- 8 Şubat 2017
- 115
- 116
- 40
mesela k
ne kadar sakin ve saygili biri oldugunuz su yazdiginiz cevaptan bile belli... elestirilmeye bu kadar tahammulsuzseniz buraya konu yazip yorum yapma hakki da vermezseniz. yorum yapmamiz icin yazdiniz sanirim ben sagdan soldan duymadim herhalde bu konuyu.... hakkinizda hayirlisi olsun cok sakin ve saygilisiniz tebrik.ederim sizi....Söylesem bile yalan olmaz ki nerdeyse her rüyamda deprem görüyorum :) bilinçaltıma işlemiş artık kendileri. Ama boşverdim artık suyuna gitmek istemiyorum. Kırıldım bende işte bir kere.. Beklemiyorum kendisinden bir şey. Tek sıkıldığım nokta, eşim
Ne alakasi var cocuk azarlamakla? Siz benim kv le olan durumlarimi nerden bileceksiniz? Ben orada ne eksik ne fazla ne yanlis bir sey konusmuyorum. Kv beni bu eve sokarken kopek baglasan durmaZ diyen insan. Bir cok seyi yuttum ben sessiz kaldim. Esimi sevdigim icin alttan alip durdum. Sunuda belirtmek istiyorum, onun beni ezme cabalari bir kulagimdan girip digerinden cikiyorsa buda saygimdandir. O bana burada emrivako yapiyor beni yonetmeye calisiyor diye ayip ettin demenin nesi azarlamak? Kimin ne yasadigini bilmeden yorum yapiyorsunuz.