• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanama sinir olmaya başladım

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Ben kaynanamlarla yaşıyorum. İşte dün akşam eşimin patronunun karısının doğum günüydü. İşte benle kayananm da aynı sokakta oturan bi yakınımıza oturmaya gidicektik eşim onlara giderken tam kapının önünde beni aradı işte nerdesin dedi ben de işte x e oturmaya gdiyoruz dedim hemen eve git işte patronun karısının doğum günü var kimseye bişey söyleme eve hazırlan dışarı çıkıcağız dedi ben de eve geri döndüm kaynanama da bişey demedim. Üstümü giydim kayınbabam evdeydi eşim eve geldi ona söyledi iştee gidicez biz dedi doğum gününe. Eve geldiğimizde saat on iki buçuk falandı. Sabah uyandım kaynanamın suratı beş karış çok sinirli. Kahvaltı ediyoruz çaydanlık yanımda bana söylemiyo çaydanlığı kendine çekiyo doldurmaya çalılıyo ben de ver doldurim dedim doldurdum her neyse. Şimdi arkadaşıyla telefonda konuşuyor arkadaşıyla ben odamdayım sesi geliyo bana işte biz köye gitcez zaten işte ben bugünlerde çok sinirliyim nazar var üstümde kimseye bağırmamak için kendimi zor tutuyorum diyo bilmem ne sinir oldum eşime mesaj attım işte annen böyle davrandı falan diye ben napim diyo zaten üç ay sonra ayrı eve çıkcaz ama bunlar sırf biz ayrı eve çıkmayalım diye köye gitcez diyolar yalandan eşimin fikri değişcek diye korkuyorum ne yspim akıl verin lütfen

Eşinize yansıtmayın diyeceğim ilk defa. Anneciğim neden gidiyorsunuz olurmu öyle şey dedin. 3 ay kalmış. Köprüyü geçene kadar kulak ardı edin. Hatta daha iyi davranın. O rol yapıp işi bozarsa olan size olur. O yüzden sizde nabza göre şerbet verin. Kocam böyle dedi de. Canım de kızdınmı sen de. Yerim seni de :) bir yere bırakmam kulak misafiri oldum de. Tatlı dil yapın yani.

Eşinize yansıtmayın diyeceğim ilk defa. Anneciğim neden gidiyorsunuz olurmu öyle şey dedin. 3 ay kalmış. Köprüyü geçene kadar kulak ardı edin. Hatta daha iyi davranın. O rol yapıp işi bozarsa olan size olur. O yüzden sizde nabza göre şerbet verin. Kocam böyle dedi de. Canım de kızdınmı sen de. Yerim seni de :) bir yere bırakmam kulak misafiri oldum de. Tatlı dil yapın yani.
Kaynanama sunlari yapmayi hayal ettimde bayiliyordum :D

ayni evde otutunca boyle oluyor iste
sende hemen kocana ispiyonlama dur bekle hele uç ay sabret iste
3 ay sonrada ramazn diye gitmezler senin isin yas be kizim isteee

Back