Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabrımı zorluyor ne yapacağımı bilmiyorum
- Konu Sahibi sudefne
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?defnecim artık ne diyeceğimi bilmiyorum, bu adam seni seviyor ama egosu tavan yapmış durumda. nasıl seni almaya gelmez anlamıyorum. zı..m yesin töbe töbe
ya bu ilk değil ki ben 3. yıldır hep anneme tek giderim o almaya ya gelir yada gelmez.
ama bir kaç aydır artık almaya da gelmiyor ben geliyorum.
geceleri yatamaz oldum ya uyku haram oldu.
defnecim artık ne diyeceğimi bilmiyorum, bu adam seni seviyor ama egosu tavan yapmış durumda. nasıl seni almaya gelmez anlamıyorum. zı..m yesin töbe töbe
Açıkçası ben eşinin sudefneyi sevdiğini düşünmüyorum.
Seviyorsa bile evliliği sürdürebilmek için yeterli bir sevgi değil.
Nasıl bir sevgide bu kadar fazla bencillik olabilir ki?
Benim duyduğum en bencil erkeklerden biri bu adam.
bazı insanlar böyle aptal saptal şakalar(!) yaptıgını sanıp insanlara takılıp egleniyolar.. insanları kızdırmak hoşlarına gidiyo.. ama sadece kendileri egleniyo farkında değiller. sonrada boş trip yapan oluyo karşı taraf.. düşüncesiz bu erkekler işte .. senin yaptıklarını begenmiyosa oda kendi begendiğini yapar olur biteeer
Açıkçası ben eşinin sudefneyi sevdiğini düşünmüyorum.
Seviyorsa bile evliliği sürdürebilmek için yeterli bir sevgi değil.
Nasıl bir sevgide bu kadar fazla bencillik olabilir ki?
Benim duyduğum en bencil erkeklerden biri bu adam.
pisipisi ben zaten bunun farkındayım bana en çok koyan da bu.
o yüzden bugün bi kavga çıksa da bitse diyorum çünkü benim de içimde ona olan sevgim bitiyo nefrete dönmesinden korkuyorum. onun benim için zerre fedakarlık yaptığı yok.
ama dün annesi babasıyla allahım bi sohpet bi kahka bende astım suratımı ne sizi güldürücem açmış kaynanam bilgisayarı bilmiyo kullanmasını da gel gel şunu aç bunu aç şunun düğün resimlerine bakıcam buna bakıcam başına dikiyo beni bende gittim mutfağa çocuk ağzıyla konuşuyo ama bana bakmıyosunuuuuuz felan ay çıldıracaktım az kalsın. ben kötüyüm ya kendi kızı yok ama görümcesinin kardeşinin kızları gelinlerini allahım bir beğeniyo pek güzel çok güzel fiziği var baksana melek gibi bi gün de benim için iyi bişey diyin ya ben neyinizim. ama yok yakıcam gemileri artık sabrım bitti.
bazı insanlar böyle aptal saptal şakalar(!) yaptıgını sanıp insanlara takılıp egleniyolar.. insanları kızdırmak hoşlarına gidiyo.. ama sadece kendileri egleniyo farkında değiller. sonrada boş trip yapan oluyo karşı taraf.. düşüncesiz bu erkekler işte .. senin yaptıklarını begenmiyosa oda kendi begendiğini yapar olur biteeer
yok bu bilerek ben kavga çıkartıyim diye yapıyo ama ben hep sustum şimdi susmuyorum.
dün akşam saydım sen derneğe gidip haftanın iki günü geç gelince defne surat yapıyomu yooook yine yemek hazır dedim. ama gör madem kısasa kısas git derneğe geç gel aynı surtaı yapmazsam adam değilim dedim. beni araban varken alma gezdirme bu havada eve tık ama ben kendim gezmesini de bilirim dedim. bozuldu mahfoldu hatta daha da konuşmadı benle ohhh konuşmasın ya.
yok bu bilerek ben kavga çıkartıyim diye yapıyo ama ben hep sustum şimdi susmuyorum.
dün akşam saydım sen derneğe gidip haftanın iki günü geç gelince defne surat yapıyomu yooook yine yemek hazır dedim. ama gör madem kısasa kısas git derneğe geç gel aynı surtaı yapmazsam adam değilim dedim. beni araban varken alma gezdirme bu havada eve tık ama ben kendim gezmesini de bilirim dedim. bozuldu mahfoldu hatta daha da konuşmadı benle ohhh konuşmasın ya.
sende konuşmazsın olur biter.. bi erkek nezamana kadar dayanırki yumurta yemeye yada güleryüz görmemeye.. kaçan kovalanır derler ve bence çok doğru .. sende demişsin zaten trip yaptıgımda anlıyo ilgileniyo gülünce kırıyo ddiye .. bütün erkekler böyle .. tavrını koruyarak karşına alıp konuşursan belki Allah sabır versin:97:
sende konuşmazsın olur biter.. bi erkek nezamana kadar dayanırki yumurta yemeye yada güleryüz görmemeye.. kaçan kovalanır derler ve bence çok doğru .. sende demişsin zaten trip yaptıgımda anlıyo ilgileniyo gülünce kırıyo ddiye .. bütün erkekler böyle .. tavrını koruyarak karşına alıp konuşursan belki Allah sabır versin:97:
aynen bende konuşmuyorum zaten ama bi konuşsa benle ona okadar doluyum ki ağzıma kadar hem ağlar hem anlatırım heralde. onlar hergün yeseler bıkmazlar yumurtadan kaynanam hergün yumurta çay yapar ben gidicem de yemek salata cacık yapılcak evde kayınpederim diyo zaten allah razı olsun midem yemek gördü diye. 40 gün verme yemek gık demezler. ha güler yüze gelince valla 1 aydır evde gülen biri yok şaka yapan da yok taş duvar gibi bir ev.
Tamam da ne kadar yaşanır ki bu şekilde?
Bir kadın sürekli taktik uygulayarak ayakta tuttuğu bir yuvada mutlu olabilir mi?
Böyle bir kocaya ve sevgisizliğe katlanabilir mi?
İyi niyetini takdir etmeyen bir kocaya güvenebilir mi?
Bu yuvada çocuk yetiştirilir mi?
- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
mutlaka hepimizin eşlerinin ilgisiz olduğu, canımızı sıktığı durumlar oluyordur kızlar, yemeğimizi beğenmediği kıyafetimize laf söylediği de oluyordur. birinden birini yaşamışızdır bi şekilde. ama önemli olan sonrasında gönlümüzü almak ya da aynı hatayı sürekli tekrarlalamaktır. hatalarını örtebileceği şeyler yaparak mutlu etmeyi bilmelidir. bizim de hatalarımız oluyoprdur ama farkettiğimizde tekrarlamayız. ama defnenin eşinde hataları sürekli tekrarlamak ve abartarak devam etmek var. düzelip hatasını anlayacağına sürekli bi hata daha yapıyor ve kızı üzüyor. birisinin bu adamın kafasın dank ettirmesi lazım. bunu yapacak olan da defne. çok ciddi bi konuşma yapması mı lazım yoksa yavaş yavaş mı işlemesi lazım bilemiyorum. fikir üretmeliyiz. :44:
eşim lahana yemeği yemem ben sevmiyorum derdi hep. koca kış yapmadım ben de o sevmiyo diye. 15 tatilde melekete gittik. kaynanam lahana yemeği yapmıştı. sen de yapıyon mu lahana diye sordu. yok dedim. sevmiyo diye yapmıyorum. güldü. sofra kuruldu eşim hapur hupur yedi lahana yemeğini. ben bir çatal bile almadım. kaldı ki kaynanam mutlaka her yemeğin dibini tutturur. sonra da bir güzel karıştırır. tabi eşim yiyince kaynanam yüzüme baktı. resmen yalancı çıkardı beni. neyse ben bunu hiç söylemedim eşime. buranın pazarı salı günleri kuruluyo. o hafta da misafir falan gelince ben yemeklikleri tükettim tabi. pazartesi günü kabak dolması yapıcam dedim. eşim de ben sevmem dedi. sen misin bunu diyen. kaç kere yedin kabak dolması diye parladım ben de. her şeye böyle diyosun beni de yalancı çıkarıyosun dedim. annesinin evinde eşim hayatta balık yemezmiş. annesigil gelince de ben balık yaptım bi gün. annesi hayatta yemez ağzına koymaz dedi. ama eşim sildi süpürdü balıkları. benim düştüğüm duruma bu kez de bana gülen kaynanam düştü
Tamam da ne kadar yaşanır ki bu şekilde?
Bir kadın sürekli taktik uygulayarak ayakta tuttuğu bir yuvada mutlu olabilir mi?
Böyle bir kocaya ve sevgisizliğe katlanabilir mi?
İyi niyetini takdir etmeyen bir kocaya güvenebilir mi?
Bu yuvada çocuk yetiştirilir mi?
Benim canıma geçti inceldiği yerden kopacak yoksa inanın yaşanmaz böyle bir evde.
böyle bir kocaya katlanılmaz ben katlanmayı bırak ağzımı açmıyorum ya içimden konuşmak gelmiyor
güvenmiyorum bir gün beni takdir etmedi, asla bugün çok güzel olmuşsun demedi, bu sana çok yakışmış demedi.
çocuk olmasın ya yazık olur bu arada aylık iğne olucam bu ay.
mutlaka hepimizin eşlerinin ilgisiz olduğu, canımızı sıktığı durumlar oluyordur kızlar, yemeğimizi beğenmediği kıyafetimize laf söylediği de oluyordur. birinden birini yaşamışızdır bi şekilde. ama önemli olan sonrasında gönlümüzü almak ya da aynı hatayı sürekli tekrarlalamaktır. hatalarını örtebileceği şeyler yaparak mutlu etmeyi bilmelidir. bizim de hatalarımız oluyoprdur ama farkettiğimizde tekrarlamayız. ama defnenin eşinde hataları sürekli tekrarlamak ve abartarak devam etmek var. düzelip hatasını anlayacağına sürekli bi hata daha yapıyor ve kızı üzüyor. birisinin bu adamın kafasın dank ettirmesi lazım. bunu yapacak olan da defne. çok ciddi bi konuşma yapması mı lazım yoksa yavaş yavaş mı işlemesi lazım bilemiyorum. fikir üretmeliyiz. :44:
Seweet ben inan bir kere eşimden bir iltifat ya gerçek olmasına gerek yok bir takdir görmedim duymadım. ha bu zamana kadar hata benim çünkü ben şu son düğün olayına kadar asla eşime surat yapmadım evde çok nadir kavga olmuştur hatırlamıyorum bile neden çünkü ben aman evimin huzuru kaçmasın diye bir gün gık demedim. ama bu son düğün ve sonrasında devam eden şeyler artık sabrımı tüketti. defne çekip gitmesini bilir ama gidersem dönmem o yüzden bu kapıyı kapatırsam bir kere kapatırım. sizi sıkmak istemiyorum ama alıp başımı gitmek istiyorum.
- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
Seweet ben inan bir kere eşimden bir iltifat ya gerçek olmasına gerek yok bir takdir görmedim duymadım. ha bu zamana kadar hata benim çünkü ben şu son düğün olayına kadar asla eşime surat yapmadım evde çok nadir kavga olmuştur hatırlamıyorum bile neden çünkü ben aman evimin huzuru kaçmasın diye bir gün gık demedim. ama bu son düğün ve sonrasında devam eden şeyler artık sabrımı tüketti. defne çekip gitmesini bilir ama gidersem dönmem o yüzden bu kapıyı kapatırsam bir kere kapatırım. sizi sıkmak istemiyorum ama alıp başımı gitmek istiyorum.
her firsatta söylüyorum.. evlerinizi terketmeyin!!!!!! orasi otel degilki hesabi kapatip gidesiniz.... orasi sizin de eviniz.. gidecek biri varsa, annelerinin agzina bakan, ilgisiz, sümsük, havali, odun, vs vs vs tipindeki erkekler olsun... gidendir kaybeden her zaman...hic önemli degil hakli ol ya da olma.. zaten o haytayi hepimiz yapiyoruz huzurumuz kacmasin diye susuyoruz..sonra da bicak kemige dayaninca patliyoruz, eeee tabiiiii pasalar alisiyo eline vur ekmegini al tipindeki kadinlara, konusunca sadece suclu olmakla kalmiyorsun.. dislaniyorsun, ilgisiz birakiliyorsun, hatta kovuluyorsun kendi evinde... kisacasi cezalandiriliyorsun..
alip basini hic bir yere gitmiyorsun.. önce yuvan icin elinden geleni yapiyorsun her firsati degerlendiriyorsun..her sey tükenirse artik yapacak bir sey kalmazsa o zaman da sen gitmiyorsun... seni bu hale getiren adam gidiyo...
Günaydın ne yazıkk ki haklısın ne yazık ki tekrar konu açmadan sanırım bu konumun üzerine yazıp gidicem. hepinizi sıktığımın farkındayım isterseniz yorum bile yapmayın haklısınız da herkes denecek ne varsa yapılacak ne varsa bana yazdı söyledi. napiyim işte içimi sizlere dökebiliyorum napiyiyim işte bişeyleri yazınca rahatlıyorum yada rahatlamaya çalışıyorum.
geçen haftadan beri soğuk mu soğuk buz mu buz durumdayız. neden çünkü ben alttan almıyorum.
cuma günüydü galiba bi arkadaşını görmeye gidecektik hasta aradım gündüz yoldayım ben gidiyorum dedi bende eee akşam beraber gitseydik ya dedim akşamda senle gideriz dedi. akşam oldu kaç kere aradım bakmadı çıktım işten gittim eve geç geldi işim çoktu yoruldum başım çok fena felan yapıyo inanmadım ya. ama astım suratımı ilgilenmedim madem tek gitmekten hoşlanıyosun madem ben yanına yakışmıyorum git. ki bana ne oluyosa benim hiç bişeyim olmadığı halde ne düşünüyosam.
cumartesi oldu ben annemlere gidicem dedim işten çıktım saat 13 anneme gittim saat 15:30 akşam aradı beni saat 18:00 çık geç kalma dedi düşünün 3 saat için geldim anneme geç kalma çık diyo altında arabası var ben 19:00 gibi çıktım annem avcılarda oturuyo ben anadolu yakasında oturuyorum eve geldim saat 22:00 falan ki öldüm yollarda içeri girdim bilgisayarın karşısında gittim yanına naber dedim çıt yok yemek yedinmi geç kaldım ya dedim yemem dedi. çay yapıyım mi içeriz dedim ben içtim kahvede dedi. ben safım ya anca jeton düştü bana surat yaptığına geç kaldım diye. neyse vurdum kafayı uyudum. sabah kalktım baktım mutfağa yemek yemiş çay yapmış içmiş bi zoruma gitti bende açtım üstelik. işlerimi bitirdim kaynanamla kayınpeder geldi onlarda hasta olan çocuğun yanına gitmişler. neyse kahvaltı hazılamıştım bende ama saat 14 yada 15 falan öğlen bunlarla yedik içtik akşam beş oldu gittiler hava çok güzel tabi ama kaynanam oğluna nasıl sırnaşıyo öpüyo da öpüyo okşuyo falan oda bi kasılıyo sanki bana nispet yapıyolar özlüyorum oğlum bu hafta göremedim falan eee benim anam taş mı 15 gündür görmemişim 3 saat gördüm geldim.
neyse gittiler ben ortalığı topladım çay demledim oturduk bu bana şaka yaptı sonra aaa akşam arkadaşlarlayım geç gelcem dedi bende iyi aynı suratı çekince anlarsın dedim. ne surtı dedi. geç geldim diye yaptığın suratı dedim sende geç kalmasydın dedi. tabi altında araba olan sen beni almayan sen ama gör bundan sonra geç gel bak nasıl aynı suratları çekicen dedim. bozuldu çay doldurdum ne yiyeceğiz dedim ne yapıyim ben bişey yemem dedi çay içermisin dedim içmem dedi.
ha doğru ya sen benle yemez içmez ama ben yatınca yapar eder yersin ne hikmetse benim varlığım sana ağır geliyo dedim. daha da hiç konuşmadık gittim yine aç karnına yattım bu yine yemiş içmiş.
sabah ta bana yine bişey olmamış gibi davranıyor.
hayır arkadaşım yanlıs anladın sen buraya tekrar konu acacaksın derken adam ne yazıkkı bu evlilikte heyecanlanmıyor bır gün iyi oluyor en fazla ondan sonra yine aynı adam bu adamın ipiyle kuyuya inilmez hani sana değer verse kalbini kırmak istemese böyle olmazdı birde annesi hortlamış
daha önceki konunda annesi kaynana değil melekti sanki biranda nasıl değişmiş hayret!!
evliliğin ilk aylarındadamı böyleydi bu adam sonradanmı böyle oldu yani senle biryere gitmezmiydi seni umursamazmıydı fazla yada tam tersiydide sonradanmı böyle oldu?
umarım birgün hatasını anlar arkadaşlarından bıkar arkadaş arkadaş nereye kadar der ve sana sımsıkı sarılır tek isteğim bu inan ancak bu şekilde değişir bu adam başka umudum yok malesef tabi eski sen bulabilirse!!!
hayır arkadaşım yanlıs anladın sen buraya tekrar konu acacaksın derken adam ne yazıkkı bu evlilikte heyecanlanmıyor bır gün iyi oluyor en fazla ondan sonra yine aynı adam bu adamın ipiyle kuyuya inilmez hani sana değer verse kalbini kırmak istemese böyle olmazdı birde annesi hortlamış
daha önceki konunda annesi kaynana değil melekti sanki biranda nasıl değişmiş hayret!!
evliliğin ilk aylarındadamı böyleydi bu adam sonradanmı böyle oldu yani senle biryere gitmezmiydi seni umursamazmıydı fazla yada tam tersiydide sonradanmı böyle oldu?
umarım birgün hatasını anlar arkadaşlarından bıkar arkadaş arkadaş nereye kadar der ve sana sımsıkı sarılır tek isteğim bu inan ancak bu şekilde değişir bu adam başka umudum yok malesef tabi eski sen bulabilirse!!!
Yok yok sen beni yanlış anlama ben haklı olduğunu doğru söylediğini söyledim.
annesi ben iyiysem iyi demek ki. biz 5 -6 yıl konuştuk ama istemeye geldiği gün dahil hiç beni istemedi.
hep kendi sülalesinden biri olsun istedi. ama baktı ki biz birbirimizi çoooook seviyoruz kabullendi.
ne kavgalar etti eşimle istemem onu diye ne hırlar çıktı. beni hep suratla karşıladı hiç bir gün benimseyip sevmedi. ha yeri geldi konusu açıldığında cahilliğime ver dedi ben seni severim falan bende inandım. ha asla da eskiden yaşananları hayatıma sokmadım. ne zaman ki bu kızın nişan ve düğün elbise mevzuları oldu bizim sorunlu küs olduğumuzu anladı o zaman o eski kaynana hortladı.
üst katta oturan komşusuna bana kaynanan seni hiç istemiyodu ama sen iyi gelin olup onu utandırdın dedi. ben şok oldum. kadın bile beni istemediğini biliyo demek ki bütün sülale biliyo.
herkes öyle değilmi zaten sen iyiysen iyi olurlar kötüysen kötü olurlar.. ben senin eşinle evliliğinin ilk aylarından bahsediyorum eşinle 5 6 yıl cıktıktan sonra evlendınız sanırım eşinin evlendikten sonra sana karşı 1 sene tavırları nasıldı birandamı adam fır döndü değişti umursamaz oldu onu merak ediyorum?? kaynanandan bahsetmek istemiyorum bile nasıl kadınmış Allah ıslah etsin!!
- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
Yok yok sen beni yanlış anlama ben haklı olduğunu doğru söylediğini söyledim.
annesi ben iyiysem iyi demek ki. biz 5 -6 yıl konuştuk ama istemeye geldiği gün dahil hiç beni istemedi.
hep kendi sülalesinden biri olsun istedi. ama baktı ki biz birbirimizi çoooook seviyoruz kabullendi.
ne kavgalar etti eşimle istemem onu diye ne hırlar çıktı. beni hep suratla karşıladı hiç bir gün benimseyip sevmedi. ha yeri geldi konusu açıldığında cahilliğime ver dedi ben seni severim falan bende inandım. ha asla da eskiden yaşananları hayatıma sokmadım. ne zaman ki bu kızın nişan ve düğün elbise mevzuları oldu bizim sorunlu küs olduğumuzu anladı o zaman o eski kaynana hortladı.
üst katta oturan komşusuna bana kaynanan seni hiç istemiyodu ama sen iyi gelin olup onu utandırdın dedi. ben şok oldum. kadın bile beni istemediğini biliyo demek ki bütün sülale biliyo.
Allahim ne kadinlar var yaa.... bi tanidigin da kaynanasi, sen on cocuk anasi da olsan seni bosatip göndercem dedi ve nitekim gönderdi de Allahtan ortada cocuk yoktu..
Ama suc biz de... gidip kisiligi zayif erkekler buluyoruz.. anasinin agzina baktigini zaten evlenmeden de farkediyoruz ama nikahta keramet varmis yaa hani,,,, sonra degisir diye kabulleniyoruz... degismeyince de kendimizi yirtiyoruz.. hep büyükler derdiki; anasina-babasina bagli erkek iyi olur evine de bagli olur.. heeeeee gördük iste... bi adam demek ki tek biyere bagli onu da annesi-babasi coktaaaaan rezerve ettigi icin biz oluyoruz dis kapinin mandali...
güzelim germeden halletmeye calis.. biliyorum bi yerde imkansiz bu dedigim.. adamlar gözünün üstünde kasin var deyip kavgaya girisiyolar ama yuvani kurtarmak biraz da senin elinde.. o insanlari karsina alma... aldikca onlar adam sinifina girer, esin de kusura bakma ama atmaz... saygida kusur etme ama muattap da alma.. o zaman araya mesafe girer iste..
herkes öyle değilmi zaten sen iyiysen iyi olurlar kötüysen kötü olurlar.. ben senin eşinle evliliğinin ilk aylarından bahsediyorum eşinle 5 6 yıl cıktıktan sonra evlendınız sanırım eşinin evlendikten sonra sana karşı 1 sene tavırları nasıldı birandamı adam fır döndü değişti umursamaz oldu onu merak ediyorum?? kaynanandan bahsetmek istemiyorum bile nasıl kadınmış Allah ıslah etsin!!
ilk yıl iyiydi yani böyle değildi. beraber gezerdik tozardık alışveriş yapardık.
bana daha ilgiliydi ki evlenene kadar aramalar sormalar günlük msj sayısı 200 geçerdi cep tlf bakmasam evi arardı. hergün gelirdi özlüyorum ben seni yanımda istiyorum derdi. evlendik yavaş yavaş herşey gitti hadi artık evliyiz olur dedim. aramasın ben aradım işten geldim mi gelmedim mi umurunda olmadı niye gidecek bi yerim yok mecbur eve gelcem tabi.
yani beni artık avucunun içindeyim. şimdi de artık uzaklaşmalar başladı beğenmemeler falan.
ben eşimden 2 yaş büyüğüm sanırım daha çıtırları görüyo ben 2. plana atılıyorum.
ben onun hep zor zamanlarında yanında oldum okulunu bekledim askerliğini bekledim yeri geldi cebine parasını koydum yeri geldi kontur kıyafet ne lazımsa aldım. o işe başladı 6 ay sonra nişan bir sene sonra düğün yaptık. biz herşeyimizi düğünden tut eşyamıza kadar berber aldık.
daha doğrusu çoğunu hep ben aldım. ha şimdi evde aldık ben ne kadar altınım varsa verdim kuruşum yok artık. oda çalışıyo gözü açıldı. bilmiyorum yani durum bu.
valla canim alti yas buyugum bende esimden
2 sene olacak evleneli
toplam uc senelik
oyle aman aman bir degisiklik goremiyorum
iki yas ne ki?
yalniz sende sunu goruyorum
diyorsunki ugrasmam artik gitmem terapiste
sabirli bir insan oldugundan acele etmiyorsun
barismak icin
gidip karsisina konussan bu evliligin bitmesini istiyorum
cunku artik mutlu degilim bu hareketlerinden dolayi
diye kizsan