Kaynanama sinir olmaya başladım

işte zehirlenmesi yaşadım, onu saymaktan konuya odaklanamadım.. resmen obsesif oldum 10 dakika içinde

Basmış gene burayı kaynanan seni kıskanıyorculaaar üffff he ya he.

Eşine sinir oldu belki siz neden üstünüze alındınız ki birden? Surat ediyorsa siz de pas vermeyin ne var yanii bunda.

Tabi ki eşine söyle ama üslup önemli. De ki mesela: canım annen bize kırılmış galiba, şöyle şöyle derken duydum, akşama gönlünü alalım. O zaman o eşte ailesinin karşısında sizi Savunsun işte

Bence esine kaynananin olumsuz yanlarini yansitma gidene kadar etkilenebilir ins kurtulursun kendi evine cikarsin

Kayananamın kapısını dinlemedim ben kendi odamdayfım oda içerde oturuyodu sesli sesli konuşuyodu zaten ses bana gelsin diye böyle yaptı bence eşime de kaynanamın konuştuğu şeyden bahsetmedim

benim kaynanamin değişik hafifletilmis versiyonu benimki benim yanımda yapıyo dedikodumu bide üstü kapalı değil açık açık uyusam salonda telefondakine beni anlatır git öte odada konuş dimi Yoookk ille yanımda konusucak bende kalkıp selam söyle anne diyorum basliyo bu sefer kızım canım kızım demeye boşver konusabildigi kadar konussun umursama ben ayrı eve çıkalı 6 ay oldu hayatımda olmadığım kadar rahatladım darısı başına inşaallah

Cok tatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…