myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
- Konu Sahibi Seviyorumonuben
-
yorumlara cevap yazdığında söylediklerini saymadım bileben daha çok saydım.. ya da beynim aktı
Valla ben bir kere yaptım çok komik oluyor. Gittim mıncıkladım bile sen kızdınmı diye. :) kimseden görmemiş şaşırdı hatun. Valla köprüyü geçin diyorum. :) Hatta insan yaparken baya eğleniyor :)Kaynanama sunlari yapmayi hayal ettimde bayiliyordum
valla iste kaynanam iste patro iste patronun karisi iste dogumgunu.
bune ya iste iste iste valla ben de yazimina sinir oldum...
ne çok işte dedin hanım.
Neyse işin zor kardeşim.
Bunca sene sonra yaparsam adam oldurmeye tesebbusten iceri atarlar beniValla ben bir kere yaptım çok komik oluyor. Gittim mıncıkladım bile sen kızdınmı diye. :) kimseden görmemiş şaşırdı hatun. Valla köprüyü geçin diyorum. :) Hatta insan yaparken baya eğleniyor :)
Ben kaynanamlarla yaşıyorum. İşte dün akşam eşimin patronunun karısının doğum günüydü. İşte benle kayananm da aynı sokakta oturan bi yakınımıza oturmaya gidicektik eşim onlara giderken tam kapının önünde beni aradı işte nerdesin dedi ben de işte x e oturmaya gdiyoruz dedim hemen eve git işte patronun karısının doğum günü var kimseye bişey söyleme eve hazırlan dışarı çıkıcağız dedi ben de eve geri döndüm kaynanama da bişey demedim. Üstümü giydim kayınbabam evdeydi eşim eve geldi ona söyledi iştee gidicez biz dedi doğum gününe. Eve geldiğimizde saat on iki buçuk falandı. Sabah uyandım kaynanamın suratı beş karış çok sinirli. Kahvaltı ediyoruz çaydanlık yanımda bana söylemiyo çaydanlığı kendine çekiyo doldurmaya çalılıyo ben de ver doldurim dedim doldurdum her neyse. Şimdi arkadaşıyla telefonda konuşuyor arkadaşıyla ben odamdayım sesi geliyo bana işte biz köye gitcez zaten işte ben bugünlerde çok sinirliyim nazar var üstümde kimseye bağırmamak için kendimi zor tutuyorum diyo bilmem ne sinir oldum eşime mesaj attım işte annen böyle davrandı falan diye ben napim diyo zaten üç ay sonra ayrı eve çıkcaz ama bunlar sırf biz ayrı eve çıkmayalım diye köye gitcez diyolar yalandan eşimin fikri değişcek diye korkuyorum ne yspim akıl verin lütfen
Gel beni opbende sinir oluyorum
olmayan gelin mi var ben göremedim varsa alnında öpücem
Ben kaynanamlarla yaşıyorum. İşte dün akşam eşimin patronunun karısının doğum günüydü. İşte benle kayananm da aynı sokakta oturan bi yakınımıza oturmaya gidicektik eşim onlara giderken tam kapının önünde beni aradı işte nerdesin dedi ben de işte x e oturmaya gdiyoruz dedim hemen eve git işte patronun karısının doğum günü var kimseye bişey söyleme eve hazırlan dışarı çıkıcağız dedi ben de eve geri döndüm kaynanama da bişey demedim. Üstümü giydim kayınbabam evdeydi eşim eve geldi ona söyledi iştee gidicez biz dedi doğum gününe. Eve geldiğimizde saat on iki buçuk falandı. Sabah uyandım kaynanamın suratı beş karış çok sinirli. Kahvaltı ediyoruz çaydanlık yanımda bana söylemiyo çaydanlığı kendine çekiyo doldurmaya çalılıyo ben de ver doldurim dedim doldurdum her neyse. Şimdi arkadaşıyla telefonda konuşuyor arkadaşıyla ben odamdayım sesi geliyo bana işte biz köye gitcez zaten işte ben bugünlerde çok sinirliyim nazar var üstümde kimseye bağırmamak için kendimi zor tutuyorum diyo bilmem ne sinir oldum eşime mesaj attım işte annen böyle davrandı falan diye ben napim diyo zaten üç ay sonra ayrı eve çıkcaz ama bunlar sırf biz ayrı eve çıkmayalım diye köye gitcez diyolar yalandan eşimin fikri değişcek diye korkuyorum ne yspim akıl verin lütfen
Ben varımmm. Çok iyi anlaşıyoruz. Kaynanasindan çok çekmiş biri. O yüzden daha ince düşünüyorum.bende sinir oluyorum
olmayan gelin mi var ben göremedim varsa alnında öpücem
Ben varımmm. Çok iyi anlaşıyoruz. Kaynanasindan çok çekmiş biri. O yüzden daha ince düşünüyorum.
Kaynana kelimesi bence bizlerde psikolojik bir sinir yapiyor. Ben henuz sinir olacak birseyini bulamadimbenimki de iyidir ama ben yine sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?