Kaynanama bir ift lafm var

canım kayın validem değil annem sen bana annemin göstermediği ilgiyi sevgiyi gösterdin bana herşayi sen öğrettin yemek yapmayı ev geçindirmeyi alışveriş yapmayı giyinmeyi bile:) çok zevklisin bana aldığın hediyelere bayılıyorum allah seni başımızdan eksik etmesin kuru fasülyem hala seninki gb olmuyo halılarıda senin gb güzel silemiyorum bize her geldiğinde halılarımı sildiğin temizliğime yardım ettiğin kuru fasülye yaptığın için dondurucuna benim için hazırladığın bi günlük yemekleri gelirken getirip bi hafta yemek yapmaktan kurtardığın için bütün kozmetik ihtiyacımı karşıladığın için sana çok teşekkür ederim mükemmel bi evlat yetiştirdiğin ve benimle evlendirdiğin için ve senin cadı kaynananın sana yaptıklarını bana yapmadığın beni kızın olarak gördüğün için sağol varol seni çok seviyorum bayramda da ne temizlik ne tatlı yaptırmayıp ezziyet etmediğin için sağol ama sana sarma sarıcam sen benim sarmamı seversin seni seviyorum benim annemde böyle kızlar aman maşallah deyin nazar değmesin:nazar:
fisfisfisay ay kendim sandım yoksa gelinimmi yazıyor bunlarııııııkafamçokkarıştı

benimki başka sende mi öylesin canım tebrikler

ank06 valla doğru canım icabına baktım evde otursunda artık kendı temıslesın gezmekten sıra gelırse

kaynanamın odasını temizliyorum eşim ne kokuyo dedı bok böceği gıbı herseyı dolduruyo odasına dedı ben tabı artık bıseylerın farkına varmasına cok sevındım koltuk kasalarının içi tarihi çöplerle doldurup atmıyo ya of of tam uyus karı

ilayda cem ben kaynanamla kaldım 6 aydan fazla eşim uyumaya gıdınce bende kalkıyodum bana nereye dıyoduuu

kıslar bu bana yaptıklarını kaynanamın yüzüne dedım karı duymuyo sanki benı ben sana ne yaptım dıyo hala dedım senı hayatımdan sıe ettım dedım hala banamısın demıyodu sınır kırızlerı gecıttırdı karı bana ama su an ayrıyız ve hala benı gerı donecek ümidiyle yasamıs kadın esım dedı ben pes etmedım sımdı rahmetlı ana baba evındeyım esım le:))))

kaynanamın odasını temizliyorum eşim ne kokuyo dedı bok böceği gıbı herseyı dolduruyo odasına dedı ben tabı artık bıseylerın farkına varmasına cok sevındım koltuk kasalarının içi tarihi çöplerle doldurup atmıyo ya of of tam uyus karı

aynen benim kaynanam kızz seninki

kayınvalıdemden nefret edıyorum sanki genc kıs geldın 56 na alooooooooooooooooooooo moruk yusune herseyı dedım az bıle dedıklerım ıyı degılsın kısın bıle ben den yana allahın moruğuuuu

kayınvalıdem herseyı yaptı oglu yokken kocama anlatınca ınanmıyo kayınvalıdemde ben napıyorumkı demesı yokmu :::KK43:((((( benı delı edıyo sımdı kendımden uzaklastırdım tlde bıle sesı tıtrıyo

kayınvalıdem cok pıs ayda bır duşş alıyooooo toroman saclarını tarayıp heryerı kıl yapmasın dan usandım yolucam saclarını senın bı gunnnn

eve doldurdugun hızmetını yaptırdıgın mısafırlerınden bıktımmm

oglundan bıle vazgecmıstım sana olan nefretımden senın nefesını bıle duymak istemıyorum gece odan cekılıp gengirirken oglun bu ses sendenmı geldı dıye sorunca yoooooooooo demen den anca kendını kandırırsın ogluna dedım bıle pıs karıııı senı yalancı bana gelen hedıyelerı kısına tasıma yeter yada gosunuz doysun ne dıyım yemek menusu nıye senın zevkıne gore market alısverısı fılanda sen gorursun benı cıleden cıkarıyosun canımı yakıyosun dusuk yaptım beaaa perde sırasımı utuledım ama mıllete ben ıs yaptırmadım de sen kurtuldum sen den en sonun da

kıslar anlatmakla bıtmes yaptıkları bu masum olanlar ah ah ne gunlerdı evı terkettım en sonun da sımdı evım var esyam olmasada husurumda kendınızı ezdırmeyın bu kadınlara

ank06 valla doğru canım icabına baktım evde otursunda artık kendı temıslesın gezmekten sıra gelırse

ilayda cem ben kaynanamla kaldım 6 aydan fazla eşim uyumaya gıdınce bende kalkıyodum bana nereye dıyoduuu

kıslar bu bana yaptıklarını kaynanamın yüzüne dedım karı duymuyo sanki benı ben sana ne yaptım dıyo hala dedım senı hayatımdan sıe ettım dedım hala banamısın demıyodu sınır kırızlerı gecıttırdı karı bana ama su an ayrıyız ve hala benı gerı donecek ümidiyle yasamıs kadın esım dedı ben pes etmedım sımdı rahmetlı ana baba evındeyım esım le:))))

şoklardayımmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:1shok::1shok:

Müstakbel Annecimmm Seni Çok Seviyorummmmmmm :asigim:
Hele O Telefonu "Efendim Anneeemmmm" Dİye açman yokmu eritiyo beniiiiiiiiii :1hug:
Allah başımızdan eksik etmesin seniiia.s.:nazar:

:1shok: :1shok: akannehir akannehir :1shok: annemmiiiiiii

karnımdayken beddua ettigin bebegi hangı yuzle ve ne hakla görmek ıstıyorsun :mymeka:
göremeyeceksın :1closedeyes:
beddua ettın sen daha ana karnındakı kucucuk bebege senağlama

kazara bı yerde karsılasalım agzınla burnunun yerını degiştircem :icecream:

benım rahmetli annemde kayınvalıdeydı gelinde iş yoktu annem dıye demıyorum ama ıyı kayınvalıdelık yapıyodu deger bılmes gelın kahvaltı hazırla fılan dıyomus anneme ev temızlenırken balkonda guneslenıyomus ayaklarını uzatıp abımın camasırlarını yıkamıyomus ayrıldılar ama annem cok cektı torununu bıle gostermedı abımı annemden soguttu büyüye ınanırmısınız ama abıme yapmıs hoca takımı kızı zaten yenge hanım..... bızı bıle hayatından cıkardı abım ablam ve benım duğünüme gelmedı bıle böyle kıslar hayat acımasıs bız yılmadık ablam la basımısda kımse yokken calıstık kendımıze baktım evlendıkte eslerımız cok ıyı allh razı olsun onlardan eksıklıgını gostermesın bıze ve herkese:KK43:( mutluyum şimdi allh bozmasın bıde bebekım olsa :)

karnımdayken beddua ettigin bebegi hangı yuzle ve ne hakla görmek ıstıyorsun :mymeka:
göremeyeceksın :1closedeyes:
beddua ettın sen daha ana karnındakı kucucuk bebege senağlama

kazara bı yerde karsılasalım agzınla burnunun yerını degiştircem :icecream:

opuyorumnanaktan

kendi arabanız olduğu halde "bizimki mazotlu siznki gazlı çok yakmaz" deyp her hafta köye gitmek için arabamızı istemenizden bıktım artık.:kızgın:Bi yerlere gtmek için size göre plan yapmak zorunda değiliz.Ben o arabayı bileziklerimi bozdurdumda aldım.(bu arada düğünde kaynanamdan bi bilezik fazla istediğimde yapmamıştı kendileri,çok fakir ya) kaynana bozuntusu ne olcek.

Dur dur daha bitmedi ben pantolon giydiğimde sinirden ölüyosun ya o kadar hoşuma gidiyoki içimin yağları eriyo,oğlun giydiriyo nabeeeeeeeeerrrrrr!sositososito sen stediğin kadar çatlada dur delikafadulden

evı ne kombi aldık camlarını taktırdık bılezıklerım gıtti azdı zate bu yaz esım ısten cıktı durumumus cok kötüydu ama kızı ve kendısi avsa adasında tattil yaptılar bakur maası var 7 mılyar kıredıye kesılıyo esım bakıyo anasına bısey demıyorum hakkım yok ama bı peynır aldımı 4 cesıt alıyo yemınle kıslar evınde bı eksıgı yok ve gıyımde alıyo abısı zengın ondanmı alıyo ne bıze bısey demıyo ama para istıyo bızdende calısacam ama ona koklatmıcam esıme calısıyomu dıyo her tlde benı delı edıyo

:-))))))) BENIMDE BIR CIFT LAFIM VAR ANNEME. ONU COOOOOK SEVIYORUM. IYIKI ÖYLE BIR KAYINVALIDEM VAR. Herseyde anlayislidir. Cok iyidir. Kiyamaz ne ogluna ne bana. Beni kizi gibi sever...

1.sevgili kaynanam,evde olmadığımı bile bile eve gelmişsin,haliyle kapıyı açan olmayınca babamı arayıp,kızın beni eve almadı,ne biçim evlat yetiştirmişsin diye canım babama bir sürü laf saymışsın.Aklın sıra ailemle aramı bozmaya çalışıyosun ama daha çok beklersin.2.Hamileleğimin nasıl geçtiğini biliyorsun ama birgün olsun bir tas çorba kaynatıp getirmedin bana,oğlun gelene kadar aç kaldım ben,yerimden kalkıpta bir lokma ekmek yiyemedim,kan kustum hep ama hiç umursamadın.Şimdide kalkıp bebeği size vermem diyosun ama çok beklersin.Hiç bir hakkın yok üzerinde.3.Bize borcumuz var dediniz,4000 tl para istediniz,zor durumda kalmayın diye bebeğim için biriktirdiğim parayı size verdik ama ne oldu herkese gelin yüzünden oğlum bize yardım etmiyor demişsin,evinize 4 maaş girdiği halde oturduğun evin kirasını bile biz veriyoruz unutuyorsun galiba.Verdiğimiz para ne oldu Allah bilir,çünkü borcunuz hala duruyor,hayatımda sizin gibi borcuna sadık olmayan bir aile daha görmedim ben.Bu arada eşimi dünyaya getirdiğin için teşekkür ederim,bence yaptığın tek doğru şey buydu...

X