sende cocuk yap o zaman cocugum var durmuyor yapamam dersinKaynanam her kalabalık misafir ağırladığın da benden tatlı yapmamı bekliyor. Tatlı yapmayı çok seven biriydim hobi diyebilirim ama şu an nefret eder duruma geldim görev gibi lanse ediyor. Şöyle ki bu kalabalık misafir ağırlama olayı sürekli olmuyor tahmini bir süre verecek olursam 2-3 ay da bir diyebilirim. Tabi ki sadece tatlı ile de kalmıyor toplandıkları gün yardım da ediyorum. Az önce konuştuk tatlı konusunda ben de yapacağım tatlıyı söyledim bir an da o çok masraf olur oğluma dedi yani kendi oğlunu düşünüp acaba bu kız yoruluyor mu yapmak istiyor mu yok. Bencil insanlardan nefret ediyorum, çözüm bulamıyorum. Eşim kırma onları zaten kalabalık toplanmalar sık olmuyor diyor ama neden ben yapmak zorundayım sıkıldım bu durumdan ve aklıma bir çözüm de gelmiyor. Hem karşı tarafı kırmayacak hem de beni bu yükten kurtaracak bir çözüm öneriniz var mı?
Not= O gün için planımız var gibi çözümler işe yaramıyor çünkü kadın planımızın olmadığı günü bekliyor. Bir eltim daha var asla yapmıyor küçük bir çocuğu var ondan beklemiyor.
Şu an düşünmüyoruz çocuk büyük sorumluluk ancak sanki olsa bile benden bekleyecek gibi düşünüyorum. Sebebi şu olabilir ilk evlendiğim zamanlar sık sık tatlı yapar getirirdim çok severek yapardım alışkanlık gibi mi oldu bilmiyorum ama keşke hiç yapmasaydım.sende cocuk yap o zaman cocugum var durmuyor yapamam dersin
Ee yapamıycam, uygun değilim diyin.Kaynanam her kalabalık misafir ağırladığın da benden tatlı yapmamı bekliyor. Tatlı yapmayı çok seven biriydim hobi diyebilirim ama şu an nefret eder duruma geldim görev gibi lanse ediyor. Şöyle ki bu kalabalık misafir ağırlama olayı sürekli olmuyor tahmini bir süre verecek olursam 2-3 ay da bir diyebilirim. Tabi ki sadece tatlı ile de kalmıyor toplandıkları gün yardım da ediyorum. Az önce konuştuk tatlı konusunda ben de yapacağım tatlıyı söyledim bir an da o çok masraf olur oğluma dedi yani kendi oğlunu düşünüp acaba bu kız yoruluyor mu yapmak istiyor mu yok. Bencil insanlardan nefret ediyorum, çözüm bulamıyorum. Eşim kırma onları zaten kalabalık toplanmalar sık olmuyor diyor ama neden ben yapmak zorundayım sıkıldım bu durumdan ve aklıma bir çözüm de gelmiyor. Hem karşı tarafı kırmayacak hem de beni bu yükten kurtaracak bir çözüm öneriniz var mı?
Not= O gün için planımız var gibi çözümler işe yaramıyor çünkü kadın planımızın olmadığı günü bekliyor. Bir eltim daha var asla yapmıyor küçük bir çocuğu var ondan beklemiyor.
Bunu gerçekten çok isterdim ancak yapamıyorum yapı mı desem hep böyle biriydim çevrem de de hiç bir zaman kaynanam gibi biri olmadı bu gelin adı altında hizmet beklemelerinden bıktım sizin dediğiniz gibi konuşmak gerekiyor aslında.Şehir değiştirme sen değiş. Kırılırsa kırılsın. Seni düşünmeyen insanları sen neden düşünüyorsun ?
En fazla arkandan değişti der dedikodu yaparlar , eşin de bu arada çok düşüncesizce davranmış. Sen bu insanlara bu yüzü vermişsin. Çok üzüldüm adına. Dilerim yapı meselesi demez de yapmıyorum yorgunum der geçersinBunu gerçekten çok isterdim ancak yapamıyorum yapı mı desem hep böyle biriydim çevrem de de hiç bir zaman kaynanam gibi biri olmadı bu gelin adı altında hizmet beklemelerinden bıktım sizin dediğiniz gibi konuşmak gerekiyor aslında.
Söyleyemiyorum işte suçlusu da biraz benim şu ana kadar yaptım ilk evlendiğim zamanlar tatlı yapmayı çok sevdiğim için sık sık yapardım ancak şu an görev gibi olmuş durumda alıştırdım diyebilirim. Maalesef gitmeme gibi bir durumum yok kadın günleri bana ve eltime göre ayarlıyor.Yapamam istersen dışardan al demeyi deneyin.
Mecbur değilsiniz ve yapmak istemiyorsanız bunu açık açık söyleyin.
Ayrıca misafir olduğu gün de gitmeyin tabi ki. Size güvenip çağırmasın
Hastayım desen yada başım ağrıyor gibiKaynanam her kalabalık misafir ağırladığın da benden tatlı yapmamı bekliyor. Tatlı yapmayı çok seven biriydim hobi diyebilirim ama şu an nefret eder duruma geldim görev gibi lanse ediyor. Şöyle ki bu kalabalık misafir ağırlama olayı sürekli olmuyor tahmini bir süre verecek olursam 2-3 ay da bir diyebilirim. Tabi ki sadece tatlı ile de kalmıyor toplandıkları gün yardım da ediyorum. Az önce konuştuk tatlı konusunda ben de yapacağım tatlıyı söyledim bir an da o çok masraf olur oğluma dedi yani kendi oğlunu düşünüp acaba bu kız yoruluyor mu yapmak istiyor mu yok. Bencil insanlardan nefret ediyorum, çözüm bulamıyorum. Eşim kırma onları zaten kalabalık toplanmalar sık olmuyor diyor ama neden ben yapmak zorundayım sıkıldım bu durumdan ve aklıma bir çözüm de gelmiyor. Hem karşı tarafı kırmayacak hem de beni bu yükten kurtaracak bir çözüm öneriniz var mı?
Söyleyemiyorum işte suçlusu da biraz benim şu ana kadar yaptım ilk evlendiğim zamanlar tatlı yapmayı çok sevdiğim için sık sık yapardım ancak şu an görev gibi olmuş durumda alıştırdım diyebilirim. Maalesef gitmeme gibi bir durumum yok kadın günleri bana ve eltime göre ayarlıyor.Yapamam istersen dışardan al demeyi deneyin.
Mecbur değilsiniz ve yapmak istemiyorsanız bunu açık açık söyleyin.
Ayrıca misafir olduğu gün de gitmeyin tabi ki. Size güvenip çağırmasın
Görev gibi lanse etmeleri canımı sıkıyor ve ramazan ayı zaten yardıma gidicem üstüne de tatlı yapmak beni çok yoruyor. Hazır tatlı mümkün değil direk diyor ki işte kendi tatlılarından birini yaparsın.Hazir tatli al gotur her misafirde masraf olsun ama o tatliyi yapma madem istemiyorzun...hii bana sorarsan 2 3 ayda bi kocanin annesi sonucta ne olacak sanki yapsan diyorum
Tatlının tadı çok kötü olsa da yine ister yine ister biliyorum.E malzemeleri eksik, az veya farklı koy. Tadı kötü olsun :)
Ay ne olduysa beceremiyorum artık, nazar değdirdi insanlar dersin. Sürekli tatsız tuzsuz yapa yapa, artık çok beklentiye girmezler, istememeye başlarlar
Bunu gerçekten çok isterdim ancak yapamıyorum yapı mı desem hep böyle biriydim çevrem de de hiç bir zaman kaynanam gibi biri olmadı bu gelin adı altında hizmet beklemelerinden bıktım sizin dediğiniz gibi konuşmak gerekiyor aslında.
Günü ona göre ayarlıyor kaynanam.Hastayım desen yada başım ağrıyor gibi
Ben de çok üzülüyorum değişmeyi de çok isterdim var çevrem de dediğiniz gibi açık net insanlar ben neden böyle değilim bilmiyorum.En fazla arkandan değişti der dedikodu yaparlar , eşin de bu arada çok düşüncesizce davranmış. Sen bu insanlara bu yüzü vermişsin. Çok üzüldüm adına. Dilerim yapı meselesi demez de yapmıyorum yorgunum der geçersin
Evet tam üstüne bastınız hayır diyemiyorum sanki hayır dersem kötü bir insanmışım gibi düşünecekler diye korkuyorum. Elimden geldiğince mesafe koymaya çalışıyorum ama yetmiyorKırmayı bilmiyorsanız o zaman mesafe koymayı öğreneceksiniz yada iyilik asla yapamayacaksınız. Hayır diyemediğiniz için bu durumunuzu çok rahat kullanırlar yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?