• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamıda sevmiyorum kaynanamıda

Heyy sakin ol
dunya mali
hamilesin az kaldi dogumuna bebisleri uzme bunun icin..
biraz sakin ol tamam hayal kirikligina ugramissin
esin beceriksizlik yapmis
ama olmayacak yerine gelmeyecek seyler degil bunlar
bunlar icin aglama sakin
stres yapma zamani degil
valla oyle bir anlatmissinki
ben bile gerildim stresine

evet...değmez , değmez ama sakin olabilsem keşke...
gerçi bundan sonra böyle gidecek heralde..doğurana kadar..iki haftadır herşeye sinir oluyorum..herşeye ağlıyorum..dengesizleştim...

işallah hepimiz bütün kadınlar, hayatlarında, evliliklerinde mutlu olurlar...

evliyim tabikide ama ne bileyim eşimden hiç nefret etmedim
içimden bile eşimi sevmiyorum lafı geçmedi
cook şükür:nazar::nazar:

Konu sahibi eşine kırılmış, kızmış. Hamileliğin verdiği psikolojiyle eşimi sevmiyorum diyor.
Kızgınlıkla böyle hissetmiş. Gerçek hisleri bu değil... Sevmiyorsun madem niye evlisin demek
o kadar anlamsız ki...

Ayrıca böyle bir konunun altına ben eşimimden hiç nefret etmedim, aklımdan bile geçirmedim
yazıp bir de nazar boncukları kondurmak daha da bir anlamsız...

Kusura bakma ama konu sahibine nisbet yapar gibi olmuş.

Son düzenleme:
bu kadar gürültüyü eşya için mi çıkarttın yani sinirlerine hakim olmayı öğrenmelisin. tmm eşin gamsız mış ama sende fazla tepki vermişsin cnm yaa. ne var sanki o olmaz başka eşya olur hem mağazanız varmış. benim eşyalarm çok ama eşimin aldıkları hep ucuz yollu oldu ama seviyorum eşyalarımı şöyle böyle asla demedim. bence sende daha fazla uzamamalısın eşya bu yerleştirilir son ayında neden bebklerini üzüyorsun tatlım bak evinizin neşeleri geliyor.

bende bugün sevmiyorum kocamı ve bugün hiç eve gitmek istemiyorum benim de bu huyum kötü birisinden biraz soğuyum hemen biter benim için yüzünü görmek istemiyorum herşeyi karışmasından ve herşeyi büyütmesinden bıktım bunaldım bana küçük bi laf söylese bile nefret ediyorum offofffffofff

bu kadar gürültüyü eşya için mi çıkarttın yani sinirlerine hakim olmayı öğrenmelisin. Tmm eşin gamsız mış ama sende fazla tepki vermişsin cnm yaa. Ne var sanki o olmaz başka eşya olur hem mağazanız varmış. Benim eşyalarm çok ama eşimin aldıkları hep ucuz yollu oldu ama seviyorum eşyalarımı şöyle böyle asla demedim. Bence sende daha fazla uzamamalısın eşya bu yerleştirilir son ayında neden bebklerini üzüyorsun tatlım bak evinizin neşeleri geliyor.

konu eşya değil...olamazda....

Daha farklıı şeyler beni incilten.....

bende bugün sevmiyorum kocamı ve bugün hiç eve gitmek istemiyorum benim de bu huyum kötü birisinden biraz soğuyum hemen biter benim için yüzünü görmek istemiyorum herşeyi karışmasından ve herşeyi büyütmesinden bıktım bunaldım bana küçük bi laf söylese bile nefret ediyorum offofffffofff

:)))) bende eve gitmek istemiyorum..

Anneme gitmek istiyorum...

Benim anlamadığım madem eşinizi sevmiyorsunuz ne diye çocuk dünyaya getirirsiniz...

Altı üstü bir eşya elbet geri alınır; millet ev düzecek para bulup evlenemiyor iken bu kadar yaygaraya vermeniz çok gereksiz...

Bir takım duygusal dengesizlikler yaşayabilirsiniz ama bu tutumunuz çok çocukca geldi açıkcası.

Tepinip bir eşya için ağlamanın mentalitesini bir türlü anlayamadım.:68:

En çok ne zoruma gitti biliyormusunuz...anneni melek sanırdım ama değilmiş dedim...akşama kadar çalışıyorum yorgun argın geliyorum eve..karnım burnumda..bir tas yemek gönderemezmi dedim...bir el uzatamazmı dedim...belki normalde beklemem ama şu sıralar bekledim açıkcası..insan düşünüldüğünü yalnız olmadığını bilmek istiyor..herneyse o bana ne dedi

tek hamile senmisin dedi...inanabiliyormusunuz..ben ne demek istiyorum o ne söylüyor..çok kırıcı değil mi?

Halbuki eşimin her hastalığında yanımda oldum..kayınvalideminde öyle...kayınvalidem 1 hafta hastanede yattı..gece gündüz ben baktım kimse yoktu...

Yazık ya..ne körmüşüm..

Kesinlikle kayınvalidenin yaptıkları hiç olmamış hem de hiçç.Hamilesin sen yaa.Hem çalışıyosn hem hamilesin insan bi tas yemeği çok mu görür ya..Hayret bişey..:36::36:
Eşinin her anında sana destek olmalı senin yanında olmalı .Diğer kardeşleri çalışsın pazar günleride ..Seni üzmek gibi omasın ama eşine değer veren insan bi tek sen hamilemisin demez..:59::59:

Zor olacak senin iöin biliyorum ama başka şeylere yoğunlaş derim .Çünkü karnındaki bebekler etkileniyor bu durumundan.:49::49:

Dur kız annemı de uye edem bu sıteye,ıcını doksun o da bu topıge..Benım babam da esnaf bız de satıyoruz mobılya falan..Hemen bı yorum yapasım geldı ıste..Her esnafta var mıdır bu kendı ıdlerıne gelınce yagmur camur dınlemezler,hanım bısıy dese kulak ardı ederler..Bosver tatlım takılma

sinirlenmen cok normal canım tabı kı senın esyanı nasıl satabılır ustelık yenısını de getırmemesı ustune kaymak olmus kaynanan da nasıl bı ınsanmıs zora gelemıyo galıba hep bana hep bana olmaz kı,

benim anlamadığım madem eşinizi sevmiyorsunuz ne diye çocuk dünyaya getirirsiniz...

Altı üstü bir eşya elbet geri alınır; millet ev düzecek para bulup evlenemiyor iken bu kadar yaygaraya vermeniz çok gereksiz...

Bir takım duygusal dengesizlikler yaşayabilirsiniz ama bu tutumunuz çok çocukca geldi açıkcası.

Tepinip bir eşya için ağlamanın mentalitesini bir türlü anlayamadım.:68:

gerçekten anlayamadın mı ?
Nekadar tuhaf...oysa anlamakta güçlük çekeceğin birşey yazmadım ben...

Eşimi sevmiyorum neden çocuk dünyaya getiriyorum öylemi ? Sen evlimisin çok merak ettim....

Sence ben eşimi sevmiyormuyum ?

Bir kızgınlıkla, o anki öfkeyle yazdığım birşey bu ....bunu anlamak zor olmamalı...

Hem sevmediğin birinden çocuk dünyaya getirilmeyeceğini, en az senin kadar iyi biliyorum ben..

Hiç merak etme....

gerçekten anlayamadın mı ?
Nekadar tuhaf...oysa anlamakta güçlük çekeceğin birşey yazmadım ben...

Eşimi sevmiyorum neden çocuk dünyaya getiriyorum öylemi ? Sen evlimisin çok merak ettim....

Sence ben eşimi sevmiyormuyum ?

Bir kızgınlıkla, o anki öfkeyle yazdığım birşey bu ....bunu anlamak zor olmamalı...

Hem sevmediğin birinden çocuk dünyaya getirilmeyeceğini, en az senin kadar iyi biliyorum ben..

Hiç merak etme....

Arkadaşım o zaman sen de kocamı sevmiyorum diye topik açmayacaksın.Biz senin duygularının tercümanı değiliz,bu kadar saldırmanın bi manası yok.Her bunaldığın şeyde sevmıyorum dıye laçkalaştırmamak lazım.

Herkese merhabalar,
bence kızın üstüne birde biz gitmeyelim. başlık açarken insan tam olarak ne yazacağını oan düşünemeyebilir.
ben eminim ki eşini de bebklerini de çok seviyor. sadece başığa takılmayalım konu daha farklı.
arkadaşım zor bi zaman hem hamilesin, hem çalışıyosun,hem ev toparlıyosun hem eşyaların yok strese girmen çok normal. ama sakin ol huzurunu kaçırma. amaaan kaynana işte kızı olsaydın bak nasıl etekleri tutuşuyodu ama gelin olunca maalesef böyle oluyor.
bende bir yıl önce taşındım ama inan evin temizliğinden tut tüm evi tek başıma topladım yerleştirdim.
kimseden yardım görmedim. ki hastaydım ama napacaksın işte başa gelenler bu hayatta çekiliyor üzme kendini bebeklerini düşün. hem herşey zamanla olur neden bu sıkıntı.

Ah be güzelim herşey o kadar kötü olamaz sen bir kaç gün anne'ne git(annelerimizde olmasa ne yaparız bilmem)güç ve morel topla eşinede tel. Açma,sanırım o saydıklarını zaten yapacak ,erkek kısmı ayrıntılara takılmaz mobilya'yı tahta parçası olarak görürler,sen doğuma konsantre ol ,önce sağlık ,morel en son maddiyat

Arkadaşım o zaman sen de kocamı sevmiyorum diye topik açmayacaksın.Biz senin duygularının tercümanı değiliz,bu kadar saldırmanın bi manası yok.Her bunaldığın şeyde sevmıyorum dıye laçkalaştırmamak lazım.

kocamı sevmiyorum diye topik açtım resmen olay oldu..yani işte herzaman söylediğim gibi, çeşit çeşit insan modelleri var....anlayan var anlamayan var...siz anlamıyorsanız ve sadece başlığa takılıyorsanız varmı diyecek sözüm ..tabiykide yok...böyle SALDIRMANIN MANASI yok demişsinde...
kelimelerini düzgün seç lütfen..seviyesizliğin lüzümü yok...

insanların bakış açısı farklıdır..kimi insan burda ne anlatmaya çalıştığıma odaklanır, anlamaya çalışır..kimi insanda o anki öfkeyle yazdığım başlığa takılır..hayır yani anlamadığım attığım başlık neden rahatsız etti..kocamla kavga ettim ona bir kezdaha aşık oldum filanmı yazsaydım...

bazı insanları gerçekten anlamak çok zor...

şuraya yazdığın şeye bakar mısın ?

nasıl bir topik açacağımı önceden sana danışayım, senin onayını aldıktan sonra açayım ozaman .

nasıl olur sence..yeterince tatmin olurmusun....

bence , benim kocamı sevmiyorum demem değil, senin şuraya yazdıkların asıl LAÇKALIK....

bravo yani,birbirimizi anlamakta üstümüze yok.

sanki hiç kimse kimseye kızmamış da öfkelenmemiş de.

kızcağız gayet net anlatıyor,anlamak da neden zorlanıyoruz?

hamilelik,iş hayatı,üstüne ev taşıma.

ayrıca olmayan eşyalar.

ben de 2 hamilelik geçirdim.

son dönemde kendimi bir çok işini yapamayan özürlü bir insan gibi hissediyordum.
haliyle zorlandıkça insan yakınındakilerden medet umuyor.

doğumdan önce her şey hazır olsun istiyor.

ikiz hamilelik daha zor bir süreç.

ilk çocuk da erkekler pek olaya dahil hissedemiyorlar kendilerini.
hatta anneler kadar depresyona giriyorlar,nedense........

annenin yanında olması çok büyük bir nimet.

bebişlerin dünyaya geldiğinde en çok ihtiyacın olan annen.

o yoğunlukta eşini gözün görmeyecek bile.

sakin olmaya çalış güzelim.

her şey rayına oturacak,senin ve bebişlerin sağlığından daha önemli bir şey yok.

bravo yani,birbirimizi anlamakta üstümüze yok.

sanki hiç kimse kimseye kızmamış da öfkelenmemiş de.

kızcağız gayet net anlatıyor,anlamak da neden zorlanıyoruz?

hamilelik,iş hayatı,üstüne ev taşıma.

ayrıca olmayan eşyalar.

ben de 2 hamilelik geçirdim.

son dönemde kendimi bir çok işini yapamayan özürlü bir insan gibi hissediyordum.
haliyle zorlandıkça insan yakınındakilerden medet umuyor.

doğumdan önce her şey hazır olsun istiyor.

ikiz hamilelik daha zor bir süreç.

ilk çocuk da erkekler pek olaya dahil hissedemiyorlar kendilerini.
hatta anneler kadar depresyona giriyorlar,nedense........

annenin yanında olması çok büyük bir nimet.

bebişlerin dünyaya geldiğinde en çok ihtiyacın olan annen.

o yoğunlukta eşini gözün görmeyecek bile.

sakin olmaya çalış güzelim.

her şey rayına oturacak,senin ve bebişlerin sağlığından daha önemli bir şey yok.

canım benim anladığın için çok teşekkür ederim..diğer halimi anlayan ve bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımada....

ama işte bahsettiğim gibi bazı insanlar ya başlarından geçmediği için bilmiyor, yada laf olsun torba dolsun muhabbeti...

Back