• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabrımı zorluyor ne yapacağımı bilmiyorum

ilk yıl iyiydi yani böyle değildi. beraber gezerdik tozardık alışveriş yapardık.
bana daha ilgiliydi ki evlenene kadar aramalar sormalar günlük msj sayısı 200 geçerdi cep tlf bakmasam evi arardı. hergün gelirdi özlüyorum ben seni yanımda istiyorum derdi. evlendik yavaş yavaş herşey gitti hadi artık evliyiz olur dedim. aramasın ben aradım işten geldim mi gelmedim mi umurunda olmadı niye gidecek bi yerim yok mecbur eve gelcem tabi.
yani beni artık avucunun içindeyim. şimdi de artık uzaklaşmalar başladı beğenmemeler falan.
ben eşimden 2 yaş büyüğüm sanırım daha çıtırları görüyo ben 2. plana atılıyorum.
ben onun hep zor zamanlarında yanında oldum okulunu bekledim askerliğini bekledim yeri geldi cebine parasını koydum yeri geldi kontur kıyafet ne lazımsa aldım. o işe başladı 6 ay sonra nişan bir sene sonra düğün yaptık. biz herşeyimizi düğünden tut eşyamıza kadar berber aldık.
daha doğrusu çoğunu hep ben aldım. ha şimdi evde aldık ben ne kadar altınım varsa verdim kuruşum yok artık. oda çalışıyo gözü açıldı. bilmiyorum yani durum bu.

tamam bu yazdıkların yani biraz geçmişe gidildiğinde sonuç ortaya cıkıyor neden böyle oldu sorusunun cevabı şu; sen çok değer vermişin bir çok ihtiyacı sen karşılamışın cebine parasını dahi koymuşun ve afedersin bir yerleri kalkmış eşinin evlendikten sonrada senden alacağını almış altınına kadar duygusal anlamdada çıkarken herhalde yaşadığımı yaşadım defneyi çözdüm okudum bitirdim diye düşünmüş her anlamda harcamış seni şimdi işede başlamış gözü açılmış ve aklınca seninle işi bitmiş eşin tüketmiş bir çok şeyi ne yazıkkı öyle düşünüyor burnu sürterde akıllanır umarım..

valla canim alti yas buyugum bende esimden
2 sene olacak evleneli
toplam uc senelik
oyle aman aman bir degisiklik goremiyorum
iki yas ne ki?

yalniz sende sunu goruyorum
diyorsunki ugrasmam artik gitmem terapiste
sabirli bir insan oldugundan acele etmiyorsun
barismak icin
gidip karsisina konussan bu evliligin bitmesini istiyorum
cunku artik mutlu degilim bu hareketlerinden dolayi
diye kizsan
sence ne tepki verir?

Ben küstüğümde tavır yaptığımda o gelmezse ben asla gitmem. o bana göre daha yufkadır aslında ama beni kırana kadar uğraşır sonra köpek gibi pişman olup dolaşır peşimde bir hafta iyi sonra aynı.
dün geç geldi bende astım suratımı çünkü demiştim ona sen geç gel bende sana aynını yapıcam demiştim. geldi karnım aç dedi eee ben bişey yapmadım dedim. başladı kedi gibi etrafımda dönmeye falan şaka yapıyo bilmem ne bende ne oldu arkadaşların ne içirdi sana adam olmaya mı karar verdin dedim. aklıma geldiği kadar laf soktum. gık demedi. benim onu terk etmemden ödü kopar. biliyorum.
ama ne akla hizmet böyle davrandığını da anlamıyorum.

tamam bu yazdıkların yani biraz geçmişe gidildiğinde sonuç ortaya cıkıyor neden böyle oldu sorusunun cevabı şu; sen çok değer vermişin bir çok ihtiyacı sen karşılamışın cebine parasını dahi koymuşun ve afedersin bir yerleri kalkmış eşinin evlendikten sonrada senden alacağını almış altınına kadar duygusal anlamdada çıkarken herhalde yaşadığımı yaşadım defneyi çözdüm okudum bitirdim diye düşünmüş her anlamda harcamış seni şimdi işede başlamış gözü açılmış ve aklınca seninle işi bitmiş eşin tüketmiş bir çok şeyi ne yazıkkı öyle düşünüyor burnu sürterde akıllanır umarım..

evet doğru söylüyosun. bazı şeyler bitti hep. zaman imkansızlıklar mecbur bırakıyor insanı.
ben asla paraya pula değer vermedim ailesi sadece düğün ve nişanda bilezik taktı 2 eski yorgana yüz geçirdi 2 tane örtü yaptırdı okadar şeyle oğlan evlendirdim diye geziyo.
allahtan düğün yaptık hiç sıkılmadık herşey nasıl oldu bilmem diyo. nasıl olacak herşeyi biz borç harç taksit aldık ödeyene kadar anam ağladı. şimdi de ev borcu hala sıkıntıya devam.
eee evliliğimizden ne anladık gözümüz borçtan açılmazken o cimriliğinden yiyecek almıyor.

evet doğru söylüyosun. bazı şeyler bitti hep. zaman imkansızlıklar mecbur bırakıyor insanı.
ben asla paraya pula değer vermedim ailesi sadece düğün ve nişanda bilezik taktı 2 eski yorgana yüz geçirdi 2 tane örtü yaptırdı okadar şeyle oğlan evlendirdim diye geziyo.
allahtan düğün yaptık hiç sıkılmadık herşey nasıl oldu bilmem diyo. nasıl olacak herşeyi biz borç harç taksit aldık ödeyene kadar anam ağladı. şimdi de ev borcu hala sıkıntıya devam.
eee evliliğimizden ne anladık gözümüz borçtan açılmazken o cimriliğinden yiyecek almıyor.

canim herkes öyle.. bu devirde kendini bilmeyen yüzsüz cok.. benim de öyle oldu..kaynim pisligi kendine dügün zamani araba kiraladi yok ne biliyim otellerde kaldi(o yapti bizim yerimize balayi), ceza yedi 2milyar daha neler neler..bütün bunlar benim dügünüm zamani oldu.. adamlar dügüne cok para harcadik diye halen söylüyolar.. bana aldiklari bir cift ayakkabi hem kina hem dügünde giydim :50::50::50: annemlere hic bir sey alinmadi onu hic söylemiyorum...
cimriliginden yiyecek alinmaz ama lüksünden de vazgecilmez..bak ben de calisiyorum ama calistigimin ister inan ister inanma daha 50 eurosunu bu ay aldim o da anneme anneler günü hediyesi alcam diye..kaynanama tabi önden aldik o ayri..benim kocaminda seninkinden fazla farki yok sadece cooook ilgisiz degil Allahtan..benimde altinlarim bitti..dügünde bi bilezik taktilar biliyorum eski nisanlisindan kalan ugursuz bilezik ama nasil ecis bücüs olmus.. baktim bilezik yuvarlak degil köseli resmen :53::53::53::53: dedimki o an esime bunu kimin neresinden cikardiniz?? oh canima degsin pis ugursuzlar...
kendini daha fazla tüketme..cekip gitse senden geriye ne kalcakki sen böyle devam edersen?? sen daha önemlisin bu evlilikte.. öyle erkegin ölüp bittigi asklar evlilikler tv'lerde oluyor..sen kendini degerli gör bak o da inanmaya baslicak buna zamanla.. önce sen :54::54::54::54:

evlendikten sonra borç sıkıntısıda sizi yıpratmış olabilir kaldıki sen eşine her anlamda yardımcı oluyormuşun sana destek olacağı yerde köstek olmuş.. anladığım kadarıyla seni yıldırma politikası içerisinde, eger kendi bırakırsa suçlu hisseder kendini ilerde diye bırakamıyor senin bırakmanı istiyor sırf vicdanı rahat etsin diye ama yılma.. madem istemeyen kendi kendi bitirsin o kadarda erkekliğini yapsın zavallı adam..

canim herkes öyle.. bu devirde kendini bilmeyen yüzsüz cok.. benim de öyle oldu..kaynim pisligi kendine dügün zamani araba kiraladi yok ne biliyim otellerde kaldi(o yapti bizim yerimize balayi), ceza yedi 2milyar daha neler neler..bütün bunlar benim dügünüm zamani oldu.. adamlar dügüne cok para harcadik diye halen söylüyolar.. bana aldiklari bir cift ayakkabi hem kina hem dügünde giydim :50::50::50: annemlere hic bir sey alinmadi onu hic söylemiyorum...
cimriliginden yiyecek alinmaz ama lüksünden de vazgecilmez..bak ben de calisiyorum ama calistigimin ister inan ister inanma daha 50 eurosunu bu ay aldim o da anneme anneler günü hediyesi alcam diye..kaynanama tabi önden aldik o ayri..benim kocaminda seninkinden fazla farki yok sadece cooook ilgisiz degil Allahtan..benimde altinlarim bitti..dügünde bi bilezik taktilar biliyorum eski nisanlisindan kalan ugursuz bilezik ama nasil ecis bücüs olmus.. baktim bilezik yuvarlak degil köseli resmen :53::53::53::53: dedimki o an esime bunu kimin neresinden cikardiniz?? oh canima degsin pis ugursuzlar...
kendini daha fazla tüketme..cekip gitse senden geriye ne kalcakki sen böyle devam edersen?? sen daha önemlisin bu evlilikte.. öyle erkegin ölüp bittigi asklar evlilikler tv'lerde oluyor..sen kendini degerli gör bak o da inanmaya baslicak buna zamanla.. önce sen :54::54::54::54:

allah razı olsun içime su serptin ya. hayır ben kaynanama asla gıcık değilim ama bi an geliyo benim tepemin tasını attırıyo. ha benim eşim benim bunları yaptığımın farkında biliyo da.
ben ona zamanında söyledim huzurum kaçar mutsuz olursam ben o evliliği sürdürmem dedim.
bakalım ya adam olacak benimde kafamda düşüncelerim var artık kısasa kısas halasına gittiysek benimde halama götürcem gelmezse bende gitmicem.
seninkilerde kusura bakma ama gerçekten aç gözler. ne diyim allah hepimize sabır versin.
allahhtan eşin sana değer veriyor.

allah razı olsun içime su serptin ya. hayır ben kaynanama asla gıcık değilim ama bi an geliyo benim tepemin tasını attırıyo. ha benim eşim benim bunları yaptığımın farkında biliyo da.
ben ona zamanında söyledim huzurum kaçar mutsuz olursam ben o evliliği sürdürmem dedim.
bakalım ya adam olacak benimde kafamda düşüncelerim var artık kısasa kısas halasına gittiysek benimde halama götürcem gelmezse bende gitmicem.
seninkilerde kusura bakma ama gerçekten aç gözler. ne diyim allah hepimize sabır versin.
allahhtan eşin sana değer veriyor.

aynen öyle kisasa kisas sen onun esyasi degil esisin.. ES yani aynisi, diger cifti anlamina geliyor söylükte...benim esim de bana cok deger vermiyo, daha 5dakka önce deli etti beni kapatti telefonu.pasam annesigildeydi ordan gitti ise de..kaynanamlar yeni salon esyasi aldilar, bana kurdurcaklar dolaplari felan :53::53::53: ayiptir söylemesi elimden gelir ailede kafasi calisan bi benim..adamlar da beyin yokki.. ama benim evim kurulurken beyap mobilyanin üstünde ayakkabiyla geziyolardi :57::57::57: esyami mahvettiler..sonradan aldigim esyalari da kendim kurdum termemiz oh mis gibi böööyyylleeeee agizlari acik kaldi..simdi kaynanam bana gözünü dikti, yok ben kayinbabana güvenmem senin elinden geliyo sen yap benim esyami sana güveiyom ben, diyo hanimaga...ben de dedimki benim esyam kurulurken hic de öyle demiyordun ama kayinbaban iyi yapar sen karisma diyordun dedim.. giki cikmadi....
al birini vur ötekine iste..esim de beni düsünmezkii.. birazda ise gitcem adam telefon aciyo allahaismarladik demek icin degil annemler gel islerini yap demek icin..
söyle.. her firsatta, ama bunaltmadan, düsüncelerinin degerini kaybetmeden, aklina girsin iyice..her seyin karsilikli oldugu bilsin..sen karisisin kölesi degil..Allah katinda da onun ailesi neyse seninki de aynisi..

Back