bakalım ne olcak herseyın hayırlısı kaderde ne varsa o yasanıyo bız ne desek ne anlatsak boss

Valla babanız Aklı başında ve uzlaşmacı birine benziyor. İnşallah iyi haberler verirsiniz bizlerede, tabiki bu yuvanın yıkılmasını hiç kimse istemez, eşiniz size sahip çıktığı sürece ama tabiki sizin küfür etmenizde sindirmesi zor bir durum. hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

Baban bisey yapmis ama yanlis yapmis kocanla sizi evine alip kozlarinizi paylastirsaydi kocan la konusmuyosunuz ayni evdesiniz aileside ayri bi gereksiz kimse kusura bakmaain babandada hata var

Esin babana seni sikayet esiyor muhtemelen gaza getirmis gibi olmuyayim da

o kv resmen insan artığıymış sen iyi küfürle kalmışsın ben ağzını burnunu dağıtırdım kocana diyeceklerim var ama seni kırar üzer diye yazmak istemedim ama anasının ağzına bakan adamdan koca olmaz şartların nedir bilemiyorum ahkam keser gibi olmak istemem bence o şeytan kabilesi evinden çıkana kadar al yavrunu in babacığının evine onlar defolup gittikten sonra al kocanı karşına konuş öyle bir sonuca varırsın diye düşünüyorum.bir de hala evde oturuyorlar ya suratı köseleden mi bu insanların :47::47::kkk:
gercekten oyle ınsan sanıyo kendını ama malesef ıcı bomboss bısı kalp yok merhamet yok yok oglu yok annelık duygusu yok evlatlık gorevlerı yok ... Hayırsız bırı
hersey bugune baglı bakalım ne olcak yureğım cok acıyo :14:

Haklıyken haksız duruma düşmek nedir ya? Herkes aynı yorumu yapmış ama ben katılmıyorum! Günlerce evinde kalıyor,yiyor,içiyor,hakaretler,küfürler ediyor,oğlunu doldurup gelininin üstüne salıyor bu kızcağıza cinnet geçirtiyor sonra da haksız olan gelin mi oluyor!! Yok öyle yağma ..Bana kalsa da s...tirip gitsinler cümleten hatta oğullarınıda götürsünler giderken.Yallah...(Kusura bakma arkadaşım ama çok sinirlendim) Az bile demişsin

Son düzenleme:
canım msj dada söyledim şimdide söylüyorum keşke sen o kaynanaya uymasaymışsın haklıyken haksız duruma düşmüşsün bir nevi ve o kadının ekmeğine yağ sürmüşsün amacına ulaşmasına yardımcı olmuşsun..
sana susup kalsaydın demiyorum fazla bile dayanmışsın canım ama eşin birşeylerinn ya farkında değil ya da gerçekten sana karşı sevgisi tümden yok olmuş..
bir erkek yatağını paylaştığı, namusum dediği, beraber nefes alıp hayatı beraber paylaştığı kadına kadınına, çocuğunun anasına bunları nasıl söyler hadii söyleri geçtimm canım da nasıl söyletir sen onun helali değil misin sana söylenen her türlü kötü söz onada söylenmiş olmuyor mu nasıl bir midesi var mış senin eşinin..
sen dünyanın en kötü kadını, annesi, ev kadını, iş kadını ne olursan ol dünyanın en kötüsü bile olsan eşinin sana bunları söyletmemesi lazımdı..

sen artık eskisi gibi ola bileceğinize inanıyor muusn?
sevgi- saygı?

canım ya sen nasıl çocuğunu bırakıpta aşağı babana iniyosun anahtarı değil çocuğunu alıp inecekstin..
ve canım benim bildiğim kadarı ile eşinle arar gayet iyiydi ne olduysa kaynanan geldikten sonra oldu böyle değildi ki eşin canım bence sen evi bi talan et bakalım?

durumuna çok üzülüyorum Allah yardımcın olsun canım Allah sana sabır versin..
umarım evliliğin kaynanan yüzünden bitmez herşey düzelir eşin eski haline gelir çocuğunda hem analı hemde babalı büyür..:14:

baban bisey yapmis ama yanlis yapmis kocanla sizi evine alip kozlarinizi paylastirsaydi kocan la konusmuyosunuz ayni evdesiniz aileside ayri bi gereksiz kimse kusura bakmaain babandada hata var

esin babana seni sikayet esiyor muhtemelen gaza getirmis gibi olmuyayim da
canım benım babamla herseyın dogrusunu yanlısını konustum benı savunmasını bılen bırıdır korkum yok hakkımı yedırmez sıkayet etsın dursun ole bı cesaretı kendınede bulamaz babamı gorunce sole bı dıkelır ayaga...
Babamda hata yok cunku bızı zaman zaman cok bır araya getırdı esım sınırlı ben sınırlı uzlasamıyoruz daha buyuk kavgalar olmasın dıe sectıgı bı yol bu cunku ıkımızınde ıcındekıler taze bıtanem

Hepınızın haklı oldugu tarafları goruyorum bana yakısmayan bıseydı o lafları saymak omrumde kımseye kullanmadıgım laflardı ama sıze yemın olsun o cınnette kalp krızı gecırmedıgıme dua edıyorum bı ınsanın zangır zangır tıtremesı ayakta duramaması nasıl bır duygudur bılırmısınız?yasayanlarınız mutlaka vardır bu yıne benı haklı cıkarmaz kendıme ettım bunları farkındayım sakın olmayı becerebılseydım durum konum daha baska olurdu bununda farkındayım ama oldu keske olmasaydı ınanın esımle kı bırlıktelıgımı tanısmamaızı bı anlatsam destan olur dıllere cok ınsanla cok seyle mucadele ettık ama anası nasıl bıseyse bı ona engel olamıyoruz bızı kene gıbı emıyo :14:

Kelebegımın dedıgı gıbı ınsallah hersey duzelır ama cok zor gorunuyo bunun farkındayım ama hersey onun elınde cunku saygıda bozan kendınır benı bu konuma dusurup bu hale getırende...

İnan diyecek birşey bulamiyorumm.. durumuna cok üzüldüm.. inş en kisa zamanda halledersiniiz..
Sen kocanla sakin sakin konusmaya caliss. Durumunu anlatmaya calis. O sakin degilse sen sakin olmaaya çaliş. Eger seviyorsann.. cocugun icin..

Hepınızın haklı oldugu tarafları goruyorum bana yakısmayan bıseydı o lafları saymak omrumde kımseye kullanmadıgım laflardı ama sıze yemın olsun o cınnette kalp krızı gecırmedıgıme dua edıyorum bı ınsanın zangır zangır tıtremesı ayakta duramaması nasıl bır duygudur bılırmısınız?yasayanlarınız mutlaka vardır bu yıne benı haklı cıkarmaz kendıme ettım bunları farkındayım sakın olmayı becerebılseydım durum konum daha baska olurdu bununda farkındayım ama oldu keske olmasaydı ınanın esımle kı bırlıktelıgımı tanısmamaızı bı anlatsam destan olur dıllere cok ınsanla cok seyle mucadele ettık ama anası nasıl bıseyse bı ona engel olamıyoruz bızı kene gıbı emıyo :14:

Kelebegımın dedıgı gıbı ınsallah hersey duzelır ama cok zor gorunuyo bunun farkındayım ama hersey onun elınde cunku saygıda bozan kendınır benı bu konuma dusurup bu hale getırende...

Sinirlenince agzimizdan neler neler cikiyor.
Sen duzelmesi icin elinden geleni yap, eşin icin.
Kv ni soylemiyorm, allaha havale ediyornm.

canım zaman susma zamanı bayramda da gitme sakın kaynananlara tatile uğurla evden eşinde gidiyorsa gitsin belki bir süre ayrı kalmak ikinizede iyi gelecektir..
olurda eşin sana gel derse uygun bir dille buna gücünün olmadığını anlat ve gitme sen kendini dinle bir süre eşinde kendisini dinlesin canım benim sonra elbet bir çözüm bulunur..
belki bu zaman uzaklık eşinin birşeyleri görmesini sağlar...
ama dediğim gibi uygun bir dille kızmadan sinirlenmeden söyle canım..

canım zaman susma zamanı bayramda da gitme sakın kaynananlara tatile uğurla evden eşinde gidiyorsa gitsin belki bir süre ayrı kalmak ikinizede iyi gelecektir..
Olurda eşin sana gel derse uygun bir dille buna gücünün olmadığını anlat ve gitme sen kendini dinle bir süre eşinde kendisini dinlesin canım benim sonra elbet bir çözüm bulunur..
Belki bu zaman uzaklık eşinin birşeyleri görmesini sağlar...
Ama dediğim gibi uygun bir dille kızmadan sinirlenmeden söyle canım..
zaten su durumda gıtmek ıstemıyorum duzelse bıle artık ıstemıyorum
o gıderse oglumuda alır bırakmaz bılıyorum ıste bu noktada annelık duygularım kabarırsa kı kabaracak polıs bıle cagırabılırım zorla oglumu goturuyolar dıe bana bırakacagını sanmıyorum cunku her fırsatta ben senden daha ıyı cocuga bakıyorum dıyo heee bellı oynamakla olmuyo dıyorum bende donuyo dolasıyo benı arıyo o sabı kuzum annem senın ıcın ne ezıklıklere katlanıyorum kuzum ah buyuk olsaydında senınkı anaysa benımkıde ana deseydın de dursaydın babanın karsısında:14:

Back