Vay be hanımlar ne yorumlar yazmışsınız sabahtan beri:) hepinize okuduğunuz için ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
Şunu tüm içtenliğimle söylüyorum; ben artık bu oyunda yokum. Kafasını mı vurur yoksa göbek mi atar artk ne yapar bilemem ama içinizden biri çok güzel bişey yazmış, artık sıra onda diye. Biliyo musunuz, onu da istemiyorum. Eski anılarımla yaşamak istiyorum. Yani evet; ders ve tecrübe. Onu özleyecek miyim? Deliler gibi. Ama ben güçlü bir insanım en azından "bencil"liğimden midir nedir öyle olduğuma inanıyorum:) (evet alınabilirsin sayın yorumcu laf çarptm
)
Yorumlarınızla daha da güç buldum, teşekkür ederim. Onu dışarıdan inceleme fırsatı buldum düşüncelerinizi öğrenerek. Eğer ki bir gelişme olursa sizi haberdar edicem ve bu gelişme kadının fendi lehine olacaktır. Kendime söz veriyorum.
Bu arada ben anlamıyorum bazı insanlar var esas kız diyorlar, yahu neyine takıldınız bu kadar anlamadım eğer sevgiliysen birini tapuna almış değilsindir ki. Yok esas kız oyuna geri dönmüş fln, bayanlar yapmayın çok dizi izliyorsunuz. Belli ki aynı şey sizin de başınıza gelecek diye korkuyorsunuz. Eğer ki başınıza gelirse bu konuda suçu başkasında değil, birlikte olduğunuz kişide arayın; çünkü forumdan da gözlemlediğim kadrıyla bayanlar aldatılınca karşıdaki kadını suçluyor kocamı çaldı diye. Yahu yapmayın adam mal mı da kanacak, sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Bu konuya nerden geldim, konu dağıldı yine herneyse:) Kendinize iyi bakın.
( Bu arada bazı ayrıntılar var merak edilen;
- Onun memleketine gittiğimde sevgilisinden ayrıydı, tamamen. En azından onun yalancısıyım....
- Esas kız dediğiniz hatunun şu an görüştüğü başka biri var "esas kız"cılara selam ederim :)
- Biri cinsellik olmuş sanırım demiş, yoktu yani olsa söylerdim işleri daha da karıştıracağı için o konu gündeme bile gelmedi )