• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanama sinir olmaya başladım

işte zehirlenmesi yaşadım, onu saymaktan konuya odaklanamadım.. resmen obsesif oldum 10 dakika içinde :110:

Basmış gene burayı kaynanan seni kıskanıyorculaaar üffff he ya he.

Eşine sinir oldu belki siz neden üstünüze alındınız ki birden? Surat ediyorsa siz de pas vermeyin ne var yanii bunda.

Tabi ki eşine söyle ama üslup önemli. De ki mesela: canım annen bize kırılmış galiba, şöyle şöyle derken duydum, akşama gönlünü alalım. O zaman o eşte ailesinin karşısında sizi Savunsun işte ;)

Bence esine kaynananin olumsuz yanlarini yansitma gidene kadar etkilenebilir ins kurtulursun kendi evine cikarsin

Kaynana çaktırmadan söyleyebilirsin ne var bunda saklamana gerek yoktu alt tarafı anne eşim aradı başka yere gidicez deseydin.Ve kaynanın kapısını dinleyip eşine anlatmanda son derece yanlış ben seni haksız buldum net.
Kayananamın kapısını dinlemedim ben kendi odamdayfım oda içerde oturuyodu sesli sesli konuşuyodu zaten ses bana gelsin diye böyle yaptı bence eşime de kaynanamın konuştuğu şeyden bahsetmedim

:D benim kaynanamin değişik hafifletilmis versiyonu benimki benim yanımda yapıyo dedikodumu bide üstü kapalı değil açık açık uyusam salonda telefondakine beni anlatır git öte odada konuş dimi Yoookk ille yanımda konusucak bende kalkıp selam söyle anne diyorum basliyo bu sefer kızım canım kızım demeye boşver konusabildigi kadar konussun umursama ben ayrı eve çıkalı 6 ay oldu hayatımda olmadığım kadar rahatladım darısı başına inşaallah

Eşinize yansıtmayın diyeceğim ilk defa. Anneciğim neden gidiyorsunuz olurmu öyle şey dedin. 3 ay kalmış. Köprüyü geçene kadar kulak ardı edin. Hatta daha iyi davranın. O rol yapıp işi bozarsa olan size olur. O yüzden sizde nabza göre şerbet verin. Kocam böyle dedi de. Canım de kızdınmı sen de. Yerim seni de :) bir yere bırakmam kulak misafiri oldum de. Tatlı dil yapın yani.
Cok tatli :D

Back