• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanama sinir olmaya başladım

Ama siz kayınvalideniz ile bir yere gidecekmişsiniz hiç bir açıklama yapmadan dıışarı çıktıysanız çokta haksız sayılmaz.

Valla ben bir kere yaptım çok komik oluyor. Gittim mıncıkladım bile sen kızdınmı diye. :) kimseden görmemiş şaşırdı hatun. Valla köprüyü geçin diyorum. :) Hatta insan yaparken baya eğleniyor :)
Bunca sene sonra yaparsam adam oldurmeye tesebbusten iceri atarlar beni :D

hemen eşinize neden yetiştirdiniz
madem 3 ay kalmış sabredin
baktınız akşama kadar bu tarı sürerse eşinizin yanında konu açın
hayırdır anne neyin var sabahtan beri böyledin de v.s. v.s.

Ben kaynanamlarla yaşıyorum. İşte dün akşam eşimin patronunun karısının doğum günüydü. İşte benle kayananm da aynı sokakta oturan bi yakınımıza oturmaya gidicektik eşim onlara giderken tam kapının önünde beni aradı işte nerdesin dedi ben de işte x e oturmaya gdiyoruz dedim hemen eve git işte patronun karısının doğum günü var kimseye bişey söyleme eve hazırlan dışarı çıkıcağız dedi ben de eve geri döndüm kaynanama da bişey demedim. Üstümü giydim kayınbabam evdeydi eşim eve geldi ona söyledi iştee gidicez biz dedi doğum gününe. Eve geldiğimizde saat on iki buçuk falandı. Sabah uyandım kaynanamın suratı beş karış çok sinirli. Kahvaltı ediyoruz çaydanlık yanımda bana söylemiyo çaydanlığı kendine çekiyo doldurmaya çalılıyo ben de ver doldurim dedim doldurdum her neyse. Şimdi arkadaşıyla telefonda konuşuyor arkadaşıyla ben odamdayım sesi geliyo bana işte biz köye gitcez zaten işte ben bugünlerde çok sinirliyim nazar var üstümde kimseye bağırmamak için kendimi zor tutuyorum diyo bilmem ne sinir oldum eşime mesaj attım işte annen böyle davrandı falan diye ben napim diyo zaten üç ay sonra ayrı eve çıkcaz ama bunlar sırf biz ayrı eve çıkmayalım diye köye gitcez diyolar yalandan eşimin fikri değişcek diye korkuyorum ne yspim akıl verin lütfen

offf ne sorunlu insanlar var yahu, istediğiniz saatte gelirsiniz eve onlara mı soracaksınız, şahsen biz hiçbir şeyimizi ailemize söylemeyiz, gittiğimizi bilirler o kadr, ama işte aynı evde yaşayınca böyle oluyor.

herşeyi de eşinize arayıp anlatmayın Allah aşkına, 3 ay sonra ayrılıyormuşsunuz nasılsa.

Başım ağrıdı işteler den de
Kv sonuçta ne bekliyordun.
Ayrıca aynı evde niye yaşıyorsun?

İşte adam napsın ne desin şimdi sende kaynanana gıcık oldukça iyi davran o sinir olsun :-)

Ben kaynanamlarla yaşıyorum. İşte dün akşam eşimin patronunun karısının doğum günüydü. İşte benle kayananm da aynı sokakta oturan bi yakınımıza oturmaya gidicektik eşim onlara giderken tam kapının önünde beni aradı işte nerdesin dedi ben de işte x e oturmaya gdiyoruz dedim hemen eve git işte patronun karısının doğum günü var kimseye bişey söyleme eve hazırlan dışarı çıkıcağız dedi ben de eve geri döndüm kaynanama da bişey demedim. Üstümü giydim kayınbabam evdeydi eşim eve geldi ona söyledi iştee gidicez biz dedi doğum gününe. Eve geldiğimizde saat on iki buçuk falandı. Sabah uyandım kaynanamın suratı beş karış çok sinirli. Kahvaltı ediyoruz çaydanlık yanımda bana söylemiyo çaydanlığı kendine çekiyo doldurmaya çalılıyo ben de ver doldurim dedim doldurdum her neyse. Şimdi arkadaşıyla telefonda konuşuyor arkadaşıyla ben odamdayım sesi geliyo bana işte biz köye gitcez zaten işte ben bugünlerde çok sinirliyim nazar var üstümde kimseye bağırmamak için kendimi zor tutuyorum diyo bilmem ne sinir oldum eşime mesaj attım işte annen böyle davrandı falan diye ben napim diyo zaten üç ay sonra ayrı eve çıkcaz ama bunlar sırf biz ayrı eve çıkmayalım diye köye gitcez diyolar yalandan eşimin fikri değişcek diye korkuyorum ne yspim akıl verin lütfen

anlamadığım kaynanaya noluyo
kocanız yani onun oğlu çağırmış sizi eve
birine trip atacaksa oğluna atsın ama bahanesi ne olacak merak ediyorum
komşuya tek başına gitti diye mi bu tripler
ben olsam hiç çayını falan doldurmazdım
kendi kendine küser baktı tınlayan yok kendi kendine barışırdı

Back