Kaynanama bir ift lafm var

neskuik söylücek söz bulamıo galibazemuszemus

ayyyyyyyyyy sınır oluyorum kadın sana benım yıkancak kıayfetımede karısıyorsun ya ben sana soylenecek soz bulamayorummmmmmmmmm

gecen bızdeydı bende koku hassasıyetı var asla bır gıydıgımı bır daha yıkamadan gıyemem bana kızıyor yenı aldıgın seylerı nasıl yıkana ben olsam elındne alırdım yok ben yenı aldıgım kıyafetlerı kac senedır yıkamaıyorum havalandırıyorum sonra tekrar gıyıyorum hatat 3 senedır bır badımı yıkamadım demesınmı ALLAHIMMMMMM ya delı ettı benı banane yaaaaaaaaaaaaaaaaa bananeeeeeeeeeee sen sasırmıssın demesınmı bana gelde öldurme

UZAK DUR BENDEN UZAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

:1shok::1shok: çok şanslısın bacım :mymeka: kıymetini bil
dua edicem benim de bebişim olmuyo sen de bana dua et emi :teselli:

ay pek pismiş seninki de bee kafamçokkarıştı bi de marifetmiş gibi öğüt veriyo, seyrek görüşmek en güzel kardeşim sengözlerimebaksanab

)))))) BENIMDE BIR CIFT LAFIM VAR ANNEME. ONU COOOOOK SEVIYORUM. IYIKI ÖYLE BIR KAYINVALIDEM VAR. Herseyde anlayislidir. Cok iyidir. Kiyamaz ne ogluna ne bana. Beni kizi gibi sever...

ay çatlatcanmı sen bizi kaydirigubbakcemile
dilini ısır :mymeka:

ANNE SENİ SEVİYORUMMMM sırnaşık şey :asigim: İİKİ VARSIN GÜLERYÜZLÜM:asigim:

Bana bak kadın, sana söylediim lafları taşa söylesem erirdi.Evlendiğimiz günden beri bize gelmek için fırsat kolluyorsun.Tabi geleceksin ama madem geldin, gitmeyi de bil artık.Otur otur ama arada bir de saate bak.Üç gün ardarda geliyorsun ama artık dördüncü gün bi düşün, çekin de gelme.Ne biçim kadınsın, evinde hiç mi işin yok?Kızınla kocan evde iken senin benim yanımda ne işin var! Bedava lokma peşinde koşma artık! Soframa tabi oturacaksın ama ben senin sofranda bir şey yerken yenileni hesap ediyorsun da benim soframda neden hapaz hapaz yiyorsun?Bir de her işime burnunu sokma! Ve artık dünyanın dedikodusunu bana anlatıp durma! Sıkıldım, anla artık .Biraz Osmanlı ol. 15'inde çatlak kızlar gibi davranma. Tahtalarından birçoğunun eksik olduğunu bu kadar alenen ortaya koyma! Öffff! Bıktım artık senden! Lütfen bana küs ve mümkünse birdaha barışma!

Tontıs annecıgım, hanı sen yere oturdugunda kalkamıyorsun ya, cok uzuluyorum o zaman. O kadar hastalıgına ragmen ne kadar da guclusun.

Sana tontıs dedım dıye alınma sakın bana, valla yakısıyor sana

annecigim, ( yakinda olucak kaynanam) seni cok iyi tanimiyorum henüz ama gördügüm kadariyla cok güler yüzlü, sevecen, saygili, konuskan, dinliyen, sevgisini hep veren, cok seven ( beni) birisisin:) bu yüzdende seni cok seviyorum sana kendimi yakin hisediyorum.. , insallah gördügüm gibisindir.. evlenincede böyle olursun:)

kaynanacigim umarim biriktirdigin paralar kokmaz

off kaynana yedin bitirdin beni iyiliğine iyisin beceriklisin sürekli yemek pişirir
görümcemleri bizleri toplarsın etrafına ama yeter artık bıktırdın bi rahat ver
o lafların yok mu sürekli iğnelemeler suç bende sorun çıkmasın diye cevap
vermiyorum vermedikçe ardı arkası kesilmiyo
ne cimriliğimiz ne kıskançlığımız kalıyo oglumla benim durduk yerde
2 yaşındaki çocuk senden kıskanç olamaz merak etme
kumam gibi kıskanıyosun herşeyi evlendim bikaç ay sonra
evini yenilettin yeni gelin gibi her masrafını da biz karşılıyoruz
yine yaranamıyoruz varsa yoksa kızı kızı iyiki para kazanıyo
günde kaçkere rapor veriyo ..
off yaa nedir ya bi sen mi oğlan doğurdun bi memlekette
oğlum oğlum çok kıymet veriyosun belli

evli değilim damat adayı bile yok ama yinede ilerde kaynanam olcak hatuna 2 çift lafım var
bak kadın bana iyi davran oğlunu mutlu edeyim
aks takdirde senide oğlunuda yer bitiririm heeeeeee

ayyyyyy ayyyyyyyyyyyyyy bütüüüüün yorumlarızı okudum hem okudum hem kahkahalar attım gözümden yaşlar aktı gülmekten siz beni güldürdünüz sabah sabah allahta sizi güldürsün emi gelinlerrrrrrrrrrrrrrrrr sizi gidi gelinler siziiiiiiiiiiiiii offffff ya yanaklarım ağrıdı gülmekten süpersinizzzzz süper ötesisinizzzzzzzzzz :))))))))))))))))

kaynanaaaaaaaaaaa
1,5 yıl senle oturdum gecenin bir vakti kapıyı tıklatıp "oğlum süt içermisin dedin" gerdek gecesi için otel ayarladık ne gerek var canım evd ekalın para vermeyin dedin :)
gelen herkesle el sıkış,hoş geldin beş gittin de, kahve yap, kocanın tişörtlerini giyme, odanızda fazla durmayın ayıp dır dır dır ...
en sonunda taşındım dedim artık kocam bana kaldı, kocamın 2 haftada bir olan pazra tatillerinde ( am aözellkle o tatilken) sabahtan geliyorsunuz akşama kadar kalıyorsunuz, buyrun gelin başımın üstünd eyeriniz var ama bari kocam tatilken bize bırakın o tatil gününü be,
he birde çocuğum daha 5,5 aylık verdiğimiz mamalarla obez olmaz korkma çock obez olmasın diye aç mı bırakayım şimdi yemek yedirirken çocuğu alıyorsun yerinden yani poffffffffffff !!!!!

karı koca ikinizde bu gece yastaydınız sebebi kaynım gelince anlaşıldı

Önce eşime istediğin , Aşkım benden vaz geçmeyince morardıgın ......
ona olmadı küçüğe olsun bari diye bu seferde kaynıma yamamaya uğraştıgın sefğili yeğenin sonunda nişanlanmış ohhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…