• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam, oğlum, arkadaşım, aşkım, herşeyimdin sen..

Birilerinin mutsuzluğu üzerine kurulmaya çalışılan mutluluk böyle acı sonuçlarla biter malesef. Siz normal birer arkadaşken ikinizinde hayatında başkaları vardı. Sonra senin ilişkin bitti ve ondan hoşlandığını hissettin o da ilişkisindeki sorunlardan dolayı bir boşluğa düştü ve bu boşluğu seninle doldurdu. Kolay mı kangren olmuş bir ilişkiyi noktalansa bile kalbinden bir çırpıda söküp atmak. Bir ilişki yaşamadan önce zaman vermeliydiniz birbirinize onun içinde küçükte olsa yanan ateşi küle dönmeliydi ki sağlıklı bir ilişki yaşayabilesiniz. Bodoslama dalmışsınız ve kendi girdabınızda boğulmuşsunuz bu işin özeti bu. Allah bir kalp vermiş ama bunun yanında akılda vermiş kullarına.

işin aşk boyutu başka, onunla sohbet etme zevkim bambaşka.
keşke diyorum hep dost kalsaydık da bunlar yaşanmasaydı. aşk boyutunu değil ama arkadaşlık boyutunu çok özliyeceğm. insan sık sık kendini bu kadar iyi anlayan biriyle karşılaşmıyor.
acaba diyorum arkadaşlığımı kurtarabilir miyim.
beni bir daha göremezsin demek belki de ona çok acı çektiricek ama benim de içim hiçbir zaman rahat olmıycak.
tek düşündüğüm aramızdaki sıcak arkadaşlığı geri getirebilmemin yolu ne acaba?
ya böyle bir yol var mı?
çünkü aramızdaki çok değişik birşeydi. yazıyla ifade edilemiyecek kadar ilginç bir ilişkiydi bizimkisi..

yaşanlar unutulur mu arkadaş kalabilirmisiniz ki arada böyle bi çekim varken,kaseti başa sarmak olur sizinki..

bence de bundan sonra bir arada kalmanız zor; ama beni bir daha görme demek, gereksiz yere acı çekmekten başka işe yaramaz. siz ona, seni affettim, bundan sonra herkes kendi yoluna baksın, deyin. eğer çok özlerseniz, arar hal hatır sorarsınız, olur biter, eskisi gibi olmaz ama hiçbir şey... istisna durumlar olaiblir her konuda, hani biliriz ki eski sevgiliden dost olmaz; ama ben eski erkek arkadaşımla arkadaşım hala. nadiren görüşüyoruz, iki ayda bir mesajlaşırız; ama biz kötü ayrılmamıştık. ya biz yapamıyoruz bir arada diyerek ayrılmıştık, o yüzden sizinkiyle karşılaştıramıyorum durumu. ama siz gerçekten arkadaş olabilir miyiz eskisi gibi diye mi soruyorsunuz yoksa içten içe geri dönmek mi istiyorsunuz, orasını tekrar düşünün bence o şu an net değil gibi sizde. hayırlısı olsun hakkınızda..

Herşeyi yaşanmış güzel bir hatıra olarak içinde derin bir yerlere koyacaksın ve yoluna devam edeceksin...
Hayatta insan en sevdiklerini kaybediyor ama bir şekide devam ediyor, sende dostum, ruh ikizim dediğin kişiyi kaybettin, Allah beterinden saklasın diyeceksin ve önüne bakacaksın.
Kolay olmayacak muhakkak, gece yatağına girdiğinde biraz ağlayacaksın ama sonra uykuya dalacaksın,öyle otururken bire anda aklında birikecek hatıralar ama bırakma onlara kendini hemen televizyonda güzel bir komedi dizi açmayı dene ... yada hareketli neşeli arkadaşlarınla birlikte dışarıda vakit geçir. Ders çalışırken hep onunla çalıtığın anlar gelecek aklına, kütüphanede çalışmayı yada arkadaşlarında ders çalışmaya gitmeyi dene...
Burdan yazmak kolay biliyorum ama inan diğer çareler ve çabalar seni üzecek...
Ona kendi doğru kararını vermesi için zaman ve şans tanımalısın ...
Eğer birlikte bir şansınız daha varsa bunu yaratma sırası onda ...
Sen şimdilik derslerine sınavlarına ve mezuniyetine konsantre olmalısın...
Hayatta seni neler beklediğini bilemezsin...
İnan o hayatının adamı mı, emin ol bilemezsin ...
Daha söylenecek çok söz var arkadaşım ...
Ama böyle zamanlarda en doğru şeyler kalbinden değil, beyninden geçenler :)
Şansın açık olsun...

zaten o bir ilişkiden yeni çıkmış kafasında binlerce soru işareti varken boşluktayken sana aşık oldugunu sanmış sonrada anlamış ama iş işden geçmiş bence sende sıkma çocgu daha fazla evet yaşananlar zor ama sende daha önce birini sevdim ama onu tanıyınca unuttun zaten yine birini tanır gene unutursun ,bu kadar hızlı bir şeyleri yaşarsanız olacagı bu

çok haklısın; ama şöyle bir düşünce var aklımda: ben onu bir daha göremiyeceğim. eğer herşeye sünger çekip hiç haberleşmezsem onu ben hiçbir zaman göremeyeceğim ve ruh eşim dediğim çok değer verdiğim insanın yaşadığından bile tam emin olamıycam. facebook'u da yok ki takip ediyim :) of keşke herşey eski huzurlu mutlu günlerimiz gibi olsa.
sanırım affetmemem gerekir dimi. eskisi gibi zaten olamıyorum da yüzüne de gülmemem gerekir zaten şunun şurasında 15 gün belki görücem. sonra ikimiz de kendi yolumuza. belki de master için dünyanın iki farklı köşesine gidip, birbirimizi bir daha hiç göremiycez.

ne ruh ikizlerin çıkar senin daha hayatta.onu hatırlamazsın bile canım.tabiki de affetme.affettinmi daha da çözülmicek sorunların düğümlerini atarsın ve pişman olursun.tek yapman gereken onu unutmak.

Vay be hanımlar ne yorumlar yazmışsınız sabahtan beri:) hepinize okuduğunuz için ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
Şunu tüm içtenliğimle söylüyorum; ben artık bu oyunda yokum. Kafasını mı vurur yoksa göbek mi atar artk ne yapar bilemem ama içinizden biri çok güzel bişey yazmış, artık sıra onda diye. Biliyo musunuz, onu da istemiyorum. Eski anılarımla yaşamak istiyorum. Yani evet; ders ve tecrübe. Onu özleyecek miyim? Deliler gibi. Ama ben güçlü bir insanım en azından "bencil"liğimden midir nedir öyle olduğuma inanıyorum:) (evet alınabilirsin sayın yorumcu laf çarptm:D )
Yorumlarınızla daha da güç buldum, teşekkür ederim. Onu dışarıdan inceleme fırsatı buldum düşüncelerinizi öğrenerek. Eğer ki bir gelişme olursa sizi haberdar edicem ve bu gelişme kadının fendi lehine olacaktır. Kendime söz veriyorum.

Bu arada ben anlamıyorum bazı insanlar var esas kız diyorlar, yahu neyine takıldınız bu kadar anlamadım eğer sevgiliysen birini tapuna almış değilsindir ki. Yok esas kız oyuna geri dönmüş fln, bayanlar yapmayın çok dizi izliyorsunuz. Belli ki aynı şey sizin de başınıza gelecek diye korkuyorsunuz. Eğer ki başınıza gelirse bu konuda suçu başkasında değil, birlikte olduğunuz kişide arayın; çünkü forumdan da gözlemlediğim kadrıyla bayanlar aldatılınca karşıdaki kadını suçluyor kocamı çaldı diye. Yahu yapmayın adam mal mı da kanacak, sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Bu konuya nerden geldim, konu dağıldı yine herneyse:) Kendinize iyi bakın.

( Bu arada bazı ayrıntılar var merak edilen;
- Onun memleketine gittiğimde sevgilisinden ayrıydı, tamamen. En azından onun yalancısıyım....
- Esas kız dediğiniz hatunun şu an görüştüğü başka biri var "esas kız"cılara selam ederim :)
- Biri cinsellik olmuş sanırım demiş, yoktu yani olsa söylerdim işleri daha da karıştıracağı için o konu gündeme bile gelmedi )

erkekler sIkIstIklari zaman yalan söyler hemde ayaküstü 40 yalan söylerler herkesi inandirirlar. yani o derece inandirici yalan söylerler, ben seninkinin sana samimi oldugunu düsünmüyorum. iki insan nekadar iyi anlasirlarsa anlassinlar eger arkadas olarak basladiysalar arkadas olarakda devam etmeliler yoksa bir gün o arkadasligida kaybederler. sen onu gözünde cok büyütmüssün bosver degmezmis. senden iyisini bulamicak, zaten sana ulasamamiski ??
esas kiza gelince oda onu aldatan biriyle birlikte olmak istemez heralde :)
yani aslinda kaybeden ne sen ne esas kiz kaybeden cocuk olmus.
ikinizede gecmis olsun.

Vay be hanımlar ne yorumlar yazmışsınız sabahtan beri:) hepinize okuduğunuz için ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
Şunu tüm içtenliğimle söylüyorum; ben artık bu oyunda yokum. Kafasını mı vurur yoksa göbek mi atar artk ne yapar bilemem ama içinizden biri çok güzel bişey yazmış, artık sıra onda diye. Biliyo musunuz, onu da istemiyorum. Eski anılarımla yaşamak istiyorum. Yani evet; ders ve tecrübe. Onu özleyecek miyim? Deliler gibi. Ama ben güçlü bir insanım en azından "bencil"liğimden midir nedir öyle olduğuma inanıyorum:) (evet alınabilirsin sayın yorumcu laf çarptm:D )
Yorumlarınızla daha da güç buldum, teşekkür ederim. Onu dışarıdan inceleme fırsatı buldum düşüncelerinizi öğrenerek. Eğer ki bir gelişme olursa sizi haberdar edicem ve bu gelişme kadının fendi lehine olacaktır. Kendime söz veriyorum.

Bu arada ben anlamıyorum bazı insanlar var esas kız diyorlar, yahu neyine takıldınız bu kadar anlamadım eğer sevgiliysen birini tapuna almış değilsindir ki. Yok esas kız oyuna geri dönmüş fln, bayanlar yapmayın çok dizi izliyorsunuz. Belli ki aynı şey sizin de başınıza gelecek diye korkuyorsunuz. Eğer ki başınıza gelirse bu konuda suçu başkasında değil, birlikte olduğunuz kişide arayın; çünkü forumdan da gözlemlediğim kadrıyla bayanlar aldatılınca karşıdaki kadını suçluyor kocamı çaldı diye. Yahu yapmayın adam mal mı da kanacak, sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Bu konuya nerden geldim, konu dağıldı yine herneyse:) Kendinize iyi bakın.

- Onun memleketine gittiğimde sevgilisinden ayrıydı, tamamen. En azından onun yalancısıyım....
- Esas kız dediğiniz hatunun şu an görüştüğü başka biri var "esas kız"cılara selam ederim :)
- Biri cinsellik olmuş sanırım demiş, yoktu yani olsa söylerdim işleri daha da karıştıracağı için o konu gündeme bile gelmedi )

Bak basariya ilk adimlari atiyorsunuz:27: estagfirullah hic alinirmiyim caniiiimmm

Bence hemcinsine tripli ve sorunlu derken bir daha iki kere düşün. Bazı erkekler bu davranışları özellikle hak ederler. Nitekim senin de ona karşı tavrın sonradan aynen o kınadığın vari olmuş. Açık konuşmak gerekirse sizin hiçbir zaman gerçek bir ilişkiniz olmamış. Belli ki bu çocuğun ağzı iyi laf yapıyor. O sayede gözünde büyütmüşsün. Emin ol senin erkek versiyonun olsa en az senin kadar mert ve cesaretli davranırdı. İki kişiyi aynı anda idare etmenin de bahanelerini bulmuş hep; yok aynı çalışma grubundayız senin eski sevgilin var bilmem ne bu gerekçeler olmasaydı seni ifşa eder miydi sanıyorsun? Saklı tutmanız senin değil onun fikriydi bence ve sen farkında bile olmadan bunu sana empoze etmiş. Çünkü bence sen gayette göstere göstere duyura duyura yaşamak isterdin "ruh ikizi"nle olan ilişkini, eski sevgililerin ne düşüneceği umrunda mıydı gerçekten? Bence sen kanaat etmeye çalışmışsın bu duruma ve bu bile elinden gittiğinde öfkelenmişsin. Kabalaşman da kandırıldığını hissetmenden. Ama bir türlü göremiyorsun değil mi? Arada kafanı çıkarıp ilişki denen olaya dışardan bakacaksın. Mantık budur. Kuru emek değildir.

her filmin bi esas kız esas oğlanı vardır. esas kızın ahı tutmuş olsa gerek !

helal, iste budur !

sana yapilmasini istemedigin seyi baskasinada yapma..

hic kizmayiniz hanimefendi ama nasil nasiil sinir oluyorum sizin gibi bayanlara..yok eski sevgilisi cok kaprisliymiste.. yapacak tabi askina kaprisini.. tabiiki tek tarafli suclu degilsiniz. karsinizdakide bayagi dengesiz, ayran gönllü birine benziyo. bence siz onu gözünüzde cok büyütmüssünüz..
allah hayirlisini versin, en iyi bilendir o.
selamlar

bir ekşi sözlük okuruylamı karşı karşıyayım üslub yabancı gelmedi :)) burdan konu sahibine selam ederim :))))

saldırgan yorumlara gerek yok, ben insanların önerilerini duymak için buraya yazdım. esas kız ve oğlan statüsüne önem vermek hayal dünyasında yaşamaktan ibarettir. eğer konuyu beğenmediysen yorum yapmazsın olur biter.
Hayal dunyasında yasayan sızsınız bana kalırsa.
Kendınızı teselli edecek baska seyler bulun bence.
esas kız esas oglan bunlar sadece örnek isinize gelen yone cekmeyın.
Elbet esas kız olucagınız guun gelıcektır yasayıp anlarsınız.
Tabı bu kafayla o konuma gelebılırseniz....

işin aşk boyutu başka, onunla sohbet etme zevkim bambaşka.
keşke diyorum hep dost kalsaydık da bunlar yaşanmasaydı. aşk boyutunu değil ama arkadaşlık boyutunu çok özliyeceğm. insan sık sık kendini bu kadar iyi anlayan biriyle karşılaşmıyor.
acaba diyorum arkadaşlığımı kurtarabilir miyim.
beni bir daha göremezsin demek belki de ona çok acı çektiricek ama benim de içim hiçbir zaman rahat olmıycak.
tek düşündüğüm aramızdaki sıcak arkadaşlığı geri getirebilmemin yolu ne acaba?
ya böyle bir yol var mı?
çünkü aramızdaki çok değişik birşeydi. yazıyla ifade edilemiyecek kadar ilginç bir ilişkiydi bizimkisi..

Hepimiz ilişkimiz için aynısını düşünüyoruz veya vaktiyle düşündük.. Yani yazıyla ifade edilemeyecek kadar başka olduğunu.. Öncelikle bunu bilmeni isterim..
Adamın dargında olsalar bir sevgilisi varken, senin tabirinle "balayına" çıkması ve orada seninle öpüşmesi romantik..
Ama seninle beraberken, öncesinden beri zaten sevgilisi olan bayanla deniz kenarında koklaşması sadakatsizlik..
Allah Allah..:27:
Biraz acı gelebilir, ama sizin hiç bir zaman bir ilişkiniz olmamış bu adamla, yani ilişkiniz olmuş ama duygusal bir ilişki değilmiş, çift taraflı değilmiş. Sevgilisi ile arası limoni iken kısa bir heyecan yaşamak, kafayı dağıtmak istemiş. Sen mızmızlanınca, onun sana verebildiğinden fazlasını talep edince "ee germe beni" demiş tabi. Neden şaşırdın..:7:
"Benim erkek halim gibi, ruh ikizim" dediğin adam da bu mu yani, pes..

Cok gusel yazmissin turkdilkurumu. Cesaretin beni cok etkiledi. Asıl kız asıl oglan diyenlere bakma. aynı olayları yasamaktan kortukları ıcın yazıyorlar. Gercekten de evlenen yok burada kimse kimsenin malı degil ve herkes istedigini yasayabilir. Forumda bıle ahlak bekcılıgı yapılıyor hep baskı hep elestırı, olumlu da degıl ve saldırgan, damarına basmak icin yapılan elestiriler.
Ben gelismeleri cok merak edıyorum :21: Bu cocuk sana ayrıldım dedı ıse sen zaten ıstedıgını yasamakta serbestsın. Bırak pamuk prensesler asıl kız olsunlar kendı masallarında, evlerının hanımı olup hep dıs dunyanın onlardan bekledıgı gıbı yasasınlar:61:

Adamın Sevgilisi Var Sorunlu da Olsa Bir İlişkisi Var..
Sen Ondan Hoşlanıyorsun..
Senin de Hayatında Düzgün Olmasa da Bir İlişki Var..

Ayrılıyor Sevgilisinden,
Sonra Tatile Gidiyorsunuz..
Gibi Gibi.............................

Aldatıldığınızı Öğreniyorsunuz..

Bu Mudur Olay Yanlış mı Anladım..
Çok Uzundu Kusura Bakmayın..

Adamın Sevgilisi Var Sorunlu da Olsa Bir İlişkisi Var..
Sen Ondan Hoşlanıyorsun..
Senin de Hayatında Düzgün Olmasa da Bir İlişki Var..

Ayrılıyor Sevgilisinden,
Sonra Tatile Gidiyorsunuz..
Gibi Gibi.............................

Aldatıldığınızı Öğreniyorsunuz..

Bu Mudur Olay Yanlış mı Anladım..
Çok Uzundu Kusura Bakmayın..

:D sanırım böyle..
ek bilgi: ikimiz de master kabulu aldık aynı ülke, aynı okuldan.. kendimi şanslı masa'da yarışıyo gibi hissediyorum.

Back