canım olay daha cok buyur dıye korkuyorum yanı bılmıyorum kafam cok karısıkbaban alt kattta mı oturuyor?
şuan evde kım var, ne zaman gidecekler onlar?
ben olsam bebeğimi alıp babamın evıne gdıderdim
hemen yapmalısın bence şimdi o kadın ne gazlar vermıstır eşine senin.
tartısmadan sonra hiçbişi olmamış gibi davranılırsa, asla sorun çözülmez
ciddiye almazlar senı.
aynen ole varmıs yokmus bır tek benle konusmuyolar elımden bısı yıyıp ıcmıyolar..
oyle mal gıbı oturuyolat
evde k.peder ve k.valide var k.peder hasta zaten zor yuruyo
bayramda hep beraber ızmıre gıdıcektık benım annemlerde su an orda annemın bugun haberı olmus cılgına donduydu duyunca
baban her tartısmanızı bılmıyo kızım ondan bu kadar sakın ben olaydım elımde kalırdı o kadın annem sen otur kararını ver kocanı sevıyosan hakkını yedırmeden konusun halledın yok ben dayanamıyorum dıyosan kapımız sana hep acık yavrum dedı
ıste en cok buna yanıyorum bılıyomusun o cınnet anında cocugu uyandırmak mı ıstemedım bılmıyorum kı nasıl bı dusunceyle kucakladıgım an onuda ındırmedım...canım diğer konular ayrı açıkçası ben de umut görmedim evliliğinizde. koskaca adam dolduruşa gelmesin bir zahmet, yarın bir gün daha kötü olaylarda dolduruşa gelmeyeceği ne malum.
ama çocuğun olayına gelince; aşağıya kafanda hangi düşünceyle indin bilmiyorum ama bence o zaman inerken de çocuğunla inmeliydin ve ertesi gün de hastaneye sensiz götürmelerine müsaade etmemeliydin? 20 aylık bir bebeğe anne şefkatinden daha iyi gelebilecek bir dr. bilmiyorum.
hastaneye gıderken de benı cagıran olmadı agzımla dıyemedım de o cocugun anası benım farkındamısın dıe ? çok pişmanım olaylar buyumesn dıe susa susa tas oldumm:26: