KAYNANAM

Bu git geller herkeste aynı sorun galiba
Bizimkide ilk zamanlar gittimi kalkmak bilmezdi allahım 1 saat 3 saat 4 saat en son ben hadi gidelim derdim.baktim hep ben uyarıyorum bıraktım uyarmayi
Bu seferde eşim başladı biz kalkalim demeye.bende Yooo otur bişey konusuyorum diye diye 1 saat daha oturttum iki üç sefer.pes etti uzun oturmalardan.gerci kaynanam iyidir bi sorunum yok lakin sıkılıyor insan kaç saat oturucaz bi haftasonumuz var.artik bitti saatlerce oturmalar..gidiyoruz hoopp 1 saat bilemedim 2 saat eşim sinyal veriyo hemen hadi gidelim biz demeye..
Umarım sizin sikintinizda gecer ama inatlasarak pek çözüme ulasmiyor anladigim kadariyla

Esin ailesine duskunse , Sende ailene duskun ol..
Bir tek onun ailesi olmadigini anlatmalisin bence kendisine ..

Sen kendi ailene 3 haftada bir gidiyosan , kaynanayada hergun gitmek zorunda degilsin.
Ayrica sen calisan bir bayansin , sirf yakin diye bukadarda SIK bogaz edilmezki insan..

hala çözüm bulmadım sırf bu olay yüzünden bile boşanabilirim bıktım sıkıldım her an kafamda bugun ne zmaan arıcak diye

şu "KAYNANA" lafına gıcık oluyorum nedense.
Yaşlı kadıncağız azcık idare edin ya kalbini kırarsanız sonra çok üzülürsünüz.

Ya öyle saatlerce oturmanıza gerek yok ki yarım saat oturup kalksanız yeter yabi 72 yaşında kadın neyinize karışıyor ne yapıyor ki çocuk yapmaktan bile korkuyorsunuz. Bu kadar sorun yapmayın herşeyi kendi ailemle görüşemiyorum diye kıyaslamaya da girmenize gerek yok gidin haftada bir eşiniz mi göndermiyor nedir? ben başka şehire evlendim ailem başka şehirde sürekli gidemiyorum diye eşimin ailesine de mi gitmeyeyim bir zararları yoksa görünün çıkın gelin evinize.

Zırt bırt gitmek zorunda değilsin. Sonuçta seninde bir hayatın var. Ben senin yerinde olsam eşim çok ısrar ederse giderim ve kalkana kadar somurtup otururum. Eşşek değilya anlarlar herhalde o zaman.

konu sahibi kaynanadan ziyade görümcelerden korkuyor anladığım kadarıyla yoksa 72 yaşındaki kadıncağızla ne derdi olacak değil mi konu sahibi ?

herşeyimize karışıyor eve gelen faturama kadar :) bu da beni rahatsız ediyor

Sanki bizi anlatıyor bu konu sahibi arkadaş :) yalniz bende durum daha vahim bizde kv ile çok yakın oturuyoruz benimde ilk aylrda hep gitmem beklendi bikac gun evimde oturmak istedim kp aradi annenle bi sikinti mi var neden gitmiyorsun dedi (kp mukemmel bi insandir kendisini cok severim) kv de de aramiyor yalniz kp e anlatiyor o ariyor.neyse haftanin bazen her gunu orda olurduk sadece oda degil bi yere gitsek bile hep bareber takiliyoruz.pazar ve market alisverisine kadar.bir yemeğe gidelim diyoruz eşim annemgili de mi çağırsak diyor Hayır desem yanlış anlayacak baş başa gitsek diyorum yine kiyamiyor arıyor haydi hep beraber birde ikiz kaynım ve gorumcem var 16 yaşında hep beraber gidiyoruz artık. İnanır mısınız hamileyken tansiyonum yukselirdi acile giderdik eşimle, çoluk çocuk hep beraber giderdik neymiş evde canları sıkılıyormuş Ben canım la uğraşırken arabada bir sohbet bir muhabbet hiç hoş olmuyor.suan bebeğim doğdu çok şükür artık eskisi gibi olmaz inşallah...

ayyyy inşallah peki hiç değişme var mı ben bebeğim olursa hepten dibimden ayrılmazlar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…