- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
- Konu Sahibi Seviyorumonuben
Işte kaynanan seni kıskanmış işteee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım.bende sinir oluyorum
olmayan gelin mi var ben göremedim varsa alnında öpücem
Kayananamın kapısını dinlemedim ben kendi odamdayfım oda içerde oturuyodu sesli sesli konuşuyodu zaten ses bana gelsin diye böyle yaptı bence eşime de kaynanamın konuştuğu şeyden bahsetmedimKaynana çaktırmadan söyleyebilirsin ne var bunda saklamana gerek yoktu alt tarafı anne eşim aradı başka yere gidicez deseydin.Ve kaynanın kapısını dinleyip eşine anlatmanda son derece yanlış ben seni haksız buldum net.
İnşallah ya eşimin fikri değişir diyee korkmuyor değilim biraz anacı eşimBence esine kaynananin olumsuz yanlarini yansitma gidene kadar etkilenebilir ins kurtulursun kendi evine cikarsin
Cok tatliEşinize yansıtmayın diyeceğim ilk defa. Anneciğim neden gidiyorsunuz olurmu öyle şey dedin. 3 ay kalmış. Köprüyü geçene kadar kulak ardı edin. Hatta daha iyi davranın. O rol yapıp işi bozarsa olan size olur. O yüzden sizde nabza göre şerbet verin. Kocam böyle dedi de. Canım de kızdınmı sen de. Yerim seni de :) bir yere bırakmam kulak misafiri oldum de. Tatlı dil yapın yani.