Kaynanamın beklentilerinden çok yoruldum tek çözüm şehir mi değiştirmek ?

Yine sadece bir tatlı gözüyle bakmışsınız bakın zihniyetini görseniz ne demek istediğimi anlarsınız bu kadın evine bir kişi gelse benim orada bulunmamı hizmet etme mi bekliyor. Çağırılan yerlere gitmek zorundaymışım gibi davranıyor gittiğim de de beni kaldırıyor otuz kişiye hizmet etme mi bekliyor yani sadece kendi evin de değil başkasının evinde de beni kaldırıyor. Nereye giderse birlikte gitmemizi bekliyor. Başkasının evine bile benden tatlı istediği oldu. Bakın benim de misafirlerim oluyor derslerim sınavlarım işlerim var kadın asla düşünmüyor keşke sadece iki üç ay da bir tatlı istemesi olsaydı.

Kaynanam bebek bakacak biri değil bence tanımadığınız insanlar için net düşünceler de bulunmayın. Kaynanam çalışan kadınlara karşı biri. Sizce benim takıldığım iki üç ay da bir yaptığım tatlı mı kadının zihniyeti mi kadın görev olarak görüyor yapar mısın yok misafir geliyor tatlı yap istisnasız her misafirinde orada olmamı hizmet etme mi bekliyor hangi akrabası çağırsa gitmek zorundaymışım otuz kişi oluyorlar orada da beni kaldırıyor hizmet etme mi bekliyor yani ben gelinim gelin olarak yapmam gereken görevlerim var kendi ağzıyla insanın gelininin olması çok güzel eskisi gibi yorulmuyorum dedi. Bu arada derslerim sınavlarım asla önemsemiyor sınavım varsa dahi kesinlikle geleceksin olmadı burada çalışırsın diyor ev de otuz kişi nerede çalışayım. Kpss ye üç gün kala beni zorlayıp akrabalarına getirmeye çalışıyordu.

2_3 ayda bi sizden tatlı istiyor diye mi şehir değiştirmek istiyorsunuz?Başka sorunlarınız yoksa aşılabbililr bı,yarın bigün sizinde bebeğiniz olur sizde bırakırsınız yapmayı
Aslında hayır tatlı yapılır en fazla ne kadar zahmetli olabilir ki. Ben kadının zihniyetindeyim kadın her misafirinde orada olmamı hizmet etmemi bekliyor bakın evine bir kişi dahi gelse gelir misin yok gel başkasının evine dahi tatlı istediği oldu. Zihniyetinde ben gelinim ve yapmak zorundayım mesela bana açık bir şekilde çocuksuz evlilik yürümez dedi sırf çocuğum yok diye ona göre kadın evlenecek asla çalışmayacak eşine ve eşinin ailesine hizmet edecek çocuk yapacak bakacak.

Maalesef her zaman benim adım atmam gerekiyor özellikle kaynanama kalsa zaten sesimi hiç çıkarmamam bekleniyor. Biliyor musunuz kaynanam eşine ömrü boyunca bir kez bile küsmemiş sesini yükseltip kavga etmemiş olması gereken buymuş ki kayınbabam tam aksine şiddet dahil her türlü hakaret küfür hepsini de kullanmış. Ben böyle değilim kaynanam da bunun farkında bu yüzden bende ki baskısı eltime göre daha fazla çünkü eltim onunla bire bir aynı düşünceye sahip biri. Ben ise insanın önceliğinin her zaman çekirdek aile olduğuna hiç bir tartışmanın kök ailelere gitmemesi gerektiğine inanan biriyim. Siz tecrübelisiniz ve bir kadın olarak istikrarınıza hayran kaldım belki siz de kabul etseydiniz bu döngü değişmeyecekti ve çok büyük sorunlar yaşayacaktınız. inşallah ben de sizin gibi cesaretimi toplayıp bunun önüne geçebilirim.

Güzellikle konuşmanız lazım ozaman ben hep diyorum nasıl başlarsa
ben hep diyorum bi ilişki nasıl başlarsa öyle gider erkekler de bu duruma asla el atmaz arada kalıyolar çünkü. Kalkıpta bunun için anasını üzmez eşin tam tersi teper. Konuşacaksın güzel dille yorgunum herzaman yapamıyorum diyeceksinz ozaman

İşte sorunda burada konuştum gerçekten o kadar güzel dille konuştum ki kadın bana küstü aradan bir ay geçti tekrar aynı davranışlarına devam etti eşim de konuştu anlamıyor küsüyor tepki gösteriyor benim gibi iyi bir kaynana yok bu dünyada bile dedi eşime .

Ya tamam kadın küfür etmiyor para istemiyor elimim önünde gel git hızmet et istiyor anladım ama herzaman yapamam de çekil köşene herseferinde enerjini olan gücünü ona açıklamak için harcama. Gitme eğer öyleyse ama aile bağlarınız kopar bunun ortası yok. Kadın cahil laftan anlamıyor eşinde annesi olduğu için daha fazla sert tepki veremiyor kim olsa vermez yani ben de anneme eş için bağırıp çağırmam.

İşim var yapamam demek çok mu zor

O koca ne rahat, hem çalışan kadın almış. Hem de kendisi yetmezmiş gibi annesinin hizmetçisi yapmış. Ne güzel dünya, bu siteyi okudukça niye erkek doğmadım diye kaderime sövüyorum. Hiçbir erkek bir kadina şöyle tahammül etmez. Adam yetmiyor anası da bela oluyor.

Şehir değişmeni gerektirecek bişey yok , hayır demeyi öğrenirsen kimse birsey talep edemez haaa ama sen ille de yok ben cici gelin olacağım dersen o zaman olmaz o iş, kötü olmayı göze alacaksın başka da yolu yok ...

Yardıma gitme işte Taviz vere vere hizmetçi olmuşsun arkadaşım yaaa...

Uzağa gitsen bile bunlar 1 ay yatılı kalmaya gelir , sen değiş bence ...

E yapma işte , eli boş git daha da istemez ...

Eşin sana eş olamamış o da annesi kafasında, sakın çocuk yapma uzunca bir süre...

Zorbalıkla yaptırılan hersey için kalp kırılmalı çünkü taviz tavizi getiriyor , önce tatlı sonra da daha başka konularda zorbalık yapma hakkını bulur kayınvalide, hele de böyle sessiz kızı bulmuş iyice ezer ...

Yahu her misafirde tatlı yapıp, misafirlere hizmet etmek zorunda mı bu kızcağız, her misafir geldiğinde kayinvalideye gitmek zorunda olması bile büyük zorbalık, konu sadece tatlı değil ki ...

Kendi mi iyi hissetmiyor yapamayacağım dersiniz. 1 gün önceden arayıp iyi değilim yapamayacağım gelemem derseniz o da anlar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…