• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanama sinir olmaya başladım

Ben kaynanamlarla yaşıyorum. İşte dün akşam eşimin patronunun karısının doğum günüydü. İşte benle kayananm da aynı sokakta oturan bi yakınımıza oturmaya gidicektik eşim onlara giderken tam kapının önünde beni aradı işte nerdesin dedi ben de işte x e oturmaya gdiyoruz dedim hemen eve git işte patronun karısının doğum günü var kimseye bişey söyleme eve hazırlan dışarı çıkıcağız dedi ben de eve geri döndüm kaynanama da bişey demedim. Üstümü giydim kayınbabam evdeydi eşim eve geldi ona söyledi iştee gidicez biz dedi doğum gününe. Eve geldiğimizde saat on iki buçuk falandı. Sabah uyandım kaynanamın suratı beş karış çok sinirli. Kahvaltı ediyoruz çaydanlık yanımda bana söylemiyo çaydanlığı kendine çekiyo doldurmaya çalılıyo ben de ver doldurim dedim doldurdum her neyse. Şimdi arkadaşıyla telefonda konuşuyor arkadaşıyla ben odamdayım sesi geliyo bana işte biz köye gitcez zaten işte ben bugünlerde çok sinirliyim nazar var üstümde kimseye bağırmamak için kendimi zor tutuyorum diyo bilmem ne sinir oldum eşime mesaj attım işte annen böyle davrandı falan diye ben napim diyo zaten üç ay sonra ayrı eve çıkcaz ama bunlar sırf biz ayrı eve çıkmayalım diye köye gitcez diyolar yalandan eşimin fikri değişcek diye korkuyorum ne yspim akıl verin lütfen
Kv her yaptigini esine soyleme mesela. Annen bana surat asti dedin de eee adsm napsin yani . ufak tefek her seyo problemmis gibi anlatinca buyuk sorunlari anlattinizda da onemsiz davranacak dinlemeyecek off yine baslama annemi bi sevemedin diyecek

İyi de kadınla sözleşip bir yere gidiyorken hiçbirşey demeden dönmeniz ayıp olmamış mı
Şöyleki gittiğimiz yer yabancı bir yer değildi aynı sokakta oturduğumuz bir tanıdığımız görümcem ve eltim de vardı eşim işten çıkmış olsaydı da eve gitmek zorunda kalıcaktım. Kaynanam ona söylemedipim için bozuldu sanırım. Ama eşim kimseye biye söyleme dedi

Ama siz kayınvalideniz ile bir yere gidecekmişsiniz hiç bir açıklama yapmadan dıışarı çıktıysanız çokta haksız sayılmaz.
Hayır zaten aynı sokaktaki bi yakınızmızın yanına gidicektik kapının önünd çıktık eşim aradı o sırada nerdesin diye sonra hemen yukarı çık hazırlna dedi

Konuda fazlaca işte kullandığım için kusura bakmayın çünkü çok sinirliydim ve o an hiç farketmedim. Biz akşam aynı sokakta oturan bi yakınımıza uğrayacaktık. Eşim normalde haber vermezsem kızar bir yere gidince ben de mesaj attım gidiyoruz diye. Neyse kapının önüne çıktık eşim aradı nerdesin dedi ben de kapının önünde olduğumuzu söyledim. Tabi ben konuşurken kaynanam yanımda. Eşim hemen yukarı çık hazırlan x ablanın doğum günü var dedi kimseye bi şey söyleme dedi. Kayanam patronun evine gittiğimizi bilmiyo sadece. Eşim söyleme dedi nspim. Kzııcsksa oğluna kızsın. Kayananmın surat asmasındaki bir diğer sebebte eşimin patronunu sevmeemsi çünkü adam kaynanamlara bunları ayrı eve çıkarın daha iyi olur falan demiş çünkü. Kayananmda onun bizi dolduruşa getirdiğini düşinüyor. Bi kere ben eşim patronu ve eşi alışveriş merkezine gitmiştik kaynsnsm demediğini bırakmamıştı ki eşim bekarken de gezerdi onlarla

Ben kaynanamlarla yaşıyorum. İşte dün akşam eşimin patronunun karısının doğum günüydü. İşte benle kayananm da aynı sokakta oturan bi yakınımıza oturmaya gidicektik eşim onlara giderken tam kapının önünde beni aradı işte nerdesin dedi ben de işte x e oturmaya gdiyoruz dedim hemen eve git işte patronun karısının doğum günü var kimseye bişey söyleme eve hazırlan dışarı çıkıcağız dedi ben de eve geri döndüm kaynanama da bişey demedim. Üstümü giydim kayınbabam evdeydi eşim eve geldi ona söyledi iştee gidicez biz dedi doğum gününe. Eve geldiğimizde saat on iki buçuk falandı. Sabah uyandım kaynanamın suratı beş karış çok sinirli. Kahvaltı ediyoruz çaydanlık yanımda bana söylemiyo çaydanlığı kendine çekiyo doldurmaya çalılıyo ben de ver doldurim dedim doldurdum her neyse. Şimdi arkadaşıyla telefonda konuşuyor arkadaşıyla ben odamdayım sesi geliyo bana işte biz köye gitcez zaten işte ben bugünlerde çok sinirliyim nazar var üstümde kimseye bağırmamak için kendimi zor tutuyorum diyo bilmem ne sinir oldum eşime mesaj attım işte annen böyle davrandı falan diye ben napim diyo zaten üç ay sonra ayrı eve çıkcaz ama bunlar sırf biz ayrı eve çıkmayalım diye köye gitcez diyolar yalandan eşimin fikri değişcek diye korkuyorum ne yspim akıl verin lütfen
sessizligini koru. gittikleri günde evde halay cekersin :D ister ayrı eve gitsinler ister köye size ne yaw :D kv ler ve ajitasyonları ..

Kaynanaya "yerim seni ben !!!" :D
Eşinize yansıtmayın diyeceğim ilk defa. Anneciğim neden gidiyorsunuz olurmu öyle şey dedin. 3 ay kalmış. Köprüyü geçene kadar kulak ardı edin. Hatta daha iyi davranın. O rol yapıp işi bozarsa olan size olur. O yüzden sizde nabza göre şerbet verin. Kocam böyle dedi de. Canım de kızdınmı sen de. Yerim seni de :) bir yere bırakmam kulak misafiri oldum de. Tatlı dil yapın yani.

bende sinir oluyorum
olmayan gelin mi var ben göremedim varsa alnında öpücem
Ben varım cnm çok seviyorum kaynanamı Hele birde burdaki kaynana gelin olaylarını okuyunca daha bir sevesim geliyor kimsenin mutsuzluğundan keyif aldığımdan değil benimkinin ne iyi olduğunu anladığımdan tabi yanlış anlaşılmasın

Köye yerleşicez derken siz burda oturmaya devam edin biz arada geliriz e mi getiriyo kayinvalden acaba yoksa ben mi konuyu anlamadim
Öyle bişey varsa ya da yoksa siz her türlü başka eve cikin derim nolur nolmazzz S Seviyorumonuben

Eşinize yansıtmayın diyeceğim ilk defa. Anneciğim neden gidiyorsunuz olurmu öyle şey dedin. 3 ay kalmış. Köprüyü geçene kadar kulak ardı edin. Hatta daha iyi davranın. O rol yapıp işi bozarsa olan size olur. O yüzden sizde nabza göre şerbet verin. Kocam böyle dedi de. Canım de kızdınmı sen de. Yerim seni de :) bir yere bırakmam kulak misafiri oldum de. Tatlı dil yapın yani.

Kaynana çaktırmadan söyleyebilirsin ne var bunda saklamana gerek yoktu alt tarafı anne eşim aradı başka yere gidicez deseydin.Ve kaynanın kapısını dinleyip eşine anlatmanda son derece yanlış ben seni haksız buldum net.

Şanslı gelinlerdensin o zaman ,Allah bozmasın :)
Pek sayılmaz arada tatlı çünki. Birde ben pek takmıyorum. Sağolsun bana kaynanalık yapmaz. Herkese çektirir o yüzden. Bende yapısı tripli diye umursamıyorum gülüp geçiyorum. Hatta eşimin akrabaları bile amma rahatsın diyip şaşırıyorlar :) ben yaşlanmıcam onlar yaşlansın. Ne takcam onları. Gülüp geçiyorum :KK48::halay:

Pek sayılmaz arada tatlı çünki. Birde ben pek takmıyorum. Sağolsun bana kaynanalık yapmaz. Herkese çektirir o yüzden. Bende yapısı tripli diye umursamıyorum gülüp geçiyorum. Hatta eşimin akrabaları bile amma rahatsın diyip şaşırıyorlar :) ben yaşlanmıcam onlar yaşlansın. Ne takcam onları. Gülüp geçiyorum :KK48::halay:
Çok akıllıca,bu durumda o seni değil de sen onu gomersin :D

Back